2777
2789
می‌می جان حتما لیست چیزهایی‌ رو که می‌خوای بعدا بیاری تهیه کن و در صورت امکان ازشون عکس بگیر. خاله من وقتی‌ اومد از هرچی‌ عکس نداشت از تو لیستش خط زده بودند. حتا اگه خونتون تو ایران به اسمتونه بنویس و از سند خونه عکس بذار که بعدا اگه خواستید بفروشیین پولش رو بیارین مالیات نگیرن.

گواهینامه هم استانی هستش (این هم برای مهسا جان هم می‌می)ولی‌ خوب میتونید اگه جابجا شدین تبدیلش کنید. یعنی‌ باید تبدیل کنید از ایران حتما از سوابق بیمتون نامه بیارید و اگه میشه از راهنمایی‌ رانندگی‌ یه نامه که بگه از کی‌ گواهینامه دارید. چون اینجا پروسه گواهینامه گرفتن با ایران فرق داره و اگه ثابت کنید که بیشتر از ۳ ساله گواهینامه دارید سریع تر میتونید گواهینامه بگیرید. گوهینمتون هم بین‌المللی کنید بیارید که ۶ ماه اول اگه خواستید بتونین یه وقتایی که لازمتون میشه ماشین کرایه کنید.

مهسا جون هزینه ما با یه بچه نوزاد تقریبا ۴۰۰۰ دلار هستش. ولی‌ اگه شهر کوچکتر برین هزینه میاد پایین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جون من یه ۴ ماهی‌ هستش که ونکوورم قبلش ۵ سال تورنتو بودم قبلترش هم یه ۵ ۶ سالی‌ ویندزر بودم. ونکوور و تورنتو هزینه زندگی‌ شبیه هم هستش فقط چون ونکوور گرون تره با همون مقدار پول امکانات کمتری میگیری.
سپیا جوت از صمیم قلب امیدوارم بزودی راه موفقیتتونو پیدا کنید.خیلی روزهای سخت و پر دغدغه ای یه.ولی نباید خسته بشی .حرفنت درسته پیدا کردن کار خیلی به شانس و داشتن اشنا بستگی داره.مخصوصا کار اول.بعد که بیفتی تو کار کلی دوست پیدا می کنی و همونا می شن رفرنس شما.
مهسا جون در مورد مخارج که پرسیدی من یه چیز تخمینی می نویسم از زندگی ونکوور امیدوارم کمکت کنه:
اجاره اپارتمان 1 خوابه نسبتا تمیز تو اپارتمان در جای مناسب با واشر درایر و نسبتا خوب:حدود 1200 دلار
اجاره اپارتمان 2 خوابه نسبتا تمیز تو اپارتمان در جای مناسب با واشر درایر و نسبتا خوب:حدود 1500 دلار
اینترنت-تلفن -تلویزیون:بین 50-120 دلار در ماه بسته به اینکه چه کمپانی باشه
خط موبایل:بین 30 دلار تا حدود 60 دلار بسته به اینکه از چه شرکتی بگیرید اینترنت وداشته باشید روی پلن یا نه و چه گوشی انتخاب کنید.
برق(هیدرو):حدود 30-40 دلار در ماه(در صورتیکه در اجاره ماهانتون نباشه)
حورد و خوراک:برای دو نفر 400-250 دلار در هفته بصور متوسط
بلیط اتوبوس در منطقه ونکوور یک زون:2.5 دلار و 2 زون 3.5 دلاره بهتره اگه بیشتر با اتوبوس و مترو رفت و امد می کنید بوکلت 10 تایی یا اگه هر روز رفت و امد دارید monthly pass بخرید که به صرفه تره.
به سور متوسط می شه گفت یه خانواده دو نفره حدود 2500-300 دلار در ماه خرج داره.اگه سه نفر باشه کمی بیشتر.
مهسا مامان هامون برای ونکوور بین المللی کردن گواهینامه نمی خواد باید گواهینامه ایرانتونو اینجا (کانادا)مترجم رسمی ترجمه کنه با همون تا سه ماه می شه رانندگی کرد بعدش باید امتحان اینجا رو بدید.
سلام دوستان
امیدوارم حال همه خوب باشه. برای کسانی که دارن میان اینجا باید بگم در حال حاضر اوضاع کار لااقل در فیلد مهندسی خوب نیست چند تا شرکت مهمی که من میشناسم همشون خیلی کار کم دارن و دارن نیروهاشون رو تعدیل میکنن. دوشنبه گذشته شرکت amec حدود 45 نفر رو تعدیل نیرو کرد که بینشون چند تا مدیر بخش هم بود.
دیروز شرکت ما یکی از آقایون ایرانی رو که من میشناختم رو عذرش رو خواست و در کل بوهای خوبی نمیاد. پارسال همچین وقعی اوضاع کار عالی بود و اکثر شرکتها نیرو میگرفتن ولی امسال متاسفانه شرایط اینطوریه. البته من از روز اول با این دید وارد اینجا شدم و سر کار رفتم که اینجا مثل ایران نیست و این اتفاق دیر یا زود ممکنه بیفته اکثر کسانی که اینجا زندگی میکنن این تجربه رو داشتن و برای خود کانادائیها اینقدر بد و غریب نیست که برای ما ایرانیهایی که در ایران میتونستیم تا ابد یک جا کار کنیم بده.
شرکت ما با بدبختی یک پروژه بزرگ گرفته که البته مثلا برای بخش ما در اون پروژه کار خاصی نیست. اینجا اگر در یک پروژه کار کنی و بعد اون پروژه تموم بشه و نتونن بهت کار دیگه ای بدن سریع LAY OFF میشی . البته احتمال اینکه باز بعد چند ماه که شرکت کار بگیره و دوباهر ازت بخوان بیای سر کار زیاده اما به هر حال اینجا به کسی پول مفت نمیدن حتی برای یک ساعت.
یک چیزی که هست مدل lAY OFF کردن شرکتهاست برای مثال در شرکتی که من کار میکنم اینطوریه که رئیست میاد و بهت میگه تو باید بری و بلافاصله از HUMAN RESOURSE شرکت میان سراغ فرد مورد نظر و بهش میگن همین الان وسایلتو جمع کن و کامپیوترت رو خاموش کن و تا دم در خروجی شرکت همراهیش میکنن و خداحافظ یعنی یکجورهایی کت بسته میبرنش. دلیل این کار کمی غیرانسانی هم اینه که به طرف این فرصت رو ندن که اطلاعات شرکت رو دستکاری کنه و یا بتونه با اطرافیانش صحبت کنه و جو رو خراب کنه.
نسیم جون اوضاع کار همسرت در ونکورر چطوره؟
سلام شهرزاد جون. اوضاع کارم مهدی اینها هم مشابهه. حالا اون فکر میکرد اوضاع M&M تورنتو خوبه. یه پروژشون تا آخر این هفته تموم می‌شه و نتونستن پروژه جدید بگیرن. البته ما نگران نیستیم. چون تازه مهدی رو با کلی‌ خرج اوردن اینجا و حقوقش هم خیلی‌ بالا نیست کلا هم تو کّل شرکت دو تا مهندس پایپینگ دارن ولی‌ مهدی میگفت خیلی‌ از همکاراش دارن رزومه میدن بیرون. رئیسشون چند وقت پیش همه رو جمع کرده بوده گفته ما تصمیم داریم برای حداقل یه چند ماهی‌ هم که شده همه رو نگاه داریم بهشون گفته سعی‌ می‌کنیم تو پروژه‌های تورنتو همکاری کنیم (تو هم که میگی‌ تورنتو هم پروژه نداره) تا ببینیم چی‌ میشه.
من که هی‌ سر به سره شوهرم میزارم میگم تو هم میرفتی معلم می‌شدی اینقدر هی‌ ما غصه کارت رو نخوریم. ولی‌ از شوخی‌ گذشته یه وقتایی فکر می‌کنم چقدر خوبه که حداقل یکیمون کارش مطمئنه. خود مهدی هم همش میگه من باید کارم رو بیارم جایی‌ که تو هستی‌ چون کار تو ثباتش بیشتره ( هر بار که این رو میگه باباش کلی‌ حرص میخوره ههههه)