2777
2789
این روزها روزهائی پر از عذاب است ……
این روزها روزهای خوبی نیست و بوی غم میدهد….
شانت سر صباخونریزی کرده واززیرپوست سرش مقداری بیرون آمده وملتهب است
برای همین چهارشنبه به مطب دکتر صبا (کسی که صبا رو عمل کرده بود و من بارها از زحمت هاش تشکر کرده بودم و به وی هم تاکید داشته ام شکایت ما از افراد دیگریست و تاکنون نیز نامی از ایشان در هیچ جا به میان نیامده ) رفتیم اما متاسفانه او با وجودی که خودش گفت صبا اگر تا چند روز دیگه عمل نشه دچار مننژیت می شه به ما گفت که خودش حاظر نیست به صبا دست بزنه و خودش شخصا صبا رو عمل نمی کنه …… و نامه ای به ما داد که برای عمل باید به همان بیمارستان قبلی برویم و این کار توسط رزیدنت انجام شود
ما فقط از حق صبا دفاع کرده بودیم اما حالااینطوری باید عذاب بکشیم
با مادر صبا کلی از دکتر خواهش کردیم اما او قبول نکرد و گفت باید رزیدنتهاعملش کنند… و من دست به این بیمار نمی زنم حتی خواهش کردیم نامه برای بستری در یکی از بیمارستانهای خصوصی که خودشان در آنجا میتوانند شخصا صبا را عمل کنند به ما بدهند و حاظر به تامین کلیه هزینه مربوطه و دادن هر گونه تعهدی بخاطر وضعیت فعلی صبا هستیم ولی باز هم قبول نکردند و گفتند این عمل باید در بیمارستان قبلی و توسط رزیدنت انجام شود و خودشان دست به این مریض نمیزنند
و این اتفاق ،آن هم درست در روزهایی که ادارات و بیشتر مراکز درمانی چند روزی در تعطیلی به سر می بردند شد تکرار تمام بدبختی و مصیبت هایی که در این چهار سال کشیدیم .من و مادر صبا دلمون به خنده های صبا خوش بود..
دل صبای ما هم به این خوش بود که روز به روز داره بهتر می شه اما حالا از شب تا صبح و از صبح تا شب داره درد می کشه..از کوچه صدای عزاداری امام حسین رو می شنوه اما نمی تونه حتی از دردی که میکشه شوقش رو نشون بده …فقط درد می کشه و از گوشه چشمای نازنینش اشک می ریزه …
چهارشنبه هفته گذشته یعنی یکم آذر ۱۳۹۱ دکتر صبا حتی حاضر نشد برای کم شدن درد صبا مسکن یا پماد تجویز کنه….. و در برابر این خواهش مانیز جواب این بود فقط نگذارید روی شانت خشک شود………..
این روزها که همه جا پر از حق خواهی امام حسینِ است دل من ،صبا و مادرش شکسته …
آری این است جواب حق خواهی ما ………
حاشا به وجدانهای ……………
www.blog.sabayepedar.net

salam pedar saba

vay ke che zakhm amiqi to deletone vayyyyyyyy

weblog sabaye aziz ro didam va link kardam to web log pesar khodam

nemikham faramoshesh konam har kari az dstam bar biyad vasash anjam midam ta dobare sedaye khandasho beshnavid...........be omid khoda
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بچه ها راهنماییم می کنین برای فریت کرذن باید چکار کنم?
شانس ما وکیلمون مسافرته,چندروز دیگه سوالامونو جواب میده.نمی تونم منتظرش واستم.
از کجا شرکتی و برای این منظور پیدا کنم که مناسب باشه?
درسته که باید خود مسافر هم اونموقع باشه? نمیشه بعد از رفتنه ما فریت بشه?
می ارزه که وسایل درشت مثل تخت پسرمو بیرم? درمورد هزینه هاش خبر دارید?

بعد سوال دیگه اینکه برای یه وسایلی مثل سشوار و اتو و... میتونم مبذل بگیرم یا نه? یه جا شنیدم اوردن مبدل غیرقانونیه.درسته??

اها,یه سوال دیگه...برای اینکه پسرم تو هواپیما بخوابه نمی دونید چه دارویی اینجور مواقع میدن?(میخوام قبلش تست کنم که شانسم نکنه بهش نسازه.از قبل بدونم.پسرم 15 ماهشه....

سوال بعد اینکه خبوبات بردنش غیرقانونیه?اگه اره, اونجا همه نوع حبوبات ما هست? هههه تروخدا نگید چقد به فکر شکمشه.بخدا پسرم عاشق غذاهای حاوی حبوباته شانسه من وایه همون می پرسم.

ببخشید سوالام زیاد شد...حالا بازم یادم اومد می پرسم
سلام مهسا جوون سوالات اول و دوم رو نمی دونم

اما حبوبات نبر اونجا همه چیز هست به خصوص ونکوور و تورنتو

راستی مهسا جون من هر چی یه مدت زنگ زدم به اوون شرکته که شما از طریقش اقدام کردین موفق نشدم.می تونی دوباره آدرس سایتش رو بذاری اینجا؟ممنونم.

بچه ها من هم قرار شد صبر کنم مدارک رو کامل تر بکنیم بعد خودم بفرستم و با پسر عموم نفرستم چون نمی رسیدم تا جمعه تحویل بدم.

حالا خدا رو چه دیدین یه وقت دیدی رشته هامون بود و اقدامیدیم.

راستی بعضی ها می گن رشته ها امده اما من تو سایت اصلی ندیدم.کسی اطلاع داره؟
مهسا جون مبدل ارزش بردن نداره بهتره سشوار یا اتو یی بخری که 110 به 220 تغییر میکنه یا از همونجا بخری چون مبدلها معمولا بزرگ میشن
کلا اونجا چوب تخته گرونه می تونی به طور مثال تو سایت ایکیا تختهای بچه رو ببینی جون قیمت هم داره فقط بدونه تکس زده
حبوبات هم فکر میکنم مشکلی نداشته باشه فقط به کشک گیر میدن اما به نظرم بار الکی اضافه نکن اونجا همه چی هست راستی اگه اهل تدیگ هستی پلوپز پارس خزر 110 که ایران میزنه با خودت ببر چون اونجا پلوپزاش تدیگ نمیبنده
[خدایا شکر همه نعمتات]
مهسا جون،سلام

برای فریت بر پیشنهاد میکنم با خود ایرلاین‌ها تماس بگیر،با شرکتهای فریت تماس نگیر که قیمت بالاتر میدان،(کار BIVASETEبهتره)

میتونی‌ باهاشون تماس بگیری و نرخ بگیری،

معمولان اینجوریه که زیر 100 کیلو نرخش با بار بین 100-300 فرق داره تختینا هم نیار همینجا از ایکیا یا جای دیگه،وسایل برقی نیار مگر اینکه برقش به ??? بخور،دنبال مبدل نباش که هم سنگین هم نمیارزه،

حبوبات همه چیز اینجا هست،چی‌ تصمیم داری فریت کنی‌؟
سلام بچه ها خوبین؟؟
ما یه سایتی راه انداختیم که توش برنامه و بازی اندرویده خوشحال میشیم از سایت ما دیدن کنید اگه پسندیدن لایک کنید ممنون میشم
اینم اسم سایتمون
www.Androidct.com
معبودا!
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم ناآرامم نکند .
سلام نلی جون,ممنون از راهنماییت
اره ظاهرا اوردن مبدل نمب ارزه.
فقط یه تلپیزیونمون انگار به 110 میخوره,اونو میارم احتمالا.
اصلیترین چیزی که میخواستم ببرم تخت و کمد و... پسرمه.بعد هم یه بوفه داریم میخواستم حتما بیارم و میز جلو مبلمون که ست بوفست.
بعد دیگه کتاب و سرویس چینی و یه سری وسایل شخصیه که نمیشه با چمدون برد.
فعلا اینها رو دوس دارم ببرم.دیگه اگه نشه با نیارزه که تا حدی بیخیالشون میشم.
با وکیلمون حرف زدیم گفت اگه اینجوریه بهتره و به صرفه است که با کشتی و خلاصه از طریق آبی ببرید
دیگه کامل توضیح نخواستیم
حالا یه تحقیق سریعتر بکنیم ببینیم چجوریه
خدااابخواد این چندروز بلیطمونم بگیریم که ببینیم با چه ایرلاینی میریم

راستی نلی جون شما چه مسیری رو برای رفتن پیشنهاد مبکنی?چه ایرلاینی?
مهسا جون ما اول رفتیم مونترال بعد اومیم ونکوور،ما با لوفتانزا-ایر کانادا امدیم،ولی‌ همشون مثل همن فرق ندران،

ای کاش تا سوبسید بلیط رو بر نداشته بودن میخریدی الان باید گرون باشه

اگه میخواهی‌ از طریقه دریایی‌ بفرستی‌ با شرکت‌های فریت تماس بگیر.،اول فکر کردم بارتون کمه و هوایی‌ می‌فرستین،

خوب بارت بسته بندی کن که تو حمل‌و نقل صدمه نبینه،
مهسا جون باید با شرکتهای باربری تماس بگیری اونها راهنمایی می کنن (فکر کنم 118 شمارشونو بده )
ایشالله موفق باشی و همه چی راحت واست انجام بشه
نگران بلیط هم نباش تو ایران فرقی نمی کنه در هر حال این اژانسها ی ایران قبل از سوبسیت هم همون اندازه پول میگیرن
[خدایا شکر همه نعمتات]