2777
2789
سلام ساغر جان, شوهرم من از طریق وکیل اقدام کرد
سال89رزومه کاریش رو برد ,چون خوب بود,قرار شد 18000 دلار درکل بگیره(طی چند مرحله,که اخرین مرحلش وقتیه که برسیم کانادا)ه,و از شرکتی تپی ونکوور بطور سوری جاب آفر برامون بگیره.البته تا پی آر مون بیاد,مالیات اون شرکت هم باماست.
از.این طریق,سریعتر انجام میشه.پرونده های مشابه الان مثل اینکه مصاحبه و ایلتس هم ممکنه داشته باشه. ولی برای ما نداشت.
امیدوارم اطلاعاتم برات مفید باشه
سلام ساغر جان, شوهرم من از طریق وکیل اقدام کرد
سال89رزومه کاریش رو برد ,چون خوب بود,قرار شد 18000 دلار درکل بگیره(طی چند مرحله,که اخرین مرحلش وقتیه که برسیم کانادا)ه,و از شرکتی تپی ونکوور بطور سوری جاب آفر برامون بگیره.البته تا پی آر مون بیاد,مالیات اون شرکت هم باماست.
از.این طریق,سریعتر انجام میشه.پرونده های مشابه الان مثل اینکه مصاحبه و ایلتس هم ممکنه داشته باشه. ولی برای ما نداشت.
امیدوارم اطلاعاتم برات مفید باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

nasim joon inja alan snc 1 projeye kheili bozorg gerfte ke 500000 man-hour kare vali muteasefane bakhshe civil ke man hastam faghat 5000 ta kar dare ama bakhshe process va mechanical va procurement kheili kar daran.
projeyi ke man kar mikunam ta akhare sal kar dare. manam say mikunam negaran nabaham chon karish nemishe kard.
نسیم جون سایتی سراغ داری که در مورد معلمی در کانادا باشه و اینکه چه مدارکی لازم داره (چه رشته هایی )چقدر هزینه تحصیل میشه که یک معلم در کانادا بشیم؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
نسیم جان شما گفتی اول ونیزر بودی اونجا رفتی دانشگاه؟یعنی از ابتدا که موسیقی خوندی برای تدریس این رو انتخاب کردی؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه دوستان . امیدوارم همه خوب باشید و بیاید اینجا وخبرای خوبتون رو بگین مخصوصا Sepia

یه سوال دارم ... وضعیت کار واسه پرستار و ماما هم توی کانادا خیلی بده ؟

سلام سما جون. خوبی ؟ راستی بالاخره ایلتس دادم جوابش هفته دیگه میاد : }} کلا بد نبود اما لیسنینگ رو راضی نبودم .

میشاد جون این سایت رو چک کن. البته این مال همون استانی هستش که من اجازه کار دارم توش. (معلمی استان تا استان مدرکش فرق میکنه).
http://www.oct.ca/~/link.aspx?_id=25CD74DDD6A14F3BA968490666FB1733&_z=z

من هم راستش اولش می‌خواستم برم نوازندگی. ولی‌ اینجا رقابت برای نوازندگی خیلی‌ بالاست و من با اینکه کارم بد نبود(همیشه تو امتحان جزو ۴ تای اول تو ساز خودم بودم) ولی‌ نتونستم امتحانش رو پاس کنم. بعد رشتم رو عوض کردم رفتم آموزش موسیقی‌ که خوب خیلی‌ دوستش داشتم. بعد هم که لیسانسم رو گرفتم همون‌جا تو ویندزر یک سال دوره معلمی رو گذروندم. الان هم که ساز رو گذشتم اصلا کنار و رفتم بیشتر تو کار معلمی و آموزش. یه دو سالی‌ هم هستش که دارم به آب و آتیش میزنم که بهم کلاس بدن (مثلا بشم معلم کلاس دوم یا سوم) و از کار موسیقی‌ در بیام.
سلام-سپیاجون من جای خاصی رو واسه اسکان موقت سراغ ندارم-پارسال هم که اومدیم اون دوماه رو خودمون یه اپارتمان مبله اجاره کردیم.ولی یک خانم خیلی مهربون ایرانی که اینجا بنگاه داره رو میشناسم بهش زنگ زدم جواب نداد که البته فکر کنم الان ایرانه.امیدوارم بااطلاعاتی که تیتسوجون داد دوستت بتونه جایی رو موقت پیداکنه.عزیزم پالس منفی هم هیچوقت نمیفرستی.توهمیشه واقعیتهارومیگی فقط همین.پست قبل رو هم واسه این گذاشتم که یاداوریت کنم چقدر قوی هستی ومیتونی خیلی راحت تر از حداقل خود من بااین مشکلاتی که گفتی کناربیای.چون بعضی وقتها خودمون یادمون میره چه نقاط قوتی رو داریم و لازمه یکی بهمون یاداوری کنه تا بخودمون بیایم.اینجا هم هروقت هرپستی بذاری مطمئنم همه از دیدنش خوشحال میشن چون واقعا خوب مینویسی و قلم رسایی داری.