2777
2789
سلام دوستان
نسیم جان من هم وبلاگت رو میخونم منتظرم آپ کنی...گفتم بدونی..

سما من هم در خوندنم ..مامی هیراد افرین به پشتکارت
سما این کتابهایی هست که همه بچه های ایلتس میگیرن ::

GRAMMER FOR IELTS with answers([جلد بنفش)

vocab for ielts with answers

ielts listening practice tests(a collection of 95
آزمونهای آیلتس هم از شماره 5 به بعد رو بگیر...
اسپینگ هم همونی که مامی هیراد گفت خوبه ویکی دیگه هم هست ..فردا برات مینویسمش

ولی روش خوندن اینطوریه که اول و همزمان با هم وکب و گرامر رو بخون و بعد اسپیکینگ رو تمرین کن و این کتابهای ازمون و 95 برای تست زدن انتهایی هست که کاملا اماده ایی...

من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان خوبم:
آناهیتا جان ، کسی که به شما گفته بیای اینجا و اصل گواهینامه ات رو بدی ترجمه کنن و با اون میتونی آیین نامه و بعد امتحان شهر رو بدی ، درست گفته . ولی کامل نگفته . برای خودشون اینجوریه که 16 سالگی بچه هاشون میرن ایین نامه امتحان میدن و g1 میگیرن ، بعد در طول یکسال مجاز هستن با والدینشون رانندگی کنن . بعد از یکسال میرن امتحان شهر رو میدن و g2 میگیرن و میتونن بتنهایی رانندگی کنن . بجز شبها در اتوبان حق ندارن رانندگی کنن . بعد از یکسال از g2 دوباره امتحان اتوبان میدن و g میشن و دیگه میتونن در تمام زمانها و مکانها بتنهایی رانندگی کنن .
حالا شما با ترجمه گواهینامه ات ، ایین نامه رو امتحان میدی و مجازی بری g2رو بلافاصله امتحان بدی .ولی اگرنامه رو از شهرک آزمایش بیاری ، بعد ار آیین نامه ، یکراست میتونی بری g رو امتحان بدی . از نظر سابقه رانندگی اینجا یکسال جلو میفتی و تازه بیمه ماشینت هم کمتر میشه .
شهرزاد جان ، سایت شرکتتون رو زیر رو رو کردم ولی الان همه اش مهندس برق میخواد !!!! من که اگر بخوام اقدام کنم برای شرکت شما فقط بعنوان کنترل مدارک میتونم اپلای کنم . ولی برای همسرم هم هر چی گشتم ، مهندس مکانیک ندیدم .یکدونه بود مال 1.5 ماه پیش !!!!حالا گذاشتم رزومه اش رو براساس همون بنویسه .
راستش همسر دوست من که توی sobeys کار گرفته بود هم از اینهفته مشغول کار شده توی فیلد خودش . مهندس بود .ولی توی ایران توی فیلد فروش کار میکرد و شرکت خودش روداشت . اینجا هم بعنوان مسول فروش مشغول شده .هزینه ماشینش رو هم میدن .باز خدا را شکر . این دوستم و همسرش 2.5 ماه هست که اومدن تورنتو .اینهم خبر خوب برای مهاجران که شرایط برای همه یکسان نیست . لزوما " اگر برای من اگر همه چیز راکده ، برای همه اینجوری نیست .یکدفعه از در آمد صفر ماه پیش رسیدن به بالای 5000 دلار در ماه . جهت اطلاع و ارسال انرژی مثبت به راهیان کانادا .
سلام دوستان
تا حالا چند بار پرسیدم کسی نمیدونه مامائی اونجا بازار کارش چطوره و درامد ماهانه چقدر هست ؟ تورو خدا اگه اطلاعی دارین بگید ممنون میشم .
مرسی میشاد جون ...
سماء جون من زبانم اصلا خوب نبود و نیست .. مطمئنم تو همین الان هم بیشتر از من بلدی و اگه 3 ماه بخونی حتما بالاتر از 5 هم میگیری شک نکن . حتما حتما بخون .
آناهیتای عزیز توضیحاتی که سپیا داده مربوط به استان انتاریو هست .هر استان با استان دیگه شرایطش فرق می کنه.شما مقصدت کدوم استانه؟
مثلا بریتیش کلمبیا اینجوریه که شما گواهینامه ایرانتو در کانادا بدی مترجم مورد تایید ICBC ترجمه می کنه با ترجمه اش تا 3 ماه می تونی رانندگی کنی.تو این فاصله باید امتحان ایین نامه رو بدی و اگه قبول بشی می تونی در کنار دست کسی که گواهینامه CLASS 5 داره رانندگی کنی و هر وقت امتحان شهر هم قبول بشی گواهینامه CLASS 5 می گیری ,.
salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

khobeedddddddddddddddddddddddddd

akhey sepid aziz dorost ishe golam

nasim joon rafti party arshano chikaresh kardi manzoam ine ke cheturi shiresh dadi????????????pump kardi to shishe ya khodet dadi??????????n

manam majeed yeki 2 hafte dige kirismas party shoone man nemidunam cheturi beram ba in 2 ta pesar kontoroleshoon sakhteeeeeeeeeeeeee

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

khobeedddddddddddddddddddddddddd

akhey sepid aziz dorost ishe golam

nasim joon rafti party arshano chikaresh kardi manzoam ine ke cheturi shiresh dadi????????????pump kardi to shishe ya khodet dadi??????????n

manam majeed yeki 2 hafte dige kirismas party shoone man nemidunam cheturi beram ba in 2 ta pesar kontoroleshoon sakhteeeeeeeeeeeeee

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستان خوبید
سارا وبلاگ پسران گلت رو دیدم زنده باشن..خانمی پسر بزرگ خانواده چقدر شبیه کره ای هاست ..نازه..با این چشمهای خوشکلش....اونجا اشتباه نمیگیرن
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.