2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همگی.میشه به من کمک کنید.شوهرم لیسانس کامپیوتر داره 10 سال سابقه کار داره .منم حقوق خوندم .یه دختر 4 ساله هم داریم.راستی شوهرم 32 سالشه خودم هم 30 سالمه.اگه بخوایم بیایم کانادا چطوریه؟چند وقت طول میکشه کارامونو انجام بدیم تا بیاییم اونجا؟هزینه هاش چطوریه؟کار پیدا کردن چطوریه؟میشه جوابمو بدین.ممنون.
نینا جان اگه از طریق کار می خواین بیاین باید ببینین جزء لیست کارهایی که می خوان شامل میشین یا نه که قراره ژانویه قانون جدید رو بدن
کار پیدا کردن اونجا خیلی راحت نیست اما خوب نشدنی هم نیست
قبلا ها حداقل ٣ سال طول میکشید تا کاراتون تموم میشه اما با قانون جدید میگن می خوان سریع تر بشن اما خدا میدونه ...
در ضمن باید زبانتون خیلی خوب باشه
[خدایا شکر همه نعمتات]
bazam salam be hamegi

ye soal dige dashtam doostane azizzzzzzzzz
mikhastam bebinam taxi driver oonja hoghoghesh khobe
inja hoghoghesh khobe vali khatar nake
mikhastam bedoonam oonja chetoriye in shoghl
va ye soale dige
canada bank halifax dare
merci az lotfetoon
منم این ماه مامان میشم چرا که نه ؟!!!!!!!!
دیدی گفتم این ماه مامانم....((((خدایا هزاران بار شکر))))
بچه ها تورو خدا بهم کمک کنید.شوهرم لیسانس کامپیوتر 10 سال هم سابقه کار داره.از کجا باید بفهمم شامل حال ما میشه یا نه.در ضمن چقدر پول میخواد.تورو خدا کمکم کنید.از کجا باید شروع کنیم.بخدا سردرگمم.
نینا جون چرا سر در گم اول برو به سایت mohajersara.com هم اطلاعات مربوط به مهاجرت به کشورها رو که تبادل نظر شده و اطلاعات خوبی بهت میده رو بخون. بعد کشوری که می خوای رو انتخاب کن و در موردش تحقیق کن. از مشورت با وکیل هم دریغ نکن که اونها بهتر می دونند ولی اگر خودت اطلاعات بگیری و از بچه های مهاجرسرا بپرسی و کمک بخوای می تونی اپلای کنی. البته همونطور که گفتم باید حتما زبانتون خوب باشه و منتظر باشید که لیست رشته های مورد نیاز فدرال هم اول ژانویه در بیاد.
سلام به همه دوستای گلم.خوبین؟

چه می کنین؟خوش می گذرد؟

سپیده خوبی؟امشب با مریم صحبت کردم حالتون رو می پرسید.خوبین؟نلی خوبه؟عکسش رو برداشتی جدید بذاری جیگر طلا رو.

نسیم جون تو خوبی؟ارشان و مهدی خوبن؟چه می کنی؟امسال مرخصی داری راستی؟

صدف جونم رسیدنتون به کانادا به خیر خانمی.جا افتادین؟دختر گلت خوبه.چه می کنی؟خوش می گذره؟راستی یادم بنداز یه چیزی رو برات میل بزنم :)))))))))))))))))))))))))))))

میشاد تو خوبی؟هنوز مشغولی؟

سارا جونم بیا عکس پارسا گلی رو بذار ببینیم جیگرشو برم.کیان خوبه؟خودت خوبی؟

بقیه دوستان همگی خوبین؟