2777
2789
سارا جون من دیگه از دو ماهگی به ارشان شیر ندادم چون به محض اینکه میبردیش سمت سینه گریش میرفت هوا. نمیدونم چش بود. هر کاری کردیم نشد تا دو ماه رو دیگه به زور کشوندمش چون دکترش میگفت مهمترین زمان همون موقعست ولی‌ دیگه واقعا برام سخت شده بود. الان هم که مادر شوهرم اینا اینجان ارشان رو گزاشتم پیششون.
نسیم جون چه خوب که فقط دو ماه شیر دادی من کلا جزء مخالفین سرسخت شیر مادرم(البته منظورم کیسهایی مثل خودمه) به نظر منم شیر مادر در حد دو یا 3 ماه کاملا کافیه بعدش جز دردسر و وابستگی شدید بچه به مادر خاصیتی نداره. خانواده من نسبت به شیر خشک دید خیلی بدی داشتن و یکجوری میگفتن اون بچه شیر خشکیه که به یکی بگی طرف بچه اش معتاده کلا میگفتن همه بچه های شیرخشکی مرتب مریض میشن و ... و از اون طرف هم دکتر پسرم علیرغم اینکه پسرم بعد دو ماه دیگه اصلا خوب وزن نمیگرفت و من مرتب ازش میپرسیدم که شاید شیرم کمه که این اینجوریه و از شب تا صبح هم دها بار بیدار میشه و شیر میخوره باز میگفت نه خوبه. القصه که بچه من به نخوری عادت کرد و چون شیرم هم کم بود وزن درست نگرفت و شبها تا صبح هم منو بیچاره میکرد و اینقدر هم به شیر مادر وابسته بود که غذا هم درست حسابی نمیخورد نمیخوام بگم همش به خاطر شیر مادر بود ولی نقش عمده ای داشت . من بردیا رو با بدبختی تو 18 ماهگی از شیر گرفتم در حالیکه دیگه لب به هیچ شیری نزد و هنوز هم از شیر بدش میاد و خیلی کوچولوست از نظر قد و وزن.
خلاصه اگه کمپینی باشه من جزء موافقین صد در صد شیر خشکم هم به خاطر مادر بیچاره که بتونه یک کم به خودش برسه و همیشه یک بچه بهش متصل نباشه هم به خاطر خود بچه که راحت سیر میشه و میخوابه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ه‌ه‌ه‌ه شهرزاد من هم یه ۱۲ ساعت عذاب وجدان داشتم بعد که دیدم چقدر راحت ترم عذاب وجدان رو فراموش کردم. الان شب‌هایی‌ که مهدی فرداش نباید بره سره کار اون رو بیدارش می‌کنم شیر بده حداقل می‌تونم تو هفته یکی‌ دو شب راحت بخوابم
سلاممم خپبین?

کسی می دونه هزینه اضافه بار klm چقدره?

لوفتهانزا جا نداشت برای تاریخی که می خوایم.اینجوری بشه,اضافه بار میخوریم متاسفانه.حالا باید با توجه به قیمتش یکم سبک سنگسن کنم ببینم جقد اضافه بیارم!

راستی شهرزاد و نسیم,پسر منم 40 روز بیشتر سینه نگرفت.چون شیرم افتضاح کم بود از هفته اول به اصرار خودم شیرخشک دادم.خب مسلما شیرخشک رو بعد یکمدت ترجیح داد.اوایل خیلی ناراحت بودم وحس میکرد مادر بودنم رفت زیر سوال! ولی همینکه شوهرم ازون ببعد مسوول بیدارشدن شبهای پسرم شد و اطرافیان میتونستن نگهش دارن و همیشه سیر بود و منظم بود,اولین مزایاش بود.
الان هم بقدری خوشحالم که شیر منو نمیخوره چون تو این سن وابستگی بچه به شیر زیاد میشه حساب کنین همش نیخواست اویزون من باشه خیلی بده
یا موقع دندون دراوردن پسرم شیشه رو محکم میکشه!حساب منین قرار بود من حای شیشه باشم ههههه
خلاصه نسیم جون که حسابی حالشو ببر

راستی برای پسرم دکتر خوب میخوام وقتی اومذم یکم بعدش وامسن18 ماهکیشه می دونی مجا باید ببرم?
کاریابی
میدونید برای پیدا کردن کار بدترین راه چیه؟
بدترین راه نشستن تو خونه و جستجو در سایتهای کاریابی اینترنت نظیر workopolis, Monster یا jobboom هست.
من با چندین مهندس و مدیر شرکت صحبت کردم. همه اونها به اتفاق گفتن که تنها وقتی به سایتهای کاریابی آگهی میدن که فرد متخصص مورد نظر رو از طریق کانکشنها، دانشگاهها، کالجها و دوستان خود نتونسته باشند پیدا کنند. فقط حدود پنج الی ده درصد نیاز شرکتها از طریق سایتهای کاریابی تامین میشه. این درصد کم هم معمولا تخصصهای خیلی خاص و عجیب و غریبی میخوان که هر کسی نداره و شاید با دیدن اینها کمی نا امید بشه.
کانکشن یا به اصطلاح خودمون رابطه مهمترین عامل پیدا کردن کار در اینجاست.
- سعی کنید شرکتهایی که با تخصص شما ارتباط دارند را پیدا کنید و به مهندسین و مدیران مرتبط آن شرکت رزومه خود را ارسال کنید.
- اگر در جایی متخصصی را در رشته خود میبینید اسم و مشخصات او را یادداشت کرده و در Linkedin خود اضافه کنید. چه بسا از طریق او به افراد دیگری مرتبط شوید.
- سایت linkedin برای ایجاد کانکشن از طریق اینترنت خیلی مفید است. سعی کنید بصورت هدفمند در اینجا بدنبال یافتن کانکشن باشید.
* و صد البته رزومه شما باید به روز و متناسب کاری که اپلای میکنید باشد. دیدن نمونه رزومه کاری افراد کمک خوبی است.
* رزومه باید مختصر و مفید و حداکثر در دو صفحه باشد، cover letter بخش بسیار مهمی از رزومه است. بسیاری از کارفرمایان بعد از دیدن کاور لتر به این نتیجه میرسند که آیا شخص مورد نظر مناسب هست یا نه؟
** از یک نکته دیگر غافل نشوید، اولویت تمام شرکتها استخدام افرادی است که مدرک تحصیلی خود را از کانادا یا آمریکا گرفته باشند و یا حداقل یک یا چند دوره در کالجهای اینجا دیده باشند و یا در اینجا سابقه چندین ساله کاری داشته باشند. و صد البته کانکشن هم داشته باشند. همه شرکتهای بزرگ اکثرنیروی تخصصی کاری خود را از طریق دانشگاهها تامین میکنند. یعنی با دانشگاهها ارتباط دارند، دانشجویان این دانشگاهها رو به عنوان اینترن برای یک دوره کوتاه مدت جذب میکنند و نحوه کار و تخصص او را ارزشیابی میکنند. در صورت رضایت، بعد از فارغ التحصیلی دانشجو را جذب میکنند. وقتی همچین راه ساده و بی دردسری برای شرکتها باز هست، جذب کسی که نه سابقه کار از کانادا داره و نه مدرک و تخصص و حتی کانکشنی از اینجا نداره از نظر اونها کمی حماقت میخواد.
با این اوصاف به نظر من بدترین کار جهت پیدا کردن شغل نشستن در منزل و شوت کردن رزومه به شرکتهای کاریابی و در انتظار صدای تلفن ماندن و امید واهی به خود دادن است.
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
مهسا جون اضافه بار اگه از قبل صحبت کنی چمدونی حدود ٥٠ تا ٦٠ دلار میشه اما موقع خروج اگه بگی خیلی زیاد میشه
قبلش مثلا بگو من یه چمدون اضافه می خوام ببرم
حقیقتش واسه ایران رو خیلی نمی دونم اما اینجا اگه انلاین از قبل بگی ارزون تر میشه هواپیمایی هم با هواپیمایی فرق داره هر کدوم یه نرخ میدن
[خدایا شکر همه نعمتات]
نسیم جون من خواننده پروپاقرص نوشته هاتون هستم ولی نمی دونم چرا نمی تونم براتون نظر بزارم بخاطر همین اینجا براتون پیغام گذاشتم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام به همگی :
مهسا جان ، مگه شما نمیخوای بارت رو فریت کنی ؟ خوب چمدونت رو خیلی سنگین نکن وتا اونجا که میشه بگذار توی فریت . من پارسال داشتم برمیگشتم ، تازه تنها بودم و با بچه و کالسکه و ... به من میگفتن که چون بچه کوچیک داری بهت سخت نمیگیرن ، لوفت هانزا بابت 2 کیلو اضافه بار 100 دلار جریمه ام کرد!!! درست دوروز قبلش یک چمدون خریده بودم 100 دلار !!!
مامی هیراد ، شانست گفت و چنذ روز پیش ، با یک ماما برخورد کردم !!!ازش راجع به شما پرسیدم . گفت که 1- در آمد ماماها اینجا عالیه .2- یکسال وقت میخواد برای اینکه جا بیفته و باید زبانش خوب باشه ، چون اینجا امتحان زبان هم میگیرن ، یک سری جزوه است که میخونی و میری امتحان میدی ( البته فکرنکنم جزواتش کم حجم باشه !!!)بعد ازت امتحان عملی هم میگیرن روی مانکن و تاکید داشت روی زایمانهای سخت کار کنی . بعد اینکه حتما "نامه از سوپروایزرت بیاری که تا موقع اومدن کار میکردی .چون که اینجا میگن اگر بیشتر از دو سال از کارکردنت گذشته باشه ، دیگه مهارت هات رو ازدست دادی .
ممنون نلی باسی جون از تذکر به موقع ات ،گاهی یادم میره اینجا کانادا است و قوانینیش ایالت به ایالت فرق میکنه !!!
سپیا جان به کار کردن داوطلبانه فکر کن.کار اول باعث می شه اولا سابقه کار کانادایی پیدا کنی هم کانکشن.
می دونم خیلی شاریط سختی می گذرونی.امیدوارم بزودی خبرای خوب بشنویم.نامید نشو و سخت پیگیر باش.
سلام سپیا جون خوبی عزیزم؟دختر گلی خوبه؟عزیزم نا امید نشو انشالله کار خوب گیرتون میاد ولی اصلا به اومدن فکر نکن حالا که رفتین سعی کن به موندن فکر کنی
راستی عزیزم به اونجا عادت کردین ؟جدا از بیکاری اونجا مشکل دیگه ای ندارین ؟خانم گلت مشکلی نداره تو مدرسه؟
اخه ما هم اومدنمون داره کم کم اکی میشه منتظریم مشکل کاری شوهرم درست بشه اخه اونجا یکی از دوستای فابریک شوهرم البته جای پدرشه توی ونکور شرکت دارن و پسرش حسابدار یه هتل هستش و گفته می تونه اونجا از نظر کاری ساپورتش کنه ولی از رفتن وحشت دارم نه اینجا رو دوست دارم نه زیاد راضی به رفتنم اخه من خیلی به مادرو خواهرام وابستم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
مهسا یک چمدون اضافه ببری یعنی بیست وسه کیلو پارسال هفتاد دلار بود اضافه اش امسال نمیدونم

ولی اینکه چمدونت اضافه بار داشته باشه هزینه اش بیشتره و گاهی هم قبول نمیکنن. پس اگه اضافه بار داری تعداد چمدونت رو افزایش بده نه بار تو یه چمدونت رو
سلام دوستان
من و همسرم به احتمال خیلی زیاد به شهر همیلتون میریم. که نزدیک تورنتو هست. میخوایم اگه خدا بخواد مک مستر درس بخونیم. در مورد child care تحقیق کردم که kids and company رو پیدا کردم. به نظرتون چطور هست؟
تیستو جان جدا?نمی دونستم.از مکجا میتونم این قوانینو تحقیق کنم از خود لوفتهانزا زنگ بزنم بپرسم?

سپیا جان من بعد یکی دوماه وسایلمو حالا بهرطریقی,میفرستم.یه سری وسایل اولیه و مورد نیازه که نمی تونم بذارم برای دوماه بعد رفتن
راستی یه سوال شلید خنده دار باشه
توی هواپیما کالسکه رو که اجازه نمیدن باشه نه? چیزی مثه کالسکه خودشون ندارن?پسر من تو کالسکه اروم میشه من نگرانم این ده ساعت یازده ساعتو چجور سرشو کرم کنم!