2777
2789
سلام-سپیاجون من جای خاصی رو واسه اسکان موقت سراغ ندارم-پارسال هم که اومدیم اون دوماه رو خودمون یه اپارتمان مبله اجاره کردیم.ولی یک خانم خیلی مهربون ایرانی که اینجا بنگاه داره رو میشناسم بهش زنگ زدم جواب نداد که البته فکر کنم الان ایرانه.امیدوارم بااطلاعاتی که تیتسوجون داد دوستت بتونه جایی رو موقت پیداکنه.عزیزم پالس منفی هم هیچوقت نمیفرستی.توهمیشه واقعیتهارومیگی فقط همین.پست قبل رو هم واسه این گذاشتم که یاداوریت کنم چقدر قوی هستی ومیتونی خیلی راحت تر از حداقل خود من بااین مشکلاتی که گفتی کناربیای.چون بعضی وقتها خودمون یادمون میره چه نقاط قوتی رو داریم و لازمه یکی بهمون یاداوری کنه تا بخودمون بیایم.اینجا هم هروقت هرپستی بذاری مطمئنم همه از دیدنش خوشحال میشن چون واقعا خوب مینویسی و قلم رسایی داری.
سلام دوستان
ما چند سال قبل برای اقامت اقدام کردیم که متاسفانه خبری نشد تا الان حالا هم که دیگه میگن منتفی شده ، ازتون یه سوال دارم لطف می‌کنید اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید ، اگه ما از طریقه ویزای کار بیاییم با شرایط الان تو کلگری چه مدت طول میکش بهم پی‌ آر بدن؟ و بعد چند سال پاس میدن؟ اصلا با ویزای کار امیدی به گرفتن پی‌ آر هستش؟
و این که به نظرتون هزینه زندگی‌ تو کانادا در مقایسه با استرالیا چه جوری هستش؟ چون ماکزیمم تا یک سال دیگه پی‌ آر استرالیا ما میاد الان موندیم صبر کنیم تا اون آماده بشه یا برای کانادا اقدام کنیم ولی‌ نمی‌دونیم کدوم کشور واقعا از نظر زندگی‌ و هزینه برامون بهتره
باز هم تشکر از راهنمایی خوبتون شب خوش
برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مرسی نسیم جون دارم میخونمشون ..میخوام ببینم میشه تحصیلی از ایران هم اپلای کرد برای معلمی و هزینه اش چقدره....دست گلت درد نکنه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
mimi jan mitooni bedoone PR bargardi vali baraye vorrode mojadad be CANADA pr lazem dari ,baraye hamin bayad be mahze vorood be foroodgah adress kasi ro bedin ke bioyad oonja va oona baratoon post konan ya ba mosafer be dastetoon beresoonan,
shoma hamsaretoon visaye kar dare doroste?oonvaght fekr nemikonam mashmoole PR beshid,.motmaenin PR migirid?
سلام دوستان
تشکر سارا جان از جواب سوال
ممنون میشم اگه اطلاعاتی‌ در این موارد دارید به من هم بگید
برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
سلام دوستان

مرسی نسیم جون از راهنمائیت

ولی میخوام بدونم تجربه شخصی تون چیه ؟ کسی سراغ داره ماما و پرستار اونجا و اینکه حقوقشون خوبه ؟ خودم مامائی خوندم میخوام ببینم اوضاع کارشون چطوره و حقوق ماما چقدره حدودا ؟

اگه تجربه ای از دوستان و آشنایانتون دارین ممنون میشم بگید ...
سلام مامی هیراد جان شرمنده اطلاعی ندارم کمکت کنم

میمی جون حیف شد ههه میخواستم تو که اول میری,راهنماییم کنی.حالا عیب نداره,برعکس میشه

راستی شما بچه هم داری?
من برای مسیر راه و تغییر ساعت خواب پسرم ذهنم درگیره
این روزها روزهائی پر از عذاب است ……
این روزها روزهای خوبی نیست و بوی غم میدهد….
شانت سر صباخونریزی کرده واززیرپوست سرش مقداری بیرون آمده وملتهب است
برای همین چهارشنبه به مطب دکتر صبا (کسی که صبا رو عمل کرده بود و من بارها از زحمت هاش تشکر کرده بودم و به وی هم تاکید داشته ام شکایت ما از افراد دیگریست و تاکنون نیز نامی از ایشان در هیچ جا به میان نیامده ) رفتیم اما متاسفانه او با وجودی که خودش گفت صبا اگر تا چند روز دیگه عمل نشه دچار مننژیت می شه به ما گفت که خودش حاظر نیست به صبا دست بزنه و خودش شخصا صبا رو عمل نمی کنه …… و نامه ای به ما داد که برای عمل باید به همان بیمارستان قبلی برویم و این کار توسط رزیدنت انجام شود
ما فقط از حق صبا دفاع کرده بودیم اما حالااینطوری باید عذاب بکشیم
با مادر صبا کلی از دکتر خواهش کردیم اما او قبول نکرد و گفت باید رزیدنتهاعملش کنند… و من دست به این بیمار نمی زنم حتی خواهش کردیم نامه برای بستری در یکی از بیمارستانهای خصوصی که خودشان در آنجا میتوانند شخصا صبا را عمل کنند به ما بدهند و حاظر به تامین کلیه هزینه مربوطه و دادن هر گونه تعهدی بخاطر وضعیت فعلی صبا هستیم ولی باز هم قبول نکردند و گفتند این عمل باید در بیمارستان قبلی و توسط رزیدنت انجام شود و خودشان دست به این مریض نمیزنند
و این اتفاق ،آن هم درست در روزهایی که ادارات و بیشتر مراکز درمانی چند روزی در تعطیلی به سر می بردند شد تکرار تمام بدبختی و مصیبت هایی که در این چهار سال کشیدیم .من و مادر صبا دلمون به خنده های صبا خوش بود..
دل صبای ما هم به این خوش بود که روز به روز داره بهتر می شه اما حالا از شب تا صبح و از صبح تا شب داره درد می کشه..از کوچه صدای عزاداری امام حسین رو می شنوه اما نمی تونه حتی از دردی که میکشه شوقش رو نشون بده …فقط درد می کشه و از گوشه چشمای نازنینش اشک می ریزه …
چهارشنبه هفته گذشته یعنی یکم آذر ۱۳۹۱ دکتر صبا حتی حاضر نشد برای کم شدن درد صبا مسکن یا پماد تجویز کنه….. و در برابر این خواهش مانیز جواب این بود فقط نگذارید روی شانت خشک شود………..
این روزها که همه جا پر از حق خواهی امام حسینِ است دل من ،صبا و مادرش شکسته …
آری این است جواب حق خواهی ما ………
حاشا به وجدانهای ……………
www.blog.sabayepedar.net