2777
2789
شهرزاد جونم مرسی عزیزم-نمیدونم اونروز عصر چرااینجور شده بودم-خداروشکرالان خوبم-دیروز وقتی برای اولین بار خودم رفتم و سفارش ساندویچ دادم و تنهائی خریدم حس خوبی بهم دست داد.شاید ازنظرشماکه زبانتون خوبه خنده داره ولی من چون زبانم خوب نیست واوایلش اصلا حرف نمیزدم این ساندویچ خریدن تنهائی یعنی یک کاربزرگ(ههههههههههه)به قول شهرزاد بعضی وقتهادلت میگیره از اینکه نمیفهمی بقیه چی میگن وبا یک زبون دیگه صحبت میکنن ولی خوب بعضی وقتها هم که زبونشو فهمیدی وفهمیدی چی میگن حس خوبی بهت دست میده.سپیاجون امیدوارم هرچه زودتر یک کارخوب گیر بیاری وبتونی توانائیهای خودتو نشون بدی-میدونم باپول ریال اینجاخرج کردن چقدر سخته-خوشحالم که همسرت از خونه بیرون زد و بالاخره اونم داره تلاششو میکنه کاش اینجا بودین.شاید من باهمسرت همکلاس میشدیم وباهم درس میخوندیم.اینجاهم ماهرچی دوست داریم همه خوبن مثل همین تی تی خودمون که همسرشون واقعا به همسرم کمک کردن مخصوصا اون اوایل که اومده بودیم و خودشون هم تلفنی باهم درارتباطیم ولی خوب میگم اینجور مواقع نمیشه مزاحم بقیه بشی چون ممکنه اونها رو هم ناراحت کنی.
salammmmmmmmmmmmmm be hame

kiyan joonam tab karde emruz ke az khab bidar shod kheyli daq bood vase bare aval delam kheyli gerefte behesh daru dadam khabeede

palang soorati eshala azizam age omadani shodim hatmannnnnnnnnnn

felan ke daram fekr mikonam sakhte bacheha taze be inja adat kardam ja oftadam hala ta bebinim chi mishe

doosetoon daram movazeb khodetoon bashid
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینقدر این دلار بالا رفته دیگه بچه ها حرفی از مهاجرت نمیزنن
سایت سوت و کور شده
خانومایی که اونجایین شما ها بیان یکم واسمون ااز اونورا بگین
[خدایا شکر همه نعمتات]
سلام

میمی جان ما هم اینجا نشستیم غصه مردممون رو میخوریم باور کن...یه چشممون به اخباره ببینیم توش خبر خوشی میاد یا نه.

پلنگ صورتی...آخه چرا زنگ نزدی...دختر یه روز کلاست رو اصلا تعطیل کن بیا پیش خودم!! این کلاس رفتن تو هم بدجور شده. من صبحها بیکارم که تو کلاسی...عصرها هم که خانه و خانواده نمیذارن!!
سلام بچه ها
توروخدا راهنمایى کنید،ما براى کانادا اقدام کردیم،مدیکال رو دادیم،حالا ازمون خواستن کپى تمام صفحات پاسهامون رو ایمیل کنیم،یعنى 60 ص اسکن،ما 3 نفریم،نمىدونم چجورى باید بفرستم،میشه زیپ شده فرستاد یا نه؟،اگه کسى اینجا هست که باما شرایطش یکیه راهنمایىم کنه لطفن،ما جزء 38 رشته اى هایى هستیم که مدارکمون رفته ورشو،توى اپلاى ابرود هرچى مىگردم دنبال سؤالم نیست،ممنون میشم بگید اینهمه اسکن رو چجورى بفرستم مناسبتره.با چه حجمى و چجورى؟فکر کنم 1 جا خوندم زیپ شده نباید فرستاد.
salam doostan goollllllllllllllllllll

eeeeeeee mimi joon man fekr mikardam irani !!!!!!!!!!!kojayi?????torontoyi????n

nisteen bacheha biyayd sar bezanid man ba 2 ta bache bishtar miyam sar mizanam heheheeeeeeeeee

man be shedat donbal khone hastammmmmmmmmm

mikhasteem bekharim ke ba chand nafar mashverat kardim goftand ke ta yeki 2 sal dige drup mikone alan ke kheyli balast qeymata felan qarar shode ye khone rent konim ta qaziye calgery malom beshe age mondani shodim ke eshala paeen raft mikharim nare ham bayad khone begirim any way tasmim bar in shod ke sabr konim

movazeb khodetoon bashiddddddddddddd
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
خیلى ممنونم تىتى جان
به ما هم گفتن یا کپى رو از طریق پست بفرستید یا اسکن ها رو میل کنید،که ما دومى رو انتخاب کردیم.
این اسکنره که داریم توخونه،خودش مستقیم فایل هارو پىدىاف میکنه،بازم از جوابت ممنونم،
سارا جون ما فعلا دبی هستیم و منتظریم تا کار مهاجرتمون تموم شه نمی دونم وقتی اومدیم کدوم شهر میریم باید ببینیم کجا کار پیدا میشه
راستی زهرا جون شما از چه طریقی اقدام کردین که کپی پاس رو می خوان ؟ یعنی واسه همه نوع مهاجرتها کپی پاس لازمه!!!!
[خدایا شکر همه نعمتات]
زهرا جان ما هم هفته پیش ابوظبی بودیم برای امریکا البته کپی پاس رو کامل خواستن که ما پاسمون تقریبا نو بود فقط سه سفر اول رو دادیم و چندصفحه خالی بعدش البته برای کانادا رو نمی دونم عزیزم که چندصفحه بخوان اسکن کنی ما حضوری تحویل دادیم منم توی اپلای ابرود پرسیدم کسی جوابم رو نداد