2789
بانوی ایرانی وقتی میای اینجا و پی آر میشی دیگه به تابعیت ایرانی تو در این موارد کاری ندارن اینجا در کانادا و در مدارک کاناداییت اسمت تغییر میکنه و ربطی به مدارک ایرانت و پاسپورت ایرانت نداره. ضمنا باید حداقل یک سال از اقامتت در کانادا گذشته باشه که بتونی اسمت رو تغییر بدی.
میمی جون نگران زمستونها نباش من البته تورنتو زندگی میکنم ولی دوستانم در کلگری و ادمونتون زندگی میکنن و میدونم هیچ مشکلی نیست. ضمن اینکه اینجا هم خیلی وقتها برف سنگین میباره و زندگی هم روال عادی خودش رو داره خیابونها رو که پاکسازی میکنن درایو وی خونه ها رو باید صاحب خونه تمیز کنه و معمولا هم مشکلی واسه روشن شدن ماشینها پیش نمیاد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان چکار کنم...همسر تحقیق کرده برای انگلستان...پیگیریش هست ولی من فعلا سکوتم..میخوام ببینم کانادا جونم چی میشه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
شهرزاد عکس این پسمل منو جدیدشو بزار..کلا من از ایم مدل پسر بچه با چهره اینطوری خوشم میاد ....زنده باشه..خدا در آینده نصیب منم بکنه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
دوست دارم بیاین از حستون بگین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=277696&postID=11422021
خدا من ایمان دارم به پایان این روزهای سرد و مه آلود ... ماهِ من، می دانم که بزودی آفتابی خواهی شدمن این را از قاصدکهای خوش خبر شنیده ام
سلام دوستان کانادائی و در دست اقدام کانادا !
خبری نیست ؟
سماء خانم نیستی ؟
یه سوال دارم . با توجه به اینکه دلار اینقدر گرون شده به نظرتون با 50 هزار دلار سرمایه بیایم کانادا تا یکی دو سال اول خیلی سخت میگذره یا نه؟
سلام دوستان
چه خبر با سیر اکیدا صعودی دلال و وضعیت سفارت و ......
من میان میخونم و واقعا از پستهاتون خوشحال میشم اما خیلی وقتها حس و حال نوشتن ندارم.

نسیم جونم ارشان خان در چه حاله؟ مبارکش باشه پسرمون مسلمونه دیگه .جای مامان هم خالی نباشه عزیزم .معلومه حسابی گرفتار شدی حتما شب نخوابی داری که میدونم خیلی سخته

سپیده جون خیلی دلم واسه نلی سوخت . ولی فکر کنم تا چند وقت دیگه اوکی بشه. به نظر من همه حرفهایی که در مورد تفکرات همسرت و اینکه نگران تامین مخارج شماست رو با خودش در میون بذار و یکم دلگرمی بهش بده . یکم امیدواری بهش بده . باور کن مردها بر عکس ظاهرشون در مشکلات عموما خیلی ضعیف هستند و خییییییییلی نیاز دارند که یکی هی تو گوششون بخونه که مطمئنا همه چی درست میشه و تو میتونی و .... خلاصه هی باید هندونه بزنیم زیر بغلشون.
mimi جون سلام . مرسی جوابمو دادی .

وای باورت نمیشه یه آپارتمان 70 متری علاوه بر خونه خودمون داشتیم فروختیم با پس اندازمون 40 هزار دلار به زورشد .

باورم نشد . بیش از 100 میلیون .... چی بگم ناراحت شدم اما شوشو میگه اگه بتونیم بریم بازم بردیم . جلو ضرر و از هر جا بگیری منفعته !
مامی هیراد شوهرت راست میگه ضررر رو از هر..... عزیزم اولش سخته خیلی هم سخت اما راحتیه بعدش خیلی خیلی از این چیزی که الان داری بهتره
نمی دونی چه ارامشی اونور هست و چه احترامی بین مردم
چیزی که در ایران اصلا وجود نداره
بعدش خودت تعجب می کنی که چطور می تونستی بسازی
عزیزم تنها چیز سخت فقط و فقط دوری از خونواده هست که امروزه با اینترنت خیلی کمتر شده اما خوب این دلتنگی هیچ وقت تموم نمیشه
اما خوبیش اینه که خونوادت وقتی پیشت بیان سر بزنن هم تو کلی حال می کنی و هم اونا هواشون کلی عوض میشه
[خدایا شکر همه نعمتات]
بچه سلام خوبین همگی
نسیم جون خوبی ؟ امان از دست این دین که هیچی نگم بهتره مواظب آرشان گلت باش
سپیا جونم توکلتون به خدا با شه اولش سخته ولی تا چشم به هم بزارین میگذره نلیسا هم زودتر از اون چیزی که فکرشو کنی عادت میکنه
راستی یه سوال داشتین بارتون فرت میکردین تو خونه بسته بندی کردین فرودگاه باکس هارو واز کردن دوباره واسه چک کردن یا نه ؟
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.