2777
2789
سلام نینا جونم مرسی لطف کردی

هاهاهاها اصلا حواسم نبود که www گذاشتم آخه اینقدر سایتم رو نوشتم رفته تو ذهنم ببخشید خانمی :)))))))))))))))))))

سارا جونم می خواستیم این کار رو بکنیم اما یه ماه طول می کشه تا سند بیاد ما هم می خوایم زودی مدارک رو با پسر

عموم بفرستیم آنکارا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوست جونا-اول کاربگم که اگر جواب سوالها رو نمیدم چون واقعا اطلاعات ندارم-
سماجونم میبینم که بسلامتی داری میای اینور اب و هوا عوض کنی ان شالا هرچه زودتر کارهاتون جلو بره-انوشه جان به شماهم تبریک میگم ان شالا بسلامتی-سما حالا اگر برای یکی دوماه بیای که همش واست جذابیته مثل پارسال من ولی هرچه بیشتر بمونی میبینی که اسمون همه جا به یکرنگه-نمیخوام بگم اینجا بده و اونجا خوبه نه .خودم هم وقتی تصمیممو گرفتم میدونستم که اینجا هم همه چیز کامل نیست ولی خوب در برخی مسایل هم که فکرمیکردم حداقل اینجا رعایت بشه میبینم که اینطور نیست-مثلا توی کلاس ما از 5تا استاد یکیش خیلی به میدیل ایستها گیر میده و یکجورائی میخواد همش تحقیرکنه ولی خوب میگم 4تای دیگه واقعا خوبن-یامثلا همون بحث تبعیض بین دانش اموزان و تحویل گرفتن استاد خانم مجرد و دانش اموزپسر جوان و تحویل گرفتن استاد اقای مجرد و دانش اموز خوشکل مجرد دختر هم اینجا هست.یامثلا ماالان داریم توی یک ساختمون دیگه کلاس میریم و قرار بود بعد از سه هفته بریم توی کلاسهای خودمون که داشتن تعمیرمیکردن اما حالا شش هفته میگذره و هرهفته میگن هفته ی دیگه و هنوز هم خبری نیست.یا مثلا یکی از دوستام میگفت واسه مربیهای مهددخترم غذادرست کنم بعضی وقتها ببرم میگفت اینجا هم مثل ای ران باید هوای مربیها رو داشته باشی.البته خودش هم توی مهدکار میکنه.ولی من تاحالا یکبار هم رشوه ندادم.من اومدم اینجا از این کارها نکنم حالا دوباره بیام ادامه بدم بالاخره از یکجایی باید شروع کرد. این مطالب رو همینجوری صرفا جهت اطلاع نوشتم
امار صفحتون بیادبالا
سپیا جون امیدوارم هرچی زودتر باخبرخوش بیای اینجا-میدونم چقدر سخته وهمه ی جمله هاتو کاملا درک میکنم ولی عزیزم اگر این پست تو رو من گذاشته بودم جای تعجب نداشت چون با دودلی و شک و تردید اومدم و اگر تاالان همسری کار پیدانکرده بود حتما برگشته بودم ولی از تو توقع چنین پستی ندارم.چون با اشراف به این مسیله که ممکنه تاچندماه بیکار باشین اومدین و نباید اینقدر زود خودتو ناراحت کنی-از زمانت نهایت استفاده رو بکن همه جا رزومه بده و پیگیر باش ولی درکنارش سعی کن شادباشی و امیدوار و ازاینکه به هدفت رسیدی و اومدی اینجا لذت ببر.مطمئنم با این پشتکاری که داری بالاخره یک کار خوب گیرمیاری ولی الان سعی کن خوب و خوش باشی تابعدا به این روزهات غبطه نخوری که کاش اینقدر خودمو اذیت نکرده بودم-مثل یکماه اخر پارسال که من اینجا بودم و همش میگفتم بریم بمونیم بریم بمونیم یادته از بس فکر میکردم اخراش داشتم دیوونه میشدم و هیچ کاری هم نمیکردم جز فکر کردن .الان هم که ما همسرهامون کار دارن که دایمی نیست ممکنه هر آن بگن پروژه تعطیل و برید بسلامت-یکی از دوستانمون همینجا میگفت اوایلش که اومده بودن اقاهه دوسال مرخصی بدون حقوق میگیره بعد توهمون ماه اول کار گیرمیاره و میره سرکار.بااینکه کار ای رانشو خیلی دوست داشته ولی خوب اینجا چون کار زود گیرمیاره و این دوسال دایم سرکار بوده بعد از دوسال اینجا موندگار میشه و از شرکتشون در ای ران استعفا میده-بیچاره میگفت بعد یکماه از رد کردن استعفام پروژه خوابید و اخراج میشه-فکرشو بکن چقدر سخته؟؟و تا دو سال بعدش کارهای نامرتبط همش انجام میداده چون کار مرتبط دیگه نمیتونه گیربیاره .وقتی داشت این داستانو واسه مامیگفت خانم و بقیه ی دوستان دعواش کردن که چرا برای ماداره تعریف میکنه و مارو میترسونه ولی من تشکرکردم وگفتم اینهاواقعیتهایی هست که ماکه اینجااومدیم باید بدونیم وبپذیریم.پس سعی کن قوی باشی مثل همیشه.امیدوارم پست بعدیت رو مثل قبلنها با کلی انرژی مثبت و حال خوب بذاری.
سلام صدف جونی خوبی؟

آره حالا مدارک رو بفرستیم البته خیلی بعیده ویزا بدن خیلی اما خوب امتحان می کنیم دیگه

آره درست می گی همه جا یه ایرادایی داره خوب می کنی رشوه نمی دی این ایرانی ها اونا رو هم بد عادت دارن می کنن

البته دورازجون شماها

اونا وظیفشونه باید به دخترت سرویس بدن نه با روشوه ی شما

گلم برات میل زدم
سلام دوستان من از بچه های قدیمی این سایتم حدود سه سال پیش کارت اقامت کانادا رو گرفتیم والان تصمیم گرفتیم بقول معروف بار وبندیل رو ببندیم وبیایم کانادا چند تا سوال دارم ازتون خواهش میکنم بهم جواب بدین ....
1- فکر می کنید تورنتو بهتره برای زندگی یا ونکوور؟
2-هزینه اجاره یک سوئیت کوچیک تو ونکوور چقدر درمیاد؟
3-آیا با توجه به شرایط سنی (40 سال ) امکان کار پیدا کردن هست ؟
4-چقد رطول میکشه تا با اصول اولیه راهکارها آشنا شد ؟
5-آیا امکان داره تازه واردین اقدام به فرزند خوادگی کنند؟
6-اگر امکانش هست میشه برام شرایط کلیشو بپرسین ؟
وای ببخشید این همه سوال همیشه مهاجرت رو خیلی دور می دیدم ولی آلان یک دفعه شوهرم میگه بیا بریم و اونجا رو تجربه کنیم راستش بشدت ترسیدم وسردگمم اگه امکانش هست راهنمائیم کنید ممنون
سلام به همگی‌،

سما جون امیدوارم کارتون درست بشه و زودتر اینجا ببینیمتون.

آهو جان من هم تورنتو بودم هم ونکوور من که میگم ۱۰۰ درصد تورنتو بهتره

هزینه اجاره‌ سوئیت هم بستگی به جاش و تر و تمیز بودن ساختمون داره بگیر از ۸۰۰ دلار تا ۱۵۰۰ دلار.

امکان کار پیدا کردن هست ولی‌ فکر نکن تا میای کار پیدا میکنی‌ ممکنه یکی‌ دو سال طول بکشه و مجبور بشید چند تا دوره بگذرونید. خودتون رو هم آماده کنید که مجبور بشید به شهرهای کوچکتر برید برا همین خیلی‌ جا خوش نکنید.

یه یک سالی‌ برا خودتون بذرید که اینجا جا بیفتید و با سیستم اینجا آشنا بشید.

فرزند خوندگی رو نمیدونم میدونم اینجا اکثرا از کشورهای دیگه بچه میگیرند. اگه شرایط گرفتن فرزند از ایران رو دارید چرا از ایران نمیگیرید. حداقل چون قیافش شبیه خودمونه لازم نیست بهش بگین. ولی‌ باز هم من برات می‌پرسم عزیزم. بهم یه چند روزی وقت بده
سلام به همه

خوبین؟

مرسی میشاد و نسیم عزیزم

دوستان همین الان پاس ما امد.ههههههههههههههههههههههه

موندم اگه این همه واسه پاس همسری خوشحال شدم اگه پاس کانادایی خودم میومد این همه خوشحال نمی شدم.

این حس که نمی تونی از مرز بری بیرون واقعا رو مخه.الانم ممکنه نریم ولی حداقل می دونی می تونی بری و کسی نبستدت.
خلاصه که گفتم اینجا بگم یه کم حال کنیم
سارا جون شناسنامه پارسا رو چیکار کردی؟؟؟ من بد گیر افتادم.دفتر حفاظت منافع اول گفتش که انجام می‌دیم فقط birth certificate رو بفرست وزارت امور خارجه تایید بشه حالا که فرستادم و برگشته کارش انجام شده میگن دیگه کارهای ایرانی‌‌ها رو پستی انجام نمیدیم. یه وکیله هم هستش تو واشنگتن که وکالتی انجام میده ولی‌ میگه حتما باید birth certificate رو ببرم سفارت کانادا تو آمریکا تایید بشه برای همین برای کّل پروسه ۸۰۰ دلار میگیره. آخه من از کجا بیارم این همه بدم؟؟؟ بابام دوباره دیروز زنگ زده به ‌ستاد رسیدگی به امور ایرانیان کانادا میگن وکالت بدند به جد پدری تو همین ایران کارشون رو انجام می‌دیم. مگه پست گذرنامه از ایران ممنوع نیست؟؟؟ چجوری بعد از اینکه گذرنامه صادر شد باید به دست ما برسه؟ حالا همه این داستانهاش یه طرف مردیکه تو دفتر حفاظت منافع میگه ما قوانینمون هر دو هفته عوض میشه بعد که من عصبانی‌ شدم میگه خانوم چرا اینجوری حرف میزنی‌ (تازه بهش فحش ندادم فقط دو تا داد زدم) بعد گفتم آخه مگه مردم بازیچه شمان که هر دو هفته قوانین رو عوض می‌کنید گوشی رو روم قطع کرد. بابا حیف این سفارت ایران تو کانادا نبود بدبخت انقدر مهربون بودند تازه قوانینشون هم هر دو هفته عوض نمی‌شد.
سما جون راستی جواب ایمیلت رو اینجا میدم. من نمیدونم کدوم فرمها رو عموتون پر کردن ولی هر چی رو پر نکردن خودتون باید پر کنین و ولیدیت کنین
راستی پاسها هم مبارک

نسیم جون ما یکی از فامیلامون با پاسپورت باطل امد ایران و پاسپورتش رو ایران عوض کرد! همه ایرلاینها این رو میپذیرن. به نظر من کارهاش رو انجام بده و شناسنامه ایرانیش رو بگیر ولی برای پاسپورت کمی صبر کن ببین چی میشه و احتمالا اگه الان بخوای بیای ایران ببینی چه باید بکنی

تازه ایران توی همه کشورها سفارت داره و با هر پروازی بیای میتونی یکی دو روز استاپ بین کشوری بگیری و اونجا 24 ساعته پاس رو میدن.
مگه ارشام پاس کانادایی نداره که خیالت راحت باشه؟ ماکزیممش هم میشه مثه خارجیها که براش موقع ورود به ایران ویزا میدن!