2777
2789
سلام دوستان عزیز تو رو خدا به دادم برسین
دفعه اول که از طریق مهاجرتی وارد میشیم چه چیزهایی رو حتما لازم هست که ذکر کنیم
من استرس دارم
و اینکه چه بانکی خوب هست برای باز کردن حساب که اگه استانمون جابه جا بشه همه جا شعبه زیاد داشته باشه
تو رو خدا کمک کنین هر چی اولش لازمه رو بگین
پیشاپیش ممنون
[خدایا شکر همه نعمتات]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میمی جان وسایلی که میخواهید در اینده از ایران یه موقع بیارید رو باید ذکر کنید مثل فرش و طلا و...که ارزشمنده به خصوص

کلا تو هواپیما هم یه فرم بهتون میدن چیزهایی که همراهتون هست یا فریت اگه کردید رو ذکر کنید . پولتون اگه نفری بالاتر از ۱۰هزارتا باشه باید بگید. هیچ مشکلی براتون پیش نمیاره اگه نگید تازه دردسر میشه براتون. چون وقتی میرید بانک بذارید مهمه.

اصلا سخت نگیرید .اینور خیلی باهاتون راه میان.
بانکها هم RBC ...CIBC به نسبت بهترن.

سپیا اون لینکهایی که صدگل داد به کار دوستت میاد یه لینک تو فروم زندگی در کانادا تو اپلای ابرود هست که برای زندگی در البرتاست. بیشتر سوالات اونجا جواب داده شده. یه عالمه لینک دیگه هم یکی گذاشته میتونن از اونا هم استفاده کنن.
سلام بچه ها.من خانوادم به 2777 زنگ زدن.بالاخره راه حل پاسپورت من این شد که پاسپورت و 3 قطعه عکس 6*4 و کپی کارت اقامت و فرم اجازه همسر رو از طریق یکی از دوستان که می ره ایران به دست خانوادم برسونم که اونا برن ستاد رسیدگی به امور ایرانیان خارج کسشور سمت توپخونه و برام اقدام کنن.مال همسرمم اخر 2013 تموم می شه احتمالا هر دو رو با هم بفرستیم که اقدام کنن
می می جان ما هم اواخر دی میریم ونکوور

شما کجای کانادا میرید?

می تونی راهنماییم کنی چه چیزایی روبا خودتون اون اول میبرید?
اگه طولانیه,میخوای ایمیل بزن

خیلی ممنون میشم

برای گواهینامتون کاری کردین?
سلام دوستام عزیزم

من یه سوال ازتون دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه .

دایی من تو تورنتو زندگی میکنه. اونتاریو . برای دختر من از سایت oldnavy یه سری خرید که من لازم داشتم رو کرده .

یکی از دوستاشون قرار بود 27 نوامبر بیاد ایران و اون لباسها رو برای من بیاره . ولی پروازش افتاده 27 دسامبر .
که میشه اوایل دی .
اینجا تو تهران هوا خیلی سرد شده و من تا اون موقع خیلی دیر میشه برام .

داییم خیلی پرس و جو کرد که ببینه کسی دیگه از آشناهاشون زود تر از 27 دسامبر ایران میاد یا نه ولی کسی نیست :(

من میخواستم شما احیانا کسی رو نمیشناسید که زودتر داره میاد ایران و بتونه زحمت اینو برای من بکشه .

لباسها اصلا زیاد نیست و توش پالتو یا کاپشن یا کفش نیست که سنگین یا جاگیرش کنه . خیلی جمع و جور و کمه .

البته میدونم خواسته زیادیه و کسی مه منو نمیشناسه ممکنه قبول نکنه .
ولی باز خواستم اینجا مطرح کنم شاید کسی راهنمایی بتونه بکنه منو .

راستی پست رو هم داییم چک کرده . گفتن از 15 روز تا 70 روز ممکنه طول بکشه ... DHL هم که سریع هست کیلویی 150 دلار میشه که اصلا منطقی نیست . چون کل خرید من 158$ شده .

ممنون میشم اگه کسی از شماها میتونید کمکم کنید به من ایمیل بزنید . خیلی خیلی ممنونم .

ایمیل من هست : ss.sadri@gmail.com
مرسی تیستو جون از راهنماییت
مادر هامون جان ما ٣ هفته ای می ریم و بر می گردیم هر چی فکر کردیم نتونستیم همه چی رو جمع و جور کنیم و بریم چون تا ١٧ ژانویه بیشتر وقت نداشتیم که بریم فعلا مقصد ونکوور هست اما واسه زندگی هنوز معلوم نیست شاید تورنتو بشه
[خدایا شکر همه نعمتات]
دوست جونایی که اونجایین من شنیدم اگه بدون کارت پی ار برکردیم مشکلی نداره اگه لازم شد میشه رفت و از سفارت اجازه سفر گرفت و یه برگه می دن درسته؟
یه سوال دیگه طی مدتی که ما اونجا هستیم می تونیم امتحان رانندگی رو بدیم یا احتیاج به نوبت و زمان داره؟ استان با استان که فرق نداره ؟ (از لحاظ قانون استفاده شهری یعنی همه استانها قبولش دارن دیگه )؟؟؟

ممنون از اینکه راهنمایی می کنین
[خدایا شکر همه نعمتات]
ههه میمی جان دقیقا ماهم همینطور.چون شوهرم ویزای کاری داره از زمانیکه ویزاش اومد, باید تا دوماه ویزارو میگرفتیم و تا یه ماه میرفتیم
که از این سه ماه,یک ماهش به گیج زدن گذشت(چون وکیل گفته بود حالا حالاها خبری نیست ولی یکدفعه اومد)
بعد از الان تقریبا یکماه و نیم وقت داریم
انقد کار زیاده که بیشتر اوقات بیکاریم چون نمیدونیم از کجا شروع کنیم.
ماهم شب عید برمیگردیم و باقی کارها رو می کنیم.
ایشالا بری و برگردی ازت سوالامو میپرسم یکم کمکم کنی

راستی برای اقامتتون کجا میرید?

نمیشه گواهینامه هامونو بین المللی کنیم?

چه جالب یه جورایی شبیه هم هستیم
می تونیم بین المللی کنیم اما ظاهرا 6 ماه اول فقط میشه ازش استفاده کرد
والا از لحاظ جا هنوز نمیدونم دارم هتلها رو نگاه می کنم البته خواهر شوهرمم اونجاست اما چون زمان زیاده نمی خوایم همشو اونجا باشیم
[خدایا شکر همه نعمتات]
خانوما لطفا سوال من رو جواب بدید مهمه

دوست جونا که کانادا هستید یه سوال
هزینه زندگی برای یه خانواده ی سه نفره (زن و شوهر و بچه 6 ساله) ماهیانه چقدر درمیاد حدودا ؟
با توجه به اینکه زندگی معمولی باشه و ولخرجی نشه و خونه هم کوچیک و تمیز و تو محلی که تمیز و معقول باشه
ممنون میشم جواب بدید
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد