2789
سلام به همه.

سارا جون ببخشید فکر کردم از ایران هستی گلم.یعنی اوضاع انگلیس اینقدر خرابه؟به نظر من همسرت که انگلیسی هست و شما هم که همسرشون هستی خیلی باید از مزایای اونجا بهرهمند باشید.
نمی دونم حتما خودتون بهترین تصمیم رو خواهید گرفت :)

لیلیان عزیزم مرسی از توضیحات کاملت گلم.اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.ای خدا کاش دلار بیاد پایین یه کم حداقل 2 تومن بشه راحت تر از خرج بر میاد .

گلم بله انشاالله ببینیم همو ما که خیلی خوشحال خواهیم شد.بوس.بچه ها رو ببوس.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سما جون اگه با ویزا دانشجویی بیا‌ید خارج از دانشگاه نمی‌تونید کار پیدا کنید. برای رشته همسرت هم آگاهی‌ ندارم ولی‌ این قانونی‌ که گفتم بعد از ترم اول اگه نمره بالا باشه ازش اندازه یه کانادایی شهریه می‌گیرن رو اکثر دانشگاه‌های انتاریو دارن.
سارینا جون اگه دکترت می‌خواد برای بیمارستان کردیت ولی معرفیت کنه ارزشش رو داره من اخیرا اونجا زایمان کردم خیلی‌ راضی‌ بودم. چند ماه پیش هم بالای سر دوستم بودم برا زایمانش تو نورث یورک جنرال برا همین در مقایسه این دو بیمارستان من میگم اگه امکانش رو داری بری میسیساگا پشیمون نمیشی‌. ولی‌ اگه می‌خواد بفرستتت تریللیوم قبول نکن بیمارستان خوبی‌ نیست.
سارینا جون بخش زایمان بیمارستان کردیت ولی group practice هستش به این معنی که همه دکترهاش با هم تو یه مطب هستند. دکتر خانواده شما رو به بیمارستان معرفی‌ میکنه و شما با هرکدوم از دکتر‌ها ممکنه بیفتید. بدیش اینه که خوب خیلی‌ دستتون باز نیست ولی‌ خوبیش هم اینه که اگه از دکترتون خوشتون نیومد برای دفعه‌های بعدی با دکتر‌های دیگه میشه وقت گرفت. دکتر اصلی‌ من smith بود که خیلی‌ عالی‌ بود تو دوران حاملگی‌ هم corby, mycain, tigert و gurland رو دیدم که به غیر از gurland بقیه خیلی‌ خوب بودند. روز زایمانم هم اول tigert بود بعد corby اومد آخرش هم wade که اون هم خیلی‌ خوب بود. یکی‌ از بچه‌های سایت هم با kanee بوده از اون هم خیلی‌ تعریف میکرد. دکتر ایرانی‌ اصلا نداره ولی‌ حتا اگه دکترت ایرانی‌ هم باشه لزوما سر زایمانت نمیاد برای زایمان هر دکتری که شیفتش باشه میاد (همه بیمارستان‌ها اینجوری هستند). تجربه به من ثابت کرد که مهمترین بخش بیمارستان پرستاریش هست که واقعا تو کردیت ولی عالی‌ بود من زمانی‌ که تو بخش زایمان بودم یه پرستار فقط مختص خودم داشتم. بعدش هم که رفتم بخش مادر و کودک هر چهار نفر یه پرستار داشتن در ضمن چون تعداد اتاق‌های خصوصیش زیاده اگه اتاق خصوصی بخوای حتما بهت میدان. شب اول بچه هی‌ گریه میکرد پرستار اومد بالا سرم تا صبح کمکم کرد که آرومش کنم و شیر بهش بدم ولی‌ دوست من که تو نورث یورک جنرال زایمان کرد تا صبح هیچکس سراغش نیومده بود بیچاره با بچه تازه به دنیا اومده خیلی‌ اذیت شده بود. اگه هم نخواستی بری اونجا sunnybrook و mount sinai هم از بخش زایمانشون خیلی‌ تعریف میکنند.
نسیم جون ببین مصی بیشتر می خواد که یه سره برای phd بخونه .بعضی از دانشگاه ها بودن که می شد اما خیلی کم.

بعد هم اینکه اوون جوری که مصی سرچ کرد که می دونم خیلی وقت نذاشت این بود که دانشگاه تورنتو فقط بورس می کرد و خیلی هم خوب بود اما خیلی کم بر می داشت.

نمی دونم والا.کاش یه سایتی چیزی بود که همه ی دانشگاه های کانادا رو داشت دونه دونه چک می کردم.مصی که باید تو عمل انجام شده قرار بگیره.

آهان یه سوال الان هم می شه اول مدارک رو برای دانشگاه فرستاد بعد مدرک زبان رو موقع رفتن به اونجا برد؟