2777
2789
اینهمه نوشتم

نی نی سایت نامرد

سپیده جونم کلی برات نوشتم این سایت چشه

خلاصه اینکه خیلی خوبه که یه مصاحبه تو فیلد کاری خودت داشتی این یعنی افتادی تو راهش این نشد یکی دیگه

مهم اینه که این یعنی کلی امید و من خیلی روشنه دیدم باور کن امیدت به خدا

می بوسمت خیلی دعام کن.
سلام دوستان
سپیده حتما موفق میشی..ادم پرتلاش حتما موفق میشه ولی ناامید نباش

دوستان عزیز که سالهاست ساکن کانادا هستید..:::::::

دوستانی که ساکن کانادا هستید چرا این تاپیک وسیله ارتباطی نباشه ؟چرا اینجا یک لینکدین اجتماعی کوچک نباشه که همدیگر رو به کار معرفی کنید..؟؟؟.این خیلی خوبه...خیلی خوبه که دست همدیگه رو بگیرید...مثل دو تا خواهر یا دو تا دوست...برای معرفی به محیطهای کاری.
دوستانی که سالیان گذشته وارد کانادا شده اید و وارد محیط کار کانادا شده اید رزومه افراد جدید مثل سپیا رو به شرکتهاتون وارد کنید انشالله فرجی حاصل شه..من دیدم سایت مهاجرسرا افراد این روند رو انجام دادن..

امیدوارم از صحبتهای من ناراحت نشید ...و فکر کنید خواهر کوچیکه شما باهاتون داره صحبت میکنه...بوس برای همه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه
سپیا جون من هنوز هم منتظرم که تو رزومه خودت و یا شوهرتو واسه من بفرستی و من برات تو شرکت سابمیت میکنم ولی همونطور که چند روز پیش گفتم فعلا اوضاع کاری شرکت خوب نیست و استخدام نداره و چند مورد هم اخراج داشته.
به هر حال منم با میشاد موافقم و اگه بتونیم به هم کمک کنیم خیلی خوبه.
همونطور که سپیا گفت اینجا وقتی کسی برای مصاحبه دعوت هم میشه همه بهش تبریک میگن و خودش قدم بزرگیه و من فکر میکنم بزودی همه این استرسها تموم میشه.
همسر منم اولین کارش رو که کوآپ بود رو بعد 6 ماه پیدا کرد و ما خیلی خوشحال بودیم و بعد از دو ماه هم کار فعلیشو. ولی روزهای بیکاری اینجا واقعا نفس گیره و من به سپیا حق میدم.
راست می گه میشاد

من تو پستی که پاک شد گفتم اما بهتر که پاک شد :)))))))))))))))))))))))))))) راجع به ایرانی ها و چینی ها.

سعید هم الان تورنتو هست نمی تونه معرفیی چیزی بکنه؟نمی دونم باهاشون در تماس هستین؟

دستت درد نکنه شهرزاد جون.این خیلی خوبه ادم امید می گیره .

نه پس من میام ههههههههههههههههههههههههههههههه
سلام دوستان

من هم مهاجر کانادا هستم البته فعلا منتظر مصاحبه هستم خوشحال میشم از اطلاعات شما استفاده کنم سپیا جون امیدوارم موفق باشی و ممنون گلم که اطلاعات مفید رو به بچه ها میدی دعا میکنم زودتر یه کار خوب پیدا کنید من هم موافق هستم که اونهایی که چند ساله کانادا هستند از روابط استفاده کنند برای دوستان عزیز ایرانی بیایید نشون بدیم که ما ایرانی ها همیشه پشت هم هستیم بر خلاف اون چیزی که گفته میشه ..
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
دوستای خوبم هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستیم
خانوما به نظرتون اگر ما با ویزای دانشجویی بیاییم کانادا امکانش هست تو سال اول کاری پیدا کنیم و بتونیم ویزامون رو تبدیل به کاری کنیم و هزینه هامون رو از اون کار در بیاریم ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
سپیده جون. برات رو پیغامگیر پیغام گذشتم نمیدونم گرفتی‌ یا نه. حالا فردا بهت زنگ میزنم.

مهدی همش میناله که تو رده‌های بالای بالا ایرانی‌ خیلی‌ کمه اون میزاشت به حساب نژاد پرستی‌ من باهاش مخالف بودم. دیشب کریسمس پارتی شرکت مهدی بود که خوب شرکت مهندسیه و کلی‌ کارمند ایرانی‌. چیزی که برای من خیلی‌ جلب توجه کرد این بود که ایرانی‌‌ها همه با هم رفتند یک جا نشستن و هیچکدوم نرفتن با رئیس روسای شرکت یک کم خوش و بش کنند. دار صورتی‌ که خارجی‌‌ها همه سعی‌ میکردند خودشون رو به رؤسا نشون بدن که رئیس بشناستشون. خوب معلومه وقتی‌ بخوان ارتقا بدن رئیس اونی‌ که قیافش رو میشناسرو انتخاب میکنه. یا مثلا رفتیم با رئیس مهدی که اون هم تازه بچه دار شده حرف بزنیم و تبریک بگیم. از بی‌خوابی‌های اول بچه دار شدن مینالید گفتم نترس هر وقت فکر کردی دیگه نمیتونی‌ یهو بچه بهت مرخصی میده بعد هم تعریف کردم که ارشان شب قبلش تا ۶ صبح خوابید بود دستش رو اورد بالا که یعنی به قول ما ایرانی‌‌ها بزن قدش بعد هم موقع خداحافظی دو تا از رئیس‌های شهرم بغلم کردند خداحافظی کردند. برای من که سالهاست اینجام و این مسائل رو دیدم خوب مشکلی‌ نبود حتا میدونستم نوع بغل کردن این کانادایی‌ها چجوریه. حالا فکر کنید اکثر ایرانی‌‌ها (از جمله خیلی‌ خانوم‌های ایرانی‌ که دیشب بودند) تو چنین شرایطی هل میشن یا خیلی‌ راحت نیستند خوب این تو ذهن این‌ها میمونه وقتی‌ میخوان مدیر انتخاب کنند یکی‌ رو انتخاب میکنند که به غیر از روابط کاری بتونن یه روز با زناشون یه رستورانی برن و یه مشروبی بخورن و صحبت کنند. نمیدونم این مشکل رو چجوری میشه حلش کرد ولی‌ مشکلیه که به نظر من ایرانی‌‌ها رو عقب نگه میداره.
نسیم جون ایرانی ها هل می شن؟ راحت نیست؟

نه خواهر اشتباه گرفتی
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

زنای ایرانی که دور از جون هممون تو همین ایرانش همش تو بغل همه به اسم سلام و احوال پرسی راحت می رن.

اتفاقا چیزی که من دیدم و شنیدم این بوده که اکثرا اونجا دست دادن و سلام کردن و عرض ادب با مرده.

اما بغل کردن و رو بوسی رو یه چیز دیگه فکر می کردم.که اگه زن مایل باشه بکنه.

حالا ایران برعکسه.مرده نگات می کنه تو سلام کنی یا دست بدی

یا بعضی زنا اینقدر زود دستشون رو میارن سمت مرده که ادم می مونه.به نظر من که زشته.این مرده که باید ابراز احترام خودش رو اول نشون بده.نه؟
سلام سماءجون . یادته 3 ماه پیش تاپیک زده بودم که میخوام ایلتس بگیرم و هیچی بلدنیستم ؟ خیلی سخت بود ولی غیر ممکن نبود . کتابهای کمبریج نمونه آزمونهای ایلتس مربوط به دانشگاه کمبریج ( برگزار کننده آزمون ها ) هست و ازمونهای قدیمی ای هستن که دیگه تو دنیا تکرار نمیشن و نمونه های اصلی تست ایلتس هستن به نام :
official examination papers from University of Cambridge
خیلی کمکت میکنه اگه همه کتاب هاش رو کار کنی . ایلتس مهارت + دانش هست و این کتابها مهارتت رو بالا میبره و عااالی ن . من هنوز هم زبانم ضعیفه و خیلی کم کلمه بلدم و خیلی چیزا رو نمیدونم : (
ولی مهارتم رو بردم بالا با این کتابا
10 جلسه معلم خصوصی گرفتم ولی خیلی فایده نداشت . همسرمم کمکم کرد اون نمره 6/5 داره ولی خودمم خیلی تلاش کردم .
سما خانمی شما ایلتس چند میخوای ؟

سلام سپیا خانم گل واقعا خسته نباشی . عزیزم میدونم چقدر سختی میکشی ولی میخوام بهت بگم و همسری هم میگه که از این دوران بیکاریتون استفاده کنید و یکم هم خوش بگذرونید که یکی دو سال دیگه وقت ندارید .
من یه همکار دارم که پرستاره و خرداد ماه اومده تورنتو الان داره کلاس زبان میره و کار هم پیدا نکرده ولی خیلی ریلکس و شاده و میگه تا یکی 2 سال کار خبری نیست و خودش رو وفق داده با این شرایط و اینو گفتم که بدونی(البته خودت هم اینو میدونی ) همه اولش همینطورن و این عادیه و امیدوارم درآینده ای نه چندان دور بیام و ببینم که نوشتی کار پیدا کردین و خوشحالی . موفق باشی . ولی واقعا خوش به حالت که رفتی از اینجا واسه ما هم دعا کن : ))))
سما جون اینجا معمولا فقط دست میدن. ولی‌ خوب یه وقت‌هایی‌ که میخوان نشون بدن که خیلی‌ باهات صمیمین بغلت هم می‌کنن. ولی‌ ماچ و بوسه‌ نه‌ها مدل بغل کردنشون با ایرانی‌‌ها فرق داره خیلی‌ اندازه ما نزدیک نمی‌شن. ایرانی‌‌ها یا هل میشن مدل خودمون بغل می‌کنن که خوب به نظر این‌ها خیلی‌ زیادیه یا اینکه دست و پاشون و کلا گم می‌کنن (البته نه همه ها). من خودم اوایل که اومده بودم خیلی‌ گیج میشودم ولی‌ خوب یواش یواش یاد گرفتم. دیشب به غیر از ما فقط یه خانواده ایرانی‌ دیگه بود که من احساس کردم زن آقاهه هم احساس راحتی‌ میکنه که با شوهرش بره و با رؤسا صحبت کنه. خیلی‌‌هاشون کار هم میکردند‌ها ولی‌ نمیدونم چرا اونجا همش معذب بودند.
سلام مامی هیراد عزیز

بله یادمه آفرین به پشت کارت.حالا من زبانم بد نیست اما به محض اینکه می ذارم کنار یادم میره و باید دوباره استارت بزنم تا

یه چیزایی برام روشن بشه و بیفتم رو غلتک. و اینکه هیچی از ازمون نمی دونم.آره دستت درد نکنه این کتاب رو می گیرم می خونم الان حس می کنم هیچی یادم نیست.

من همون 4 بسمه :))))))))))))))))))))

البته 5 بشم عالیه که از طریق های دیگه هم بشه اقدام کرد

مرسی خانمی.بوس
آره نسیم می دونم چی می گی به قول تو مثل ایرانی ها نمی چسبن به یارو ههههههههههههههه

ولی خدایی درکشون خیلی بیشتره خیلی.

بعضی مردا رو می خوام خفه کنم مثلا با شوهرتی به شوهرت سلام می کنن بعد تو چشمات نگا می کنن که تو اول سلام کنی و احترام بذاری

خواهر وبلاگت رو هر شب چک می کنما اما عکسات بدون ف ی ل ت ر شکن برام باز نمی شه بعضی هاش که با اونم باز نمی شه

ببین این اقای جنتلمن بابا عباس مهربونه خودمونه؟