2777
2789
ممنونم میمی جون

میگم, برای بلیط که تماس گرفتم, دوتا مسیر پیشنخاد دادن
یکی با klm و آمستردام,ونکوور
یکی لوفتهانزا وفرانکفورت,ونکوور

بهمون پیشنهاد دادن لوفتهانزا ازین جهت بهتره که هرنفر 2تا چمدون 23 کیلویی میتونه ببره و پسرمم یکی

ولی klm نفری یه 23 کیلویی هست

از لحاظ قیمتم زیاد باهم فرقی نداره

حالا اگه نلی جون,نسیم جون,یا بقیه,کسی رفته تجربه ای داره یا تعریفی شنیده, ممنون میشم بهماطلاع بده
به کسیکه برای بلیط زنگ زده بودم, میگفت از طریق کانتینر کرایه کردن و کشتی فرستادن بار, بهتر ارزونتره
میگفت من دخترخالم جهازشو فرستاد 4000 دلار داد.
یکم عجیبه. حالا ازش دقیق نپرسیدم ولی کنجکاو شدم بیشتر بپرسم چون اگه اینجور باشه که می ارزه همه خیلی وسایلشونو ازینجا ببرن بجای اینگه بفروشن اونجا دوباره بخرن....نه?

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهسا جون خیلی فرقی ندارن شاید یه ذره کی ال ام بهتر باشه اما به یک چمدون بودنش نمى ارزه 2 چمدون خیلی بهتره
کشتی خوب خیلی ارزون تر می افته فقط یکم زمانش طولانی تره اگه خیلی واست مهم نیست بارهات دیرتر برسه با همون کشتی بده و وسایل ضروریتو با چمدون ببر

سارا جون خبر ندارم از قیمت بلیطها یعنی الان می دونم اما واسه سالهای پیش رو نمی دونم اما خو ب معمولا تو ژانویه گرون میشه بعد میاد پیایین
[خدایا شکر همه نعمتات]
میمی یه بار دیگه می تونی بگی که قیمت و شرایط بردن بار توسط کشتی رو از کجا بپرسم?

از یه نفر شنیدم کانتینر هاش 21 متر طولشه.خب مسلما ماکه نمیتونیم پرش کنیم.اگه قیمتش مناسب بود میشه نصفه اوردش یا باید پر بشه? ایا کانتینرهای کوچکترندارن? یا اینگه میشه با کشی شریک شد? هرچند فک کنم مناسب نباشه
سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز

سلام سماء جون . خوبی ؟ بالاخره نمره IELTS رو گرفتم 5 شدم . امتیازمون کامل شد حالا منتظر اعلام ظرفیت هستیم .

به نظرت چطور میشه ؟

رشته شما چیه ؟

امیدوارم رشته هامون رو اعلام کنن : (

دوستان کسی نمیدونه مامائی کار و حقوقش در کانادا چطوره ؟
سلام سماء

ازمون 17 نوامبر(27 ابان ) ثبت نام کرده بودم و دقیقا 2 ماه و 20 روز خوندم با یه پسر کوچیک شیطون و سر کار رفتن تا ساعت 4

فکر نمیکردم نمره بیارم تازه 4 میخواستم 5 گرفتم !!! خیلی معمولی خوندم روزی 2 ساعت

به نظرم این امتحان بیشتر بر پایه مهارت هست تا دانش . من 8 تا کتاب کمبریج + اکشن پلن رو تمرین کردم با کتاب اسپیکینگ آناهید رمضانی که خیلی کمکم کرد .
خوشبه حالت

من که بی خیال شدم و دیگه زبان نخوندم بس که اعصاب نداشتم.

حالا به نظرت معلم بگیرم و بخونم؟

زبانت در چه سطحی بوده خدایی؟خوب بودی دیگه

اسم کتابات رو می گی؟8 تا کمبریج چی

مرسی.
سلام به دوستان عزیز :
مهسا جان ، ببین کاملا " بستگی داره که میخوای چکار بکنی . اینجا با 3000 تا 4000 تا میتونی کل وسایل سنگین خونه ( اتاق خواب و پذیرایی منظورمه ) رو بخری .اگر میخوای اینجا بیای و خونه ( town house )بخری یا اجاره کنی ، شاید بیارزه وسایلت رو با کشتی فریت کنی .ولی اگر میخوای آپارتمان اجاره کنی ، به نظر من اصلا " اینکار رو نکن .آپارتمانهای اینجا عموما " کوچیک هستن .من برای دخترم اسباب بازی هاش و یه چند دست رختخوابش رو آوردم . هرچی هم کفش و لباس داشتیم آوردم .کل وسایل اشپزخونه رو هم اوردم . اعم از ظرف و ظروف یا بنشن و لیمو عمانی و ادویه و... .چون بنظر من تهیه وسایل اشپزخونه اینجا زمان بر و هزسنه اش هم خرده ریزه . ما برای 500 کیلو بار ، 1.800.000 تومان به KLM دادیم . از همه شون بهتر بنظرم امارات بود که نماینده اش گفت سرمون خیلی شلوغه و بارمون رو با KLMفرستاد. میتونی بعد از خودت هم بدی بارت رو بیارن فرودگاه ،یه 100000 تومان بیشتر میگیرن . میتونی هم تا هستی بارت رو ببری فرودگاه و بخوای یک هفته یا 10 روز بعد از خودت برسه . کاری که ما کردیم ، همین بود . چون هزینه گمرک ایران خیلی ارزونتر از اینجا است . فقط مایعات رو از توی بار فریتت بردار و توی چمدونت بیار .البته بار ما قرار بود دوهفته بعد از رسیدن ما برسه که یادشون رفته بود بفرستنش !!! بعد از دوهفته دیدیم خبری نیست ، همسرم از اینجا زنگ زد فرودگاه امام و چهارروز بعدش بارمون رسید .
برای وسایل برقی ات هم ، همسرم یک تبدیل گرفت 70 دلار . البته همه جا پیدا نمیشه و یک بازاری بود مخصوص قطعات الکترونیک ، همسرم با یکی از دوستان رفتن اونرو گرفتن .برای استفاده کوتاه مدت از سشوار و اتو و اپیلیدی و ... خوبه . ما اتو و سشوار مسافرتی 110 داشتیم و اونها رو آوردیم . از این تبذیل برای تلفن و خشک کن لباسمون استفاده میکنیم و من بشدت پشیمون شدم که اپیلیدی و اتوی موی خودم رو نیاوردم .
مبارکه مامان هیراد . انشا ا... به سلامتی .
امروز میتونست بهترین روز زندگی من باشه . ولی نشد . هفته پیش یک مصاحبه خفن 2 ساعت و 10 دقیقه ای در ارتباط با کار خودم داشتم . با 4 تا مدیر شرکت ، بطور جداگانه . تمام همکلاسی هام و دوستان که شنیدن خوشحال شدن که حتما " جور میشه ....دیشب ایمیل برام دادن که ترجیح دادن با فرد دیگه ای ادامه بدن ...دلم از این خیلی سوخت که من تمام توانم رو برای گرفتن اینکار گذاشتم و باز هم نشد . فکر میکردم کانادا کشوریه که اگر توش حرکت کنی وقدم برداری ، دیگه هلت میدن بری جلو ...ولی اصلا " اینجوری نیست . حداقل برای من اینجوری نیست .بخدا مغز سرم بی حس شده بود . 2 ساعت و 10 دقیقه یکریز سوال و جواب انگلیسی بود . تازه 2 تاش تلفنی بود . بنظر خودم خیلی خوب از پسش بر اومدم .چون فقط یکبار با نفر آخر پای تلفن پیش اومد که ازش خواستم دوباره جمله اش رو تکرار کنه . بیشتر از 70 تا سوال جواب دادم .ولی آخرش هیچ چی !!!البته تجربه مصاحبه برام ارزشمند بود . حالا میاین و میبینید اینجا از اینکه برای مصاحبه دعوت هم بشید ، همه بهنون نبریک میگن !!!!!
من پستاتون رو میخونم . میبینم نوشتید که دوستانتون بعد از یکماه کار پیدا کردن و دارن فروشندگی میکنن . برای ما که یکماه طول کشید تا خونه گرفتیم و وسایلمون رو چیدیم و بلافاصله رفتیم ymca برای نعیین سطح زبان و کلاس های رزومه نویسی . تمام کسانی که اینجا هستن ، میدونن داستان رزومه چیه . شما داوطلبانه هم که میخوای کار کنی باید رزومه بدی !!! رزومه باید با فرمت اینجا باشه و غلط نداشته باشه و.... من واقعا" متوجه نمیشم ، چه جوری بعد از یکماه از ورودشون ، رفتن سرکار ؟!!!یعنی با همون رزومه ایرانشون رفتن سرکار ؟ دوست من که یادتونه گفتم sobeys استخدام شد و تازه سابقه بین المللی هم داشت ، فرایند استخدامش بصورت پارت تایم 1.5 ماه طول کشید .یک جای کار ایراد داره . یا کار من ، یا واقعیاتی در ارتباط با کار ی که ظرف یکماه از ورود مهاجران پیدا میشه . یکی از همکلاس هام میگه برادرش مهندس مکانیک بوده و دو سال پیش اومده اینجا و سر دوهفته کار داوطلبانه توی فیلد خودش گرفته ...اینجا بخصوص توی فیلد مهندسی ، امکان کار داوطلبانه کمه چون نگران هستن که به تجهیزات و وسایلشون اسیب برسونن .درواقع خیلی کمه .یقینا " یک چیزی پشتش هست که گفته نمیشه .
من معجزه پارتی رو توی این سه هفته کلاس رفتنم دیدم ....چهارنفر چینی توی کلاس داریم . یکی شون مهندس مکانیک با 20 سال سابقه است و 10 سال پیش آمریکا MBAگرفته ، تمام مدت هم دوردنیا کار میکرده و انگلیس اش خوبه . سه تای دیگه شون مهندس برق هستن . با 12 تا 20 سال سابقه کار .یکی شون 1.5 سال آمریکا کار کرده . یکی دیگه شون دانشگاه تدریس میکرده و شومی توی IT کار کرده بود و وحشتناک با لهجه چینی ، انگلیس صحبت میکرد . جوری که یکی از معلم هامون که خودش مهاجره و 30 ساله اینجا زندگی میکنه ، اصلا " نمیفهمید چی میگه و یک جمله رو 3 یا 4 بار تکرار میکرد و آخرش ما به معلممون میگفتیم چی میگه ....بعد از 12 روز از شروع کلاس ، خیلی راحت به یکی از دوستان اینجا ش که البته خانم بود زنگ زده بود و گفته بود شرکت شما کار نداره برای من ؟ طرف گفته بود الان اخر ساله و استخدام نداریم ، حالا رزومه ات رو بده ببرم به مدیرم نشون بدم .اونم رزومه اش رو فرستاده بود . روز بعد سر کلاس این موضوع رو تعریف کرد و معلممون که کانادایی هست بهش گفت اینجا از 15 دسامبر ، استخدام ها متوقف میشه و تا اونموقه استخدام میکنن . هنوز چند دقیقه نشده بود که بهش زنگ زدن . همون دوستش بود که بهش گفت مدیرم گفته از هر موقع میخواد شروع کنه ، بیاد مشغول شه ، فقط بیاد ببینمش .....و بهمین سادگی از همونروز ظهر رفت که رفت و دیگه نیومد !!!!
این که میگم پارتی اینجا خیلی مهمه ، حرف من نیست . خودشون توی تمام کلاس هاشون میگن 86% کارهای اینجا با رابطه پیدا میشه و فقط 14% اگهی استخدامی هستن و عملا " خودم هم میبینم که رابطه بسیار بسیار موثر تر از هر چیز دیگه ای در اینجا ست .البته لزوما " هر رابطه ای هم آدم رو به کار نمیرسونه .
امروز 4 ماه تمام شد که ما وارد خاک کانادا شدیم و فعلا " من بین زمین و اسمان معلقم ....کاخ رویاهای خودم رو از بین رفته میبینم . اومدم اینجا که برم جلو ولی تنها اتفاقی که افتاده ، در جا زدن بوده . بدون یک دلار در آمد ، این 4 ماه رو سر کردیم و ادامه میدیم ببینیم چی میشه ولی تا کجا ؟ نمیدونم . همبشه فکر میکردم تقدیر ،تلاش آدمها است . ولی تازگی ها دارم فکر میکنم ، شاید مجموع تمام عدم موفقیت هام مجبورم کنه به راههای دیگه فکر کنم . حداقل راضی ام که تلاشم رو کردم .گاهی بچه های کلاس از من میپرسن چند ماه هست اومدی اینقدر اطلاعات داری ؟ خنده ام میگیره !!! داشتن اطلاعات به چه دردم خورد ؟
تمام کسانی که دارید میاید ، حتما برید سابقه رانندگی تون رو از شهرک آزمایش بگیرید و بیارید که یکراست گواهینامه Gاینجا رو بگیرید . خیلی برای کار کمکتون میکنه . این چیزی بود که ما میدونستیم و اقدام کردیم و خورد به تعطیلی سفارت و همه برنامه هامون بهم ریخت . حالا هم که G2کرفتیم دنبالش هستیم از ایران نامه رو دوباره بگیریم که دادگستری شناسنامه هامون رو میخواد ...شناسنامه هامون هم اینجا است !!!با داشتن این گواهینامه هم بیمه تون کمتر میشه ، هم یکسال از نظر سابفه رانندگی کانادایی جلو میفتید .
مهندسانش هم حتما ریز نمرات و اصل و ترجمه مدارک تحصیلی تون رو بیارید که بلای ما سرتون نیاد و بتونید از peng رایگان استفاده کنید .بعد از شش ماه از لندتون 350 دلار باید هزینه کنید براش ولی تا شش ماه بعد از لند فقط 30 دلار میدید .
راجع به مامایی هم من اطلاعی ندارم ولی یکی رو میشناسم توی ایران ماما بوده و اینجا اومده رفته پرستاری خونده و الان پرستاره . میتونم ازش اطلاعات بگیرم .
sepia جان در مورد گواهینامه یک سوال داشتم. به من گفته بودن خود اصل گواهینامه رو بیارم اونجا بدم مترجمین رسمی خودشون ترجمه کنن با همون اجازه ی امتحان عملی رانندگی رو میدن و دیگه لازم نیست یک سال صبر کنید. اشتباه بوده؟ باید حتما از شهرک آزمایش سابقه ی رانندگی رو بگیریم؟ حالا که سفارتی وجود نداره بعدش چیکار کنیم؟
در ضمن نگران کار هم نباش..... مطمئن باش که کار گیر میاری... فقط این استرس رو از خودت دور کن... راستی داشتن رابطه خوبه.... فرض کن شما یه شرکت داری با یه سری کارمند که طبیعتا ازشون راضی هستی وگرنه بیرونشون میکردی.... میخوای کارمند جدید استخدام کنی.... خب اول به کارمندهای خودت که خوب هستن میگی شما کسی رو سراغ نداری؟ و اونا آدم بیخود به شما معرفی نمیکنن چون اون آدم بیخود رو کسی نگه نمیداره و در ضمن برای کارمند شما هم بد میشه.... پس خیالتون راحته که آدم خوب معرفی میکنن در ضمن چون خودشون معرفی کردن یه جور تضمین هم میشه از نظر اعتماد و اینا... پس شما هم سعی کن با این همکلاسیها و آدمهای دیگه و هرکس که میتونی ارتباط برقرار کن.... در ضمن یک راهی که معرفی میکنن استفاده از لینکدینه... البته خیلی تاکید میکنن که حتما با افرادی در لینکدین متصل بشین که به طور تخصصی همرشته ی شما هستن و با همه ی دوستان و آشنایان وارد ارتباط نشین... و سعی کنید توی گروههای تخصصی لینکدین عضو بشین و فعال هم باشین... یکی بود که از همین طریق صاحب یه کار خیلی خوب شده بود.... توی یک مهمونی کاری رئیس یکی از شرکتهای بزرگ طرف رو شناخته بود و گفته بود مقاله ی شما رو توی لینکدین خیلی خوشم اومد.... مهم حفظ اعتماد بنفس و آرامش و امیده.... شما تنها نیستید... موفق باشید. :)