2777
2789
گفتم کاندو اجاره‌ می‌کنم و رنتال نمیرم. کاندو عین ایران میمونه یعنی هر واحد مال یک شخصه و اون فرد میتونه اونجا زندگی‌ کنه یا اجارش بده. معمولاً چون صاحب خانه‌ها تو ساختمون هستند دقت میشه و خیلی‌ تمیز نگاه داشته میشه. رنتال ساختمون‌هایی‌ هستش که همش مال یک شخص یا یک موسسه هستش و همه واحد‌ها رو اجاره میدن معمولا اجارشون پایین تره و خوب به خوبی کاندو نگهداری نمیشه
صد گل جون من خوب سمت شما هیچوقت نبودم ولی‌ ونکوور ظاهر ساختمون هاش مدرنه اونایی که توشون مدرنه خیلی‌ گرونند. از قصد یک سری امکانات رو نمی‌زارن که هزینه‌ها بیاد پایین. مثلا ساختمون ما شوتینگ نداره. کولر نداره، استخر نداره و ... ولی‌ تو تورنتو تمام ساختمون‌های جدید این امکانات رو داره. در ضمن برا کلّ این مجموعه دو تا آسانسور داره در صورتی‌ که چنین ساختمونی تو تورنتو حتما ۴ تا آسانسور رو داره.

البته زیباییش خیلی‌ زیباست ولی‌ واقعا من فکر می‌کنم تو زندگی‌ چیزهای دیگه مهمتر هستش تا زیبایی‌ شهر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من الان ونکوور هستم سه ماه هستش که اومدم اینجا ولی‌ قبلش ۴ سال تورنتو بودم ۶ سال وینزر بودم و دوباره یک سال قبلش تورنتو رو هم ۱۱ سال و نیمه که کانادام. من کانادا رو که خیلی‌ دوست دارم به نظرم بهترین کشور دنیاست ولی‌ فکر کنم از صحبت‌های قبلیم متوجه میشی‌ که اصلا ونکوور رو دوست ندارم. ولی‌ خوب خیلی‌‌ها اینجا هستند و راضی‌ هستند از ایران اگه صاف بیاین اینجا حتما خوشتون میاد ولی‌ برای ما که زندگی‌ تو تورنتو رو تجربه کردیم یه مقدار خوشم نیومد
دوست جونا چقدر خوبه که اینجا تجربه هاتون رو می گید
واقعا به درد ادمایی مثل ما که میخوان انتخاب کنن می خوره

با این اوصافی که گفتید برای کار کامپیوتر در بدو ورود کدوم شهر بهتره که اب و هواش هم خوب باشه ؟

نسیم جون چرا ونکوور رو دوست نداری ؟ تورنتو بهتره ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مهسا جون خیلی‌‌ها اینجا رو دوست دارند. فکر می‌کنم من یه ذره به شرایط و امکانات تورنتو عادت کردم. ونکوور خیلی‌ قشنگتر از تورنتو هستش ولی‌ خیلی‌ گرون‌تره و حقوق‌ها پایین و برای اینکه بتونن هزینه‌ها رو معقول نگاه دارن از یکسری مسائل میزنند مثلا ساختمون ما با اینکه فقط ۵ ساله سخته شده شوتینگ نداره. یا اکثر آپارتمان‌ها اینجا کولر ندران مردمش هم میگن لازم نیست ولی‌ واقعا یک ماه اولی‌ که من اینجا بودم بچم از شدت گرما هی‌ گریه میکرد. یا کلّ این شهر یه اتوبان نداره برای همین یه مسیر کوتاه رو هم که می‌خوای بری پشت چراغ قرمز کلی‌ وقتت تلف میشه. بعد از روز اولی‌ که اومدم اینجا همش احساس می‌کردم به امنی‌ تورنتو نیست (البته هر جایی‌ تو کانادا بری از ایران امن تر هستش) بعد تو اینترنت چک کردم دیدم در مقایسه با تورنتو رتبه پایینتری داره با اینکه تورنتو شهر بزرگتری هستش. یا customer service اون ور بهتره و من که به اون سیستم عادت دارم اینجا همش دعوام میشه. ولی‌ باز هم میگم اگه از اول بیای اینجا خیلی‌ از چیزهایی‌ که من بهش گیر دادم براتون مهم نمیشه چون با ایران مقایسه می‌کنید. ولی‌ خوب برای کار به قول دوستان باید برین ساسکچوان و منیتوبا و آلبرتا که همشون خیلی‌ سردند. البته شاید بد نباشه یه شهر بزرگ وارد بشین ولی‌ کلّ کانادا دنبال کار بگردین هرجا شد برین چون تو تورنتو انقدر آدم بی‌ کار هستند که کمپانی‌ها حاضر نمیشن از یک شهر دیگه بگیرن برا اونجا ولی‌ تو ساسکچوان و منیتوبا نیروی کار کمه برا همین از همه جای کانادا میگیرن که برید اونجا.
مهسا جون ساسکچوان و منیتوبا سردترین شهرهای کانادا هستند. مخصوصا منیتوبا. البته طبق شنیده های من از دوستان و کسانی که در کانادا هستند. ماخودمون برای منیتوبا اقدام کردیم و فعلا منتظریم. شما چطور ؟
در کانادا همه به دو زبان انگلیسی و فرانسه صحبت می کنند . البته در بعضی شهرها انگلیسی قالب هست و در بعضی شهرها فرانسه مثل کبک. در اکثر شهرها انگلیسی رایج هست ولی اگه فرانسه هم بدونید بد نیست. اما در کبک تنها باید فرانسه بدونید.