2777
2789
سلام....
ممنون شهرزاد جان....

منظورم از سوال اول برای بورسیه شدن پسرم همین بود که میشه هزینه ای براش تقبل نکنیم ؟؟ خوب شنیدم مدارس خوب پولی هستن و برای بچه های تیزهوش رایگانه برای همین سوال کردم و باز شنیدم میشه از طریق بچه ایکه باهوشه ویزا برای پدر و مادرش گرفت و امکاناتی داده میشه برای همین سوال کردم البته درباره اروپا شنیده بودم ولی نمیدونم کانادا هم این امکان رو فراهم میکنه یا نه....

درباره هزینه خرید آپارتمان خوب من با ریال ایران باید دلار کانادا بگیرم و خونه ای رو تهیه کنم... همینکه بگی کدوم شهر هستی و پایه قیمت خونه از چقدر شروع میشه به من دید کلی خوبی میده... بالاخره من باید مسائل مالی و توان مالی خودم رو در نظر بگیرم...
آخه یوقت زن و شوهر مهاجرت میکنن یوقت پای بچه وسطه شاید آدم بتونه سختی رو تحمل کنه ولی تحمل سختی دیدن بچش براش قابل تحمل نباشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به دوستان عزیز :
نیومدم پالس منفی بدم . نیومدم هم خبر خوب بدم . فعلا " هر سه در حال سر کلاس رفتن و به اتمام رساندن پس انداز مبارک هستیم .یک سوال مهم دارم از ذوستان مقیم کلگری :
یکی از همکاران من داره با یه بچه 2 ساله میاد اونجا . دنبال جای موقت برای اسکان میگرده تا بتونه خونه پیدا کنه . ممنون خواهم شد اگر در اسرع وقت اگر جایی رو میشناسید ، بهم معرفی کنید .
لطف خدا شامل همه ما باد .
سما جون ، رسیدن پاسهاتون مبارک . امیدوارم بیای و بزودی خبر گرفتن ویزات رو بدی و شادی رو به حمع ما بیاری .
نلی باسی عزیزم ، میتونی بری ایران و تمدید کنی . البته رفتن با خودته و برگشتن با خدا ...ولی گذشته از شوخی اینجا توی روزنامه های ایرانی یک اگهی دیدم که اینکار ها رو انجام میده . میخوای شماره اش رو برات بفرستم . یا زنگ بزنم ازش بپرسم ؟
سلام سپیده جان
دوستت میتونه از http://alberta.kijiji.ca یا http://www.hometrader.ca یا http://viewit.ca اسکان موقت پیدا کنه وبهتر بلیط را حدود 24-25 ماه میلادی بگیره که اینجا از اول هر ماه اجاره میدن
سپیده جون من کلاس زبان میرم ولی باور کن افرادی هستند که حتی 1 ماه هم نیست که اومدن سسکتون ولی کار دارند البته کارهای متفرقه مثل کشیرو... در وال مارت-شاپرز وتیم هورتون و..
مهسا جون اگر جاب افر داشته باشی که هر جا بخوای میتوانی بری.

سلام به همگی‌.

نلی جون من هم هنوز به نتیجه نرسیدم. فقط بابام زنگ زد به شماره ‌ستاد رسیدگی به امور ایرانیان کانادا گفتند پدر بچه وکالت بده به جد پدری اون تو ایران کارهاش رو میتونه انجام بده. به چند تا از این وکیل‌هایی‌ هم که سپیده میگه زنگ زدم همشون میگن تا دو هفته پیش انجام میدادیم الان دیگه نمی‌تونیم. مثل اینکه همین حرفی‌ که سپیده زد میتونی‌ بری ایران عوض کنی‌ ولی‌ خوب اگه اینجا بشه اجازه همسر لازم نداره ولی‌ ایران لازم داره (بدون شوهرت نرو که ممکنه گیر بیفتی)
سلام به همه.

مرسی سپیده جونم.سپیده راستی خوابت رو دیدم خواهر.بوس

بچه ها تازه شده مثل آمریکا دیگه.نمی تونین برین یه جای نزدیک که سفارت داریم؟

لامصب نیس همه ی جاهای نزدیک رو هم تحت پوشش قرار داده این ایران
سلام دوستان
سپیده جان یکی از دوستان من اسفند 90 به مونترال آمد اط طریق کبک اومد کانادا...میگه دیدیم فقط برای کارای دلیوری و کارهایی از این دست سرتیفکت کانادایی نمیخواد و همون موقع هم از لینکدین به شوهرم پیشنهاد کار دادن برای بازرسی در زمینه خطوط انتقال گاز در کشورهای خارج از کاندا و همسرم بهشون گفت ما تازه لندینگ کردیم پس نمیتونم برم..خلاصه میگه اوضاع رو اینطور دیدیم سریع همسرم یک کالج ثبت نام کرد که در ضمینه همین کار ایرانش مدرک بگیره و الان داره میره کالج و از سال دوم هم میره سرکار...همسرش ایران معاون در قسمت بازرسی شرکتهای گاز و نفت بود و ایران هم که بود سرتیفکت های بین المللی از کشورهای دیگه زیاد داشت...
کاش هم از اول کالج ثبت نام میکردید.. میگفت ما البته اط ایران روی کار پیدا نکردن در سال اول حساب کرده بودیم...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
دوست جونا که کانادا هستید یه سوال
هزینه زندگی برای یه خانواده ی سه نفره (زن و شوهر و بچه 6 ساله) ماهیانه چقدر درمیاد حدودا ؟
با توجه به اینکه زندگی معمولی باشه و ولخرجی نشه و خونه هم کوچیک و تمیز و تو محلی که تمیز و معقول باشه
ممنون میشم جواب بدید

صدگل جون چطور میشه جاب آفر پیدا کرد ؟ حتی اگه سوری باشه
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد