2777
2789
می‌می جون نمیدونم اون شهری که صد گل هست چجوریه ولی‌ من تو این ۱۱ سال باهاش مواجه نشدم فقط شنیدم هست. خونه یکی‌ از دوستم تو مونترال داشت که اونجا کلا همه چیز قدیمیه. من خودم به شخصه اکثرا condo نو ساز (زیر ۵ سال ساخت) اجاره می‌کنم همیشه و از ساختمون‌های رنتال دوری می‌کنم
سلام کبک کسی نیس
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با یک سرچ ساده می بینید که تمام نقاط کانادا حتی ونکور که هواش گرمتره ساس داره و چون این جشره در چوب تخم ریزی وجایگزین میشه پس ربطی به شهر خاصی نداره-واین درسته که در خونه های نوساز احتمالش کمتره ولی فرض کنید که نفر قبل ازشما که اونجا بوده بک مبل دسته دوم گرفته که متاسفانه bedbagداشته
من دختر خالم 18 سال درترونتو هستش اون به من اینها رو گفت وقتی میخواستم بیام کانادا در ضمن bed bag چیزی که همه انکارش میکنند میدانید چرا
1)اولا bed bag فقط با آب جوش ودمای -35 درجه میمیره
2)اگر کسی بگه من در خانه bed bageهستیم دیگه کسی نه باهش رفته آمد میکنه نه دیگه خونه بهش اجاره میدن-صابخونه بفهمه کلی پول سم پاشی ازت میگیره و...
3) خونه که ساس داره مثل مورچه نیست ساس از خون نغذیه میکنه سخت پوسته وبا چشم دیده نمیشه مگر بالغ باشه
دختر خاله من هم تا حالا bed bag نداشته ولی من هشداری که اون به من داد اینجا دادم که با کلی زحمت دلارها را تهیه کردیم بیام اینجا تخت ومبل -تشک و... بخرید وبعد ببنید ای دل قافل خونه ساس داره -چون خونه که bedbag داشته باشه نمیشه زندگی کرد-بعد اگر بخواهید از دستش خلاض شید باید تمام وسایلتون رو رها کنید
سلام دوستان

سارا جیگر این دوتا آخه مثل هم هستنا عین کوچیکیای کیان جیگر طلا.خودت خوبی رو به راهی؟

موهات بلند شده :))

یادش به خیر چه زود گذشت پارسال هی عکس بازی می کردیم تو مسنجر اوون موقع پارسا یه ذره بود .
دوستان گل کلی سلام
مرسی که تجربه هاتون رو خالصانه به همدیگه ا نتقا ل میدید و ما هم انشالله در آینده استفاده میکنیم
موفق باشید
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام

صدگل شما همونی هستی که دخترت میومد مهد دنیای رنگین! با هم اون موقع ارتباط داشتیم!
خوشحالم که اینوری و امیدوارم موفق باشی. پسر دار شدنت هم مبارک

بچه ها این bed bug چیزی نیست که حتما باشهههههههه!! ولی خب تو این کشور وجود داره حتی اروپا هم هست. انقدر هم مهمه که حتی تو سابقه خونه ثبت میشه. یعنی اگه کسی بخواد خونه بخره میتونه بره چک کنه ببینه ساس داشته یا نه!

یکی از منابعش هم سگ و گربه است خب تو این کشورها خیلیها نگه میدارن ! ولی به هرحال فقط باید مواظب بود ولی نباید ترسید

حرفهای صدگل درباره انتخاب شهر کاملا درسته. چیزی بود که من هم سربسته چندباری گفتم .یکی از دلایلی که همه مون دنبال ونکوور و تورنتو هستیم اینه که همه ما با ایران مقایسه می کنیم که خب شهرهای کوچیک هیچی توش نیست و برای زندگی حتما باید تو کلان شهر تهران باشیم تا بتونیم حداقل تفریحات رو داشته باشیم و...
ولی خب اینجا ساختار شهری همه جا عین همه از نظر تفریحات و امکانات و...
در نتیجه این تفکر که ونکوور یا تورنتو خیلی شهرتره فقط تو دید اول بهتره . دید بعدی که کاره خب مسلما بهتر نیستن

البته بعضی شغلها مثل معلمی نسیم یا حسابداری یا...همه جا میتونه کار داشته باشه ولی به خصوص جمعیت مهندسها باید برن استانهایی که داره از نظر مهندسی رشد میکنه و البته ساسکتون یا ساسکچوان که صدگل هستن جزو هموناست
صدگل جان نمیدونم منظورت از تکنسینی چی هست! ولی خب اینجا فقط عنوان شغلی مهندس نیست تا وقتی که عضو appega نشی! وگرنه کارهای که میکنن و وظایف دقیقا عین همون مهندسها تو ایرانه

فقط حق امضا پایین مدارک ندارن.
وای سارا الان عکسهات رو دیدم چقدر موشن این دو تا خدا کنه زودتر برگردم تورنتو از نزدیک ببینمشون. تا اون موقع از طرف من ببوس‌شون. خیلی‌ از این شهر بدم میاد هرچی‌ سعی‌ می‌کنم با اینجا خو بگیرم نمیشه که نمیشه. اونایی که از اول میان اینجا عادت می‌کنن ولی‌ واقعا در مقایسه با تورنتو خیلی‌ سطح زندگی‌ آدم میاد پایین. مهدی که میگه حتا در مقایسه با کلگری هم همینطور. همش با خودم میگم از وینزر که بدتر نیست (تازه من کلی‌ وینزر رو دوست داشتم) بعد میبینم حتا وینزر رو به اینجا ترجیح میدم. مهدی یه کار داشت پیدا میکرد انتاریو فهمیدیم اگه کمتر از دو سال تو شرکت بمونه باید بهشون جریمه بده که مبلغش هم کم نیست حالا میگه تو مرخصیت تموم شد برگرد تورنتو سر کارت من هم سعی‌ می‌کنم اونجا کار پیدا کنم سر دو سال بیام اگه هم نه میرم کلگری تو آخر سال تحصیلی‌ بیا اونجا. نمیدونم چی‌ کار کنم از یه طرف دوری سخته ولی‌ خوب اصلا دوست نداریم اینجا بمونیم.
من ساسکتون هستم-ساسکنون شهر ی که اکثرا خانه ها تهایتا 3 طبقه هستش و حدود 10 -12 تا آرپاتمانهای بلند در مرکز شهر داره البته دارای مراکز خرید زیادی هست واونها خیلی خوشگل وشیک هستندوشهر گسترده هست نسبت به جمعیتش من ونکور روندیدم ولی ونکور-ترونتو-کلگری مطمتا خیلی مدرنتر وشیکتراز اینجا هستند .وهر کی هم ونکور رودیده
میگه مثل بهشت میمونه البته ونکور بهترین شهر دنیا در رده بندی مختلف هست وتروتنو مقام چهارم وکلگری پنجم بود اگه اشتباه نکنم

اینم اطلاعاتی از استان سسکچوان
http://www.mohajeran.ca/?cat=2878