2777
2789
مهسا جان تو سایت هر هواپیمایی تو قسمت luggage که میری کامل توضیح داده.
من فکر میکنم دلیل اصلیشون اینه که به هرحال کارگرها دارن چمدونها رو جابجا میکنن. اگه بیشتر از ۲۳ کیلو باشه خب بهشون فشار زیادتری وارد میشه. (یه جوری جنبه حقوق بشری داره)

یعنی تو سایتهاشون هم میری می بینی برای چمدونهای سایز بالاتر و یا وزن بیشتر جریمه بیشتری باید بپردازی.

ببین کالسکه رو نمیذارن تو هواپیما...دم در هواپیما ازت میگیرن. باید وسایل جذاب برای پسرت ببری تو هواپیما دیگه. یادم نیست گفتی چند وقتشه. ولی کتاب جدید. اسباب بازی جدید که سرش رو گرم کنه . اینا رو باید ببری همراهت.
ممنون تیستو جان اره اونا رو رفتم دیدم.حالا باید دقیقتر ببینم درمورد هزینه چمدان اضافه.

کالسکه رو میدونم میگیرن.ولی کفتم شاید برای مسافتای طولانی یه امکاناتی داشته باشع;-)

پسرم الان16 ماهشه.اونموقع حدود 17.5 ماهشه.
فک کن تازه راه افتاده عشق دویدن
دیگه هربازی و سرگرمی براش نهایت 10 دیقس
خدا رحم کنه هههههه

حالا جدا درمپرد اینکه چه شربتی بدم مه بیشتر بخوابه,اطلاعی دارید? کسی این اواخر با بچه کوچیک مسافرت رفته?
با کتوتیفن و دیفن هیدرامین زیاد نمیخوابه.چیز دیگه ای هست?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انوشه جون کیدز اند کمپانی همه بچه‌ها رو ثبت نم نمیکنه با یک سری ادارات قرار داد داره فقط بچه‌های کارمندهای اون ادارات رو ثبت نم میکنه. برو تو این سایت http://www.gov.on.ca/ONT/portal61/licensedchildcare نتیجه inspection مهد‌ها توسط دولت هست مهدی رو انتخاب کن که ۱۰۰ درصد همه شرایط رو داشته.
مهسا جون قبل اومدنت حتما با دکتر بچه ات مشورت کن و بگو اون بهت دارو بده پسر من وقتی میومدیم اینجا حدود 2.5 سالش بود و دکتر شربت پرومتازین تجویز کرد(به گمانم) و خیلی عالی اثر کرد و بیشتر راه رو پسر من خواب بود.
من یک مسافرت 10 ساعته داشتم اتفاقا پسر منم 17 ماهش بود دکترش گفت بهش پرومتازین بده هیچی نمیشه منم چون میدونستم ارای زیر 2 سال مجاز نیست نگران بودم و یک بار توی خونه بهش دادم هیچی نشد ...............گفتم توی هواپیما بیچاره نشم به هیچ جا دسترسی ندارم.................
راستی الان یادم افتاد قبل از اون یک بار 15 ماهه هم بود تو ی یک سفر 3 ساعته توی هواپیما هم بهش دادم
فیفی جون من شنیدم مونترال لیست انتظار مهدش خیلی‌ طولانیه خواهر دوستم از ماه سوم حاملگیش اسم بچش رو گزاشته بود تو لیست تا الان که دخترش ۱۰ ماهشه هیچ خبر نیست. نمیدونم قبل از اینکه وارد کانادا بشین می‌تونین تو لیست بذارین یا نه ولی‌ فکر کنم باید نشون بدین که اقامت کانادا رو دارین یا سیتیزن هستید
shir dadanam ke moshkeli nadaram ba inke adam sangini nistam nemidunam inhame shir az kojam dar miyad makhsosan vase kiyan age 2 qolo ham bood shiram kafi bood shaba to 3 saati ke mikhabeed padam por por mishod vali vaqean ta vaqti shire madar mikhoran aslan mariz nemishan kiyan hamin 2......3 mah pish vase bare aval sarma khord

parsaro ke malom nist ta key shir bedam kiyan ro ham ke 14 mah dadam

ama qaziye shir dadan ye tasmim kamelan shakhsiye ke madar migire va be kas digei ham rabt nadare har kasi ye juri rahate dige

eshala ke hameye niniha hamishe khosh va salamat bashan
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...