2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doostannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sama oon tabrik miga eshala ke visatoon ham biyad

hichi nasim joon hanuz brith cirtifecatesh nayomade manam nemidunam chikar konam ye shomare dadan dige sefaratiya ke harkari darim bahashoon zang bezanim ye shomare 4 raqamiye sepid dare didamesh azash miporsam zang bezan bebin chi migan

man ke ta vaqti iran raftani nasham donbale karash nemiram

yeki az doostam hamin 2.....3 rooz pish raft iran hale babash bad shode goftan bayad zoodi biyay tefli kheyli hol shode bood vase dokhtaresh pas canadayi 24 saate gereft va visa toristi az to internet nemidunam cheturi kholase onjori raft dokhtaresh hanuz shenasme ina nadare ba madarek canadayi bordesh eshala ke vasash moshkeli pish nayad

vay khoda hameye maman babaharo salamat hefz kone

boooossss
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
هیچکدوم از پستها رو نخوندم شرمنده 1 سوال دارم....

میخوام برای مهاجرت اقدام کنم اولا پسرم 6 سالشه میتونه بورسیه بشه؟؟؟
دوما اگه هوش و استعدادش خوب باشه حقوقی براش در نظر گرفته میشه؟؟؟
کانادا فقط به زبان فرانسه صحبت میکنن یا انگلیسی هم میشه....
اقل هزینه برای خونه خریدن چقدر هست...؟؟؟ حداقل چقدر باید هزینه برای خونه کرد؟؟؟
خانواده باید باهم بیان؟؟ یا میشه من با پسرم اول بیاییم شوشوم یکسال بعد؟؟؟
حداقل پولی که باید برای مهاجرت کنار بزارم ( هزینه وکیل) چقدر هست؟؟؟

شنیا من راستش اصلا متوجه سوال اول و دومت نمیشم. یعنی چی که یک پسر 6 ساله بورسیه بشه؟ مگه دانشگاهه که برای تحصیل بورسیه اش کنه؟ اینجا اگر مقیم باشید مدارس مجانیه و نیازی به بورسیه شدن ندارید.
در مورد سوال دوم هم باز متوجه نمیشم منظورت از هوش و استعداد خوب چیه؟ اگر اینجا بچه ای درسش خوب باشه کلاس سوم ازشون امتحان میگیرن و اصطلاحا میفرستنشون GIFTED در همین حد.
اکثر کانادا زبانش انگلیسیه بجز ایالت کبک که زبان اصلی فرانسه است ولی زبان انگلیسی هم استفاده میشه.
خونه هم مثل همه جای دنیا از ارزون هست تا گرون بستگی داره چی بخوای؟ آپارتمان یا خونه؟ کجای شهر؟ کدوم شهر؟ اینجا شهرهای مختلف هزینه ها خیلی با هم متفاوته.
خانواده میتونن با هم نیان و پروسه مهاجرت هر فرد مختص خودشه.
در مورد وکیل اطلاعی ندارم/
سلام دوست جونا

خوبین

مرسی نسیم جون و می می جون و سارا جونم ممنون بابت تبریک.ههههههههههههههههه هر کی ندونه فکر می کنه کلا سیتیزنیمون امده ها

بچه ها من می خوام یه بلیط سوری رزرو کنم.ما 9 اذر مدارک رو میدیم پسرعموم ببره ترکیه تا ببره سفارت حالا مثلا 13 اذر.

تا اینا برسی کنن و اینا فکر می کنین برای کی تاریخ بلیط و هتل رو بزنیم خوب باشه؟یعنی طوری نشه که بیفته قبل ویزا ههههههههههههههههههههههههه
مرسی از راهنماییهاتون
انوشه جون پاسپورتها دستتون رسیده یا نه؟
سما جون اصلا نمیدونم چه زمانی خوب باشه که بلیط اینها رو به اون تاریخ بگیرین اما حواست باشه خیلی نزدیک نزنی که تاریخ ویزات بعدش بشه فکر کنم یه ٢ ماه دیگه بزنی خوب باشه اما خوب بازم دوستان بهتر می دونن
[خدایا شکر همه نعمتات]