2789
سلام دوستان من دفعه قبل امدم کلی نوشتم ولی وقتی امدم بخونم دیدم پستم نیست!!!!

تیستو جون و شهرزاد و بقیه دوستان من رشتم مهندسی فرایند هست و دوست دارم رزومم رو براتون بفرستم چطوری و به چه ادرسی بفرستم؟

خوشبختانه این دفعه که اپلای کردم ویزای توریستی 3 ساله گرفتم که تا مدتها خیالم راحت باشه برای رفت و امد ولی با شرایط فعلیم ترجیح میدم اول کار رو پیدا کنم و بعد اپلای کنم.

اگه خبرش رو بهم بدین خیلی ممنون میشم. برام شهرش هم مهم نیست فقط کار مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان هیراد جان مقصدتون کدوم شهره؟اگه سه نفر هستید پولتون برای حدود 1.5 (بدون پیدا کردن کار)خوبه به شرطی که متناسب خرج کنید.(حدودا ماهی 2500 دلار در ماه)ولی سعی کنید زودتر کار پیدا کنید و از جیب نخورید.
موفق باشید
سلام سما جون و mimi و نلی باسی جون . مرسی از راهنمائیتون
ما بتونیم بریم صرفه جوئی هم میکنیم !ولی اخه نلی جون مگه اینجا میتونیم خیلی ولخرجی میکنیم ا
؟! اونم با این اوضاع افتضاح اقتصادی و قیمت ها .

سما منم اعصاب ندارم ولی چی کار میشه کرد . سخت نگیر تازه تو سنت خیلی کمه و فرصت داری . من که 35 سالمه رو بگو !
ایشالا کارت درست میشه . یکی از همکارام رفته سیدنی از طریق دانشجوئی الان بعد از 2 سال کارش درست شده و اقامت گرفته . میگفت خیلی خیلی راضیه . اگه تونستی پیگیری کن .
اره دارم زبان میخونم اگه پسر کوچولوم بزاره . اگه بشه میخوام18 ابان IELTS ثبت نام کنم . همسرم میگه احتمال خیلی زیاد تو لیست کار جدیدشون پرستار میخوان .... اگه نخوان که دیگه بیخیال میشیم . هر چی خدا بخواد .

میبوسمتون . فعلا بای .
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AjHlD4bcvXA_dDR0b3RrQS1WN040a3pxWXJzVl9YY0E&type=view&gid=2&f=true&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=250
این جدول روادید دانشجوییه
خیلی ها بودن که 6ماه یا 7 ماه تو انتظار بودن و آخر سر مجبور شدن دیفر کنن
توی اپلای ابرود نوشتن که آنکارا خیلی دیر ویزا میده
و بی دلیل خاصی بعضا ریجکت میکنه
سفارت کانادا خیلی داغون شده بچه ها دعا کنید
.
بچه ها به من کمک کنیددددددددددددد :(

واسه فرت بار امام خمینی چه چیزایی مجاز نیست کسایی که تازه رفتن بهم کمک کنن :(
وسایل رو تو باکس بسته بندی کنم اونجا دوباره باز میکنن واسه چک کردن :(

سپیا جون نیستی کمکم کنی :(
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
من حسابی قاطی کردم 2 ماه مونده به رفتن هنوز هیچ کاری انجام ندادیم
نه اونجا خونه گرفتیم نه اینجا فروختیم فقط بلیطمون دستمونه

فقط دارم لیست مینویسم از کارهایی که باید انجام بدم و چیزهایی که باید تو فرت بزارم تو رو خدا راجع به فرت بار هم اگه میدونین جواب پست قبلیمو بدین ممنون میشم

بچه ها اونجا چی لز اینجا گرون تره که بشه آورد مثلا میدونم لحاف و ملحفه گرونتره تو ikea دیدم مال خودم لایکو میارم میرم یه دست دیگه هم میخرم

چی بیارم به صرفه ؟

نلی جان شما به سلامتی رفتین خونه جدید ؟
سپیا رو هم میدونم که حسابی درگیره الان
سلام به همگی‌،

شیوا جون مرسی‌ عزیزم ارشان هم خوبه والا از این مسلمونی دردسر هاش برامون موند نمیدونم والا باز خوبه من تو اتاق نرفتم مهدی که تو اتاق بود که حالش چند برابر من بد بود. شب‌ها هم که بعضی شب‌ها خیلی‌ خوبه من امیدوار میشم که هورا مثل اینکه دیگه خوشبخت شدیم بعد فرداش حالمون رو میگیره.

ممول جون من خوبم خانومی زودتر بیاین که من هم از این تنهایی‌ در بیام. واقعا انگار دوباره مهاجرت کردم یه کشور جدیدم. سوابق رانندگیمون رو هم حتا برا بیمه همش رو قبول نکردن برا همین دوباره بیمه ماشینمون رفته بالا. تو انتاریو ۱۶۰ دلار میدادیم بهترین بیمه‌ رو داشتیم اینجا ۲۳۰ تا داریم می‌دیم تازه کلی‌ از اون چیزهایی‌ که اونجا داشتیم نداریم. ممول جون اون چیزهایی‌ که می‌خوای بگی‌ رو واستا بیای اینجا بعد.

قربونت برم سما جون. من هم هر سری این داستان دلار رو میشینوم غصم میشه برای همه کسایی که میخوان بیان یا کسایی که اینجان و خرجشون از ایرانه. شنیدم خیلی‌ از دانشجوهایی که پولشون از ایران میومده انصراف دادن برگشتن.

مامی هیراد جون ایشالا که کارتون درست بشه. عجب وضعی شده خودمون کم بدبختی داریم این دولت کانادا هم حالا تصمیم گرفته به ایرانی‌‌ها سخت بگیره.

لیلیان جون ایشالا که بدون مشکل ویزا رو میگیرین.

راستی‌ من واقعا می‌خوام کریسمس بیام ایران چون عروسی‌ یکی‌ از دوستام هم هستش حالا اگه ارشان تا اون موقع نتونه شناسنامه و پاسپورت بگیره چی‌ کار کنم؟؟؟؟؟؟ هی‌ هر روز میرم سایت سفارت ایران رو چک می‌کنم ببینم هیچ توضیحی دادن یا نه فعلا که خبری نیست
وای نسیم چقدر خوشحال شدم از حالت گفتی
من این روزا خیلی گرفتارم اونهایی که همه مثل ما بودن میدونن من چی میگم با این تفاوت که صاحبخونمون گفته پاشین و ممکنه یکماه آخر بریم هتل بمونیم تو تهران !
خلاصه عملا یکماه وقت داریم همه کار بکنیم بلیطمون واسه ٢٧ نوامبره
ایشالا نسیم جان کارتون جور بشه بیان ایران واسه ژانویه ما داریم میایم اونجا باشیم واسه ژانویه شما میخواین بیاین اینور
سلام دوستان
ممول جان این وبلاگ رو بخون برای فریت نوشته..البته دوستان هم توضیحات خوبی اینجاا نوشتن ولی این وبلاگ همین ص اولش کامل نوشته
شرایط فریت بار::
http://leila2151.blogfa.com/
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.