2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

doostaye aziz ye soale dige dashtam
too england bacheha ta 18salegi benefit daran
too canada ham hamintore
cheghadr be har bacheyi midan
merciiiii
منم این ماه مامان میشم چرا که نه ؟!!!!!!!!
دیدی گفتم این ماه مامانم....((((خدایا هزاران بار شکر))))
mimi فکر نکنم مهم باشه...فوقش فکر میکنن کور رنگی دارید!! (البته شوخی کردم ناراحت نشی!)

honey تو اینجا هم یه benefit کلی هست هر ایالتی هم بسته به شرایط خودش یه چیزی داره ولی برای هرکدوم به درامد والدین توجه میکنن. من تازه فرمهاش رو واسه پسرم فرستادم هنوز چیزی دستم رو نگرفته که بدونم چقدره!
merci nasim jan
merci tistoo jan
mamnoon
inja aslan kari nadaran ke pedar ya madar shoghl va daramadeshoon cheghade , khone daran , nadarn
be hameye bacheha ta 18 salegi mahi 85 pound midan
albate age madaro pedar bikar bashan ke dige kheilyyyy pool midan
hata ghazaye bacheharo too madrese ham majani behesh midan
vali bachehaye dige ke valedeyneshoon kar daran bayad ghaza bekharan
fekr konam vase hamine ke england enghad adamaye tanbalo bikar ziad dare
ke harkodoom ham 3,4 ta bache daran
chon keraye khone o benefito ghazaye majanio hame chi midan
man yeki az doostanam inja 2ta bache dare , shoharesham too pizza kar mikone , vali tax pardakht nemikone
ham behesh khoneye 2khabeye khoob dadan
ham mahi 650 pound behesh pool midan
ham shoharesh kar mikone
mahde kodako ghazaye bachehasham ke majaniye
dandanpezeshkio doctor ham ke dige hichiiii pool nemidan
هانی‌ جون امکانات سوشیال تو اروپا و انگلیس بهتر از اینجاست ولی‌ خوب مالیات هم بیشتره اونجاها فرقش اینه که مالیاتی که رو اجناس میدین مالیات پنهان یعنی کشیدن رو قیمت ولی‌ اینجا می‌فهمی چقدر میدی. از اون طرف تو آمریکا از اینجا هم کمتر که باز خوب مالیاتهاشون هم کمتر در واقع داستان اینه که هرچقدر پول بعدی ‌اش می‌خوری. اینجا هم هزینه مهدکودک اگه پول نداشته باشید مجانیه. خونه‌های سوشیال هم هستش که مجّانیه و خونه‌های بدی هم نیست ولی‌ خوب باید قبول کنی‌ که وقتی‌ تو چنین خونه‌هایی‌ هستی‌ همسایه‌هات هم عین خودتن و بچت هم با بچه‌های اون‌ها بزرگ میشه. یه دوستی‌ داشتیم که تو این خونه‌های سوشیال زندگی‌ میکردند بعد دوستای دخترش اومده بودند خونشون درس بخونند دزدی کرده بودند. در ضمن اینجا ناهار نمیدن ولی‌ مدارسی که توشون تعداد بچه‌های کم در آمد زیاده صبحانه میدند (مثل مدرسه که من کار می‌کردم)
به نظر من هم اتفاقا اینجوری بنفیتها به ضرره. چون افراد واقعا تنبل و بیعار میشن . الان یه سری تو کبک هم همینجوری شدن
حتی میری تو فرومها میخونی می بینی طرف میگه کلاس فرانسه میریم یه کمک هزینه میدن کمک هزینه بچه هم کلا تو کبک بالاتره. بعد با همون زندگی میکنن. ولی خب واقعا آدم به خاطر اینها که مهاجرت نکرده. اومده که زندگی بهتر واسه خودش بسازه.
ما دنبال خونه میگشتیم میرفتم تو همون سایتی که بچه ها معرفی کرده بودن مدارس اطرافش رو میدیدم. حتی تو اون سایت خب میانگین درآمد پدر مادرها رو نوشته بود تو اینجوری میتونستی بفهمی سطح همسایه ها در چه حده. وقتی درامدها پایین تر بود خب یعنی خیلی سطح اون محله بالا نیست دیگه!!!
خب ما هم خیلی دوست نداریم بچه مون با افراد سطح پایین بگرده. نه به خاطر اینکه لزوما آدمای بدی هستن. یا اصلا ما خیلی سطحمون بالاست ...نه...بلکه هرچی آدم ببینه دیگران ازش بالاترن سعی میکنه خودش رو بیشتر بالا بکشه! و درجا نزنه!!!

متاسفانه ما تو فرهنگمون یه چیز بد داریم اون هم اینه که افراد بدبخت و فقیر رو بیشتر بزرگ میکنیم یعنی هی به بچه میگیم نگاه کن فلانی هیچی نداره تو خدا رو شکر کن که وضعیتت اینه ولی نمیگیم ببین اون یکی رو چقدر موفق بوده تو هم باید سعی کنی مثل اون بشی!!! فقط یه جوری سعی میکنیم اونایی که موفقن رو تازه بکشیم پایین!!!!! مثل خودمون بشن
البته متاسفانه در سالهای اخیر کسانی که از نظر مالی موفق بودن نه به خاطر تواناییهاشون بوده بلکه به خاطر روابطشون بوده و در نتیجه خیلی هم تو ایران نمیشد به بچه افراد موفق رو مثال زد...بدتر جنبه منفی داشت!!
merci azatoon doostaye khobam
mamnoon
man ham khodamfelan daram class miram va shoharam karmande
maliyat va ejare khone midim vali motasefane chize cheshm giri tahesh baramoon nemimone
yani dakhlo kharj tghriban yeki hast
vali baz khodaro shokr mikonim
chon cheshmemoon eb daste dolat nist
age inja narim sare karo bikar bashim fayedash chiye
na famili na doosti
az sobh ta shab beshinim hamo negah konim

be ghole TITI joon omadim inja ke pishraft konim
vali mikhastam motmaen besham ke ye komak kharje kochik vase baby too canada hast ya na
ke fahmidam
merci