2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مجدد دوستان
منو یه بار به این تاپیک سر زدم
منتظر ویزای کاری همسرم بودم
ویزامون رسیده
تا اواخر دی باید بیایم کانادا-ونکهور
خوشحال میشم بازم باهاتون اشنا شم چون هیچچچچچچ اطلاعی درمورد زندگی در کانادا ندارم
می خوام یکم در جریان زندگی تو اونجا قرار بگیرم
منو به عنوان دوست خودتون بپذیرین
ممنون

متاسفانه یه مقدار فراموشتون کردم.
خوشحال میشم اگه کسی از ونکهور هست یا می خواد بره ونکهور خودشو معرفی کنه

سلام به همگی
سما جون گل گلی آره من مشغول خوندنم...دیگه آخراشه...باید کم کم ثبت نام کنم برای امتحان تا ببینم چی پیش میاد توکل بر خدای مهربان
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
دوستان سلام
این خبر رو به نقل از کبک فرندز میذارم

جدید: لینک فایل �پی.دی.اف.� گزارش سالیانه وزارت مهاجرت کانادا به پارلمان این کشور:

برنامه جذب مهاجر توسط فدرال برای سال 2013: بین 240000 تا 265000 نفر که این رقم به شکل بی‌سابقه‌ای بیشترین میزان جذب مهاجر در سنوات گذشته است. سهم نیروی کار کبک: 31000 تا 34000 نفر !
برنامه جذب مهاجر در کبک در سال 2011: پیش‌بینی از 32800 تا 33900 نفر، واقعیت: 31490 نفر
برنامه جذب مهاجر در کبک در سال 2012: پیش‌بینی از 31000 تا 34000 نفر. واقعیت؟ صبر کنیم.
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/pub/annual-report-2012.pdf

سلام من هم از اول اکتبر اومدم کانادا ما از طریق فدرال اقذام کردیم امیدوارم من رو هم تو جمعتون بپذیرید
من میخواستم نظر خودم رو بگم شاید یه درد کسی بخوره
ما از طریق قدرال اقدام کردیم و هر کجا میتوانستیم بریم من خاله و دختر خاله و 6 تا فامیلمون و1 دوست در ترونتو داریم و چند فامیل شوهرم در ونکور هستند وما 50000 دلار آوردیم ولی ما رقتیم سسکتون وچرا؟
بچه ها به نظر من مهاجرت با مسافرت فرق می کنه باید به شهری در کانادا برید که در اول ورود معیارهای شما همخوانی داشنه باشد یک مهاجر در 2-3 سال اول ورود چی لازم داره مسلما کارمناسب-اگر اهل تحصیل هستید دابشگاه حوب ولی کار از همه چیز مهمتره
خوب همه دارن داد میزنند که در استان اونتاریو و بریتیش کلمبیا کار نیست چرا همه میرید اونجا؟حالا اول پا بگیرید بعد تغییر مکان میدید.این سه استان سسکچوان(شهر سسکنون-شهر رجاینا) واستان آلبرتا (شهر کلگری-شهر ادمونتون)و منیتبا(شهر وینیپگ)گزینه های خوبی هستند
بچه های شهرهای کانادا با ایران خیلی فرق میکنه ممکنه از نظر معماری شهری با هم متفاوت باشه ولی از نظر امکانات واقعا یکی هستند- من از نهران اومدم اینجا با اینکه این شهر 260 هزار نقر بیشنر جمغیت تداره ولی واقعا امکاناتش چه از نظر تفریحی -تعداد مغازه ها و... از نهران بیشتره -در ضمن شهر هم بسیار گسترده هست واصلا محسوس نیست که اینقدر کم جمعیت هست
سلام خانومهای گل

صدگل جون کاملا با نظرت موافقم

من خودم یکسال و نیمه وینیپگ در استان منیتوبا زندگی میکنم؛ من هنوز تورنتو نرفتم ولی ونکوور بودم و وینیپگ رو با 700.000 جمعیت ترجیح میدم

اینجا خییییییییییییلی اروم و خلوته در واقع از نظر سکوت و ارامش مثل یک شهرستان میمونه با امکانات کامل شهر

در ضمن سسکچوان و منیتوبا ظاهرا اخرین استانهای مهاجرپذیر هستن یعنی در حال حاضر نسبت به سایر ایالتها بیشتر مهاجر میپذیرن چون نیاز به نیروی کار دارن
فندق مامان 29 مرداد اومد بغل مامانش :*
به عنوان مثال توی وینیپگ با 300-400 هزار دلار خیلی راحت میشه یه خونه واقعا عالی تو یه منطقه خوب خرید ولی بعید میدونم با این پولها بشه توی ونکوور خونه درست حسابی که منطقه خوبی هم باشه پیدا کرد

من خودم عاشق نورت ونکورر و وست ونکوور شدم که خونه هاش میلیونی بود
فندق مامان 29 مرداد اومد بغل مامانش :*
سلام به همگی‌.

سما جون عزیزم، ما همگی‌ خوبیم. تو و مصی‌ چطورین؟ ارشان هام خوب نمی‌تونه بگه ولی‌ من میدونم هی‌ تو دلش میگه این خاله سما که مامانم میگه مهربونه پس کجاست؟ آره من امسال مرخصی زایمانم ولی‌ فکر کنم باید سال دیگه من و ارشان برگردیم تورنتو مهدی بمونه اینجا تا دو سال کارش تموم بشه. انگار ناف ما رو با دوری بستن. از همین حالا ناراحتم.