2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهر خلوت و ارومیه

فقط وینیپگ به وینترپگ معروفه چون سردترین شهر کانادا با این جمعیه

زمستونه پارسال دما تا منفی 40 هم رسید واقعا وحشتناکه
فندق مامان 29 مرداد اومد بغل مامانش :*
این برای اونایی که اطلاعات در مورد منیتوبا میحواستند
http://www.aparsai.ca/?tag=%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A8%D8%A7
ببنید بچه ها ما که از ایران مییایم دیدمون اشتباه هستش ما فکر میکنیم تورنتو وونکور خیلی خوبه ویک جور کلاسه ولی واقعیت این نیست.من چند متال میزنم البته مواردی که کاملا میدونم
1)هرچی بخری باید مالیات بدی اونتاریو %13 درصد-البرتا %5 درصد این اول مهاجرت خیلی مهمه شما باید یکسری وسایل بخرید و روی 5000$ جساب کنید خوب اگر اونتاریو باشید 650 $مالیاتش میشه-البرتا 250$ مالیاتش -400$ فرقشه
2) امنحات رانندگی اونتاریو 200 $ میشه سسکتون 20$ وبدونید که دفعه اول نمیتوانید گواهی بگیرید.
3)من با 1165$در ماه یک آپارنمان دوخوابه دارم که طبقه دوم هست ونور گیر (جنوبی) وهمه چیز داخل واحده ماشین لباسشویی-خشک کن-ظرف شویی و..نزدیک مرکز شهر ونوساز حالا با این شرایط در ونکور و ترونتو نزدیک دان توان چقدر هست
4)مهمترین چیز اینکه 3 سال بعدمن وهمسزم سابقه کار مرتبط داریم با حدود 3 سال وبعد به هر کجا که بخوایم move میکم ولی اگر تورنتو یا ونکور باشم فکر میکنید بعد از 3 سال در موقعیت شغلی خودم(مهندسی )هستم یا نه
5)اسنان سسکچوان از همون روز اول بیمه هستی اونتاریو وبریتش کلمبیا از سه ماه بعد این برای بچه دارها خیلی مهمه ما تا وارد شدیم 3-4 روز بعد پسرم اسهال واستفراغ شد و 3 روز رفتبم بیمارستان نازه شب هم نموندیم فاکتور کردند 900$ ولی گفتند همه رو بیمه میده و...
البته صحبت من این نیست که ترونتو یا ونکور بده نه ونکور که واقعا زیباست وهواش عالیه-ترونتو هم بسیار زیباست واین سه استان سرد هستش ولی من میگم این شهرهای انتخاب خوبی برای یک مهاجر نیست ما می خواهیم که مهاجرتمون با موفقیت باشه 10 سال آینده نگیم خوب بچه ها موفق شدند ولی ما سرخورده شدیم
در ضمن بچه ها من یک چیز می حواهم بگم به عنوان هشدار متاسفانه کاناداbed bag (ساس)داره وهمه جای کانادا هست ولی نه همه خونه اش اولا هر خونه که وارد شدید
1)همون ابتدا تمام درزهای پشت کمدهاشو چک کنید
2)از صاحب خونه در مورد bed bag بپرسید وبگید اگر خونه bed bagداشنه باشه قرارداد اجاره کنسل هستش(چون متاسفانه با سم پاشی از بین نمیره)
3)وسایلتون رو باز نکنید و2 شب اول رسیدتنون نصف شب بیدار شوید وخوب همه جا رو چک کنید
4)وسایل دسته دوم چوبی یا تشک دسته دوم نخرید
صدگل جان خونه قبلی ما هم کاندو (آپارتمان نو ساز) بود و دو خوابه خیلی تمیز بود ماشین لباس شویی هم داخلش داشت

ما اجارمون 1200 دلار بود و متاسفانه برق و هیتر اینکولود نبود یعنی تقریبا ماهی 1300-1400 برامون تموم

میشد

ولی الان خونمون رو عوض کردیم چون هنوز بچه نداریم واقعا دو خواب برامون زیاد بود و اومدیم یه خونه یک خوابه همه چیزش اینکولوده و ما ماهیانه 850 میدیم
فندق مامان 29 مرداد اومد بغل مامانش :*
قندوق جان من اول اکنبر اومدیم ومن 2 تا بچه کوچیک دارم یکی 10 ماهه ویکی 3سال و10 ماه ونمی خوام تا یک سال آینده برم سرکار ولی همسرم تازه شروع کرده به رزومه قرستادن ولی دوستایی که 2-3 ماه زودتر ازما اومدن همه کار گرقتن مرتبط ولی در جد تکنسین نه مهندسی
صد گل جون کلی استرس ایجاد کردی
اما خوب اینها ه سری واقعیتاست که ادم باید بدونه
منظورت از این حشرات تو خونه های نوساز یا تقریبا جدید هم دیده میشه؟ یا فقط ممکنه تو خونه های قدیمی باشه ؟ من سکته می کنم اگه خونم اینجوری باشه
همینجوریم یه مورچه ببینم تمام بدنم مول مول میشه وای فکر کن تو تمام زندگیم بیفته سکته کردم مردم
[خدایا شکر همه نعمتات]