2789
سمائ جون اگه انقدی دارید که سالی بتونید 30 هزار دلار خودتون خرج دانشگاه و زندگیتونو بدید تا 3سال میشه 90 هزارتا
اگه بچه بیارید امتیازاتتون میره بالا و میتونید زود تر از 3سال پی آر بشید(البته منظورم مونتراله)
وقتی پی آر شدید گفتم که دولت سالی 25000$بهتون میده و
شمنا شما میتونی کار کنی
من شنیدم که پای صندوق یه رستورزان وایسی ساعتی بهت 15 دلار میدن اگه 3سال اول اینجوری زندگی کنید بقیه اش حله
همسرتون تافل باید بده و جی آر یی یا آیلتس با نمره خوب و دهن پر کن
شرط معدل و مقاله براشون مهمه
همین

برای ارشد فاند نمیدن از قرار معلوم ولی گفتم که تو خود دانشگاه وارد بشید کار دانشجووی هست و بیرون از دانشگاه حد اقل حقوق ساعتی 15 دلاره
.
آفرین ساناز جون بیمه و امنیت امریکا رو خوب اومدی اما در آمد ها خیلی عالیه
و اگه همسر شما مهندسی خونده حتما سالی هزار 100$بهش میدن
100$ پولیه که شما خودت میتونی بیمه کنی...
شهر های درست حسابی بری زندگی کنی امنیت داشته باشی

امریکا مردماش خیلی خون گرمن البته بسته به ایالتاش فرق میکنه
نمیدونم اما دوستمون سن دیگه دانشجووه قبلاEPFLبهترین دانشگاه مهندسی اروپا میخوند و رفت سن دیگو
و میگه امریکا یه چیز دیگست
به ما هم میگه درستون تموم شد بیایید امریکا و کالیفرنیا
.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلیان جون ما احتمالا کالیفرنیا می ریم. ارواین.. راستش اوضاع کار توی امریکا زیاد جالب نیست.. همسرم که باید در شروع حتما درس بخونه برای ارشد . رشته اش علوم اقتصاده. می دونی قبل از پیدا کردن کار ( که دست کم 7-8 ) ماه طول میکشه. باید خودت بیمه شخصی بکنی که ماهی 600 دلار به بالاست. بعداز پیدا کردن شغل مناسب با رشته بله یه کم شرایط بهتر میشه. کلا همش خبرهای ناامید کننده می شنویم از بازار کار امریکا متاسفانه. من چون قبلا اروپا هم زندگی کردم نمیدونم چرا احساس می کنم خیلی محیط امن تره و همینطور حمایت اجتماعی بالاتره اونجا. هنوز امریکا نرفتیم ولی وقتی رفتیم انشالله میام میگم این یک حسه یا نشات گرفته از تعاریف خواهرمه یا واقعیته؟؟ حتما میام می نویسم اینجا.
مگه مدرک مکگیل رو نداره؟
یکی از دوستامون با مدرک دکترای مکانیک مکگیل تو دانشگاه تگزاس استاد دانشگاهه

یه مقداری هم چون رشته همسرتون انسانی هست شنیدم که امریکایی ها به ایرانی ها تو این زمینه کار نمیدن
کاش از اول شروع نکنن و برا پستاک اقدام کنن
2تا پستاک بگیره خب مصلما کار براش هست

نمیدونم والا امریکا هم الان بحرانه...

.
لیلیان جون من تا اونجایی که میدونم امکانات دولتی تو کبک بیشتره ولی‌ تو انتاریو خود دانشگاه‌ها پولدارترن و بیشتر کمک می‌کنن. من خیلی‌ از دوستام که رفته بودن کبک با دید شما خورده بود تو ذوقشون با این دید برین که مک‌گیل یکی‌ از بهترین دانشگاه‌های کاناداست و شما میخواین با هر قیمتی اونجا درس بخونین.

در مورد زندگی‌ در کانادا و آمریکا هم که همینکه من ۱۲ ساله که اینجام نشون میده اینجارو بیشتر دوست دارم. اینجا حقوق‌ها پایین تر هست هزینه زندگی‌ هم بالاتر ولی‌ به قول ساناز جون امنیت بیشتره و بیمه مجانی‌ به نظر من این مهمتر از هرچیزیه. مردم وقتی‌ بچشون در معرض مرگه و هزینه درمانش رو ندران ممکنه ۱۰۰۰ تا کار بکنن که اون پول رو تهیه کنن اینجوری من حتا اگه پولدار‌ترین آدم هم باشم امنیت ندارم. در ضمن شرکت‌های بیمه‌ چون تو آمریکا خصوصی هستن اگه یک بیماری معمولی‌ داشته باشین باهاشون مشکلی‌ ندارین ولی‌ اگه خدایی نکرده یه بیماری پر خرج داشته باشین هی‌ بازی‌ در میارن این رو اکثر دوست‌های من که تو آمریکان میگن می‌تونین فیلم sicko مایکل مور رو هم ببینید. در ضمن مدارس دولتی تو کانادا از کیفیت بالایی‌ بر خوردارن شما همون کیفیت رو تو مدارس خصوصی آمریکا دارین برای منی‌ که تو کار اموزشم سخته برم اونجا و حاضر بشم بچم مدرسه دولتی بره که اون خودش کلی‌ هزینهست. ولی‌ خوب چون شوهر شما داره دکترا می‌خونه متأسفانه برای کارهای تحقیقاتی‌ و دانشگاهی بازار کار آمریکا خیلی‌ بهتر هستش. یه پیشنهاد هم دارم اگه همسرت می‌خواد وارد صنعت بشه و علاقیی‌ به کارهای دانشگاهی و تحقیقاتی‌ نداره به محض اینکه اومدین اینجا دنبال کار بگرده و هروقت کار پیدا کرد دانشگاه رو ول کن یکی‌ از دوست‌های من با فوق دکترای مک‌گیل و سیتیزنشیپی کانادا الان یک ساله دنبا کار می‌گرده (هم تو کانادا و هم آمریکا) و چون over qualified محسوب میشه کار پیدا نمیکنه (خیلی‌ علاقه یی به کارهای دانشگاهی نداره)

سما جون برای ترم اول بهتون بورس نمیدن و باید از جیب خودتون خرج کنین ولی‌ اگه نمره‌های شوهرت بالا باشه ترم اول بعد هم میتونه تیچر اسیستنت و ریسرچ اسیستنت بشه هم بورس بگیره (البته با دانشجو‌های خارجی‌ بورس کامل نمیدن ولی‌ یه بخشی از شهریه کم میشه) مهدی که اون موقع که هنوز pr نشده بود میگفت تازه حدود ۲۰۰۰۰ تا در سال هم دستش میمونده.
نسیم جان خیلی اطلاعات جالبی بود
مرسی واقعا

دقیقا ما با این دید بیشتر میریم کانادا که دانشگاه مکگیله
همسر من از استادی فاند گرفته که علاقه شدیدی به بچه های دانشگاه شریف داره و فقط از ایران میگیره آدم معروفی هم هست و آکسفورد خونده و ام آی تی. خود همین دانشجوهاش(که همه از دم ایرانی و فارغ التحصیل دانشگاه شریفن) میگن که دانشجوهای آقای کی نز حداقل کاری که بهشون پیشنهاد میشه استاد دانشگاهی تو دانشکده ریاضی دانشگاه مکگیله
خوشبختانه همسرم هم به این بیشتر علاقه داره
راستش ما فقط برای آمریکا فکر میکردیم و با وجود فاند کمتر مکگیل اینجا رو انتخاب کردیم خیلی فکر کردیم و خیلی متعصبانه به امریکا نظر میدادیم ولی در نهایت تسلیم واقعیت شدیم و الان بشدت علاقه مند
بله سال اول یه مقداری از پسندازهامون میذاریم برای مخارج اما سال دوم به بعد میتونیم پس انداز خوبی داشته باشیم به خاطر پی آر شدن

مونترال برای ما الان بهترین پوزیشن هست اصلا شاید بعدش برگردیم ایران و ما چیزی که بدست اوردیم یه سیتیزن هست که بعد ها بچه هامون میتونن راحت برن اونجا
ما خیلی از الان تکلیف روشن نکردیم واسه خودمون باید بریم اونجا و ببینیم که چی به چیه
.
salam dostan

mishe yekam az zendegi dar canada va sharayete karesh begin?
jaye jalebiye??m

vase zendei? az oropa behtare?m

maslan ye khone mamoliye 3 khabe bekhaim bekharim chande?m

khaili shenidam canada jaye khobiye vase zendegi...shoharam hey mige bayad ye sar pashim berim bebinim onjaro age khoshemon omad mundegar shim...m

khoshal misham rahnamayim konin
سلام به همه

بله لیلیان جون یادمه خانم خوشگل.عزیزم 30000 تا یعنی سالی تقریبا 90 ملیون باید خرج تحصیل و زندگی بدیم؟

کلش با زندگی یا فقط تحصیل؟

نسیم جونم جدی اگه بتونه نمره بالا بگیره تا چقدر کمک می کنن.کار بیرون از دانشگاه نمی تونه انجام بده؟

دوستان لطفا سایت این دانشگاه هایی که فکر می کنین بعد یه ترم یه مقدار از هزینه رو می دن رو بهم بدین ببینم داره رشته ی مصی رو.

برای ایلتس باید چند داشته باشه؟حتما باید اکادمیک باشه.

لیلیان جونم خواهشا از همسر گرامیت برای ما بپرس اخه رشته ی مصی رو همه دانشگاه ها ندارن.مهندسی صنایع.

سارا جون سلام

عزیزم این که یه سر بریم ببینیم اگه خوشمون امد ماندگار بشیم مال 20 سال پیش بوده عزیزم.

الان امکان اینکه به ایرانی ها ویزا بدن خیلی سخته عزیزم.به این سادگی ها هم که می گی نیست.

اما اگه موقعیت رو دارین حتما برین و بمونین اصلا شک هم نکن.
sama jan man dastanam fargh mikone ma englisi hastim , shoharam englisiye monteha mige inja jaye zendegi nist dige hamash mige behtarin jaha alan ya OZ hast ya canada ... mige chanta az hamkarasham raftan canada razian...inja sharayetemun khobe ama khob on modeli ke inja 10 sal 20 sal pish mishod pishraft kard dige nist...man az righmove.com check kardam gheymate khone ha tu canada va amrika khaili arzune. nesbat be inja. ba poole khonamon ye ke hneye mamulye hayat dare 3 khabas mitunimvilaye estakhr dar canada begirim...... monteha mikham bebinam arzehs dare ya faghat saze dohol shenidan az doore...goftam shoharam mige ye sar berim bebinim chetore...

khastam bedunam sharayete karish chetore?m

khadamate darmanish

raste onja hame faranse ro ham + engisi baladan?m

سلام سارا جون و سماء جون
سارای عزیزم ما که هنوز نرفتیم اما خب جو فرهنگی کانادا و امریکا بننظر بهتره وهمه میگن که (ایرانی هایی که رفتن این دو تا کشور)خبری از افسردگی نیست و همه شاد هستن و خوش رو
کانادا ارزونیه
امریکا هم بسته به ایالتاش(یهو میبینی تگزاس خیلی ارزونه کالیفرنیا خیلی گرون)

سماء جونم ببین هزینه تحصیل توی شهر مونترال سالانه هول و هوش 15000$
هزینه خورد و خوراک حد اقل 500$در ماه
هزینه خونه استودیو حداقل400$در ماه
هزینه رفت و آمد 150(مترو و اتوبوس)$در ماه
اینایی که گفتم هزینه جفتتون هست

جمعا 27000$حداقل در سال هزینه تحصیل همسرت و زندگیتون میشه
با ارز دانشجویی میتونی بری
دولت ارز دانشجویی میده بعد از گذشت یک ترم
در ماه به ازای فرد دانشجو 1000$ به ازای هر همراهش 500$
+ هزینه تحصیلش

آیلتس رو نمیدونم اما جی آریی رو بهتره بالای 130 و تافل رو بالای 90 بگیری
کبک خیلییییییییییییی دانشگاه داره و چون مهندسیه رشته همسرت احتمال این که قبول شه زیاده
اونجا به رشته های مهندسی خیلی نیاز دارن(بر عکس رشته های هنری) احتمالا بتونه کار پیدا کنه
خود تو هم میتونی همزمان کار کنی و یه بخشی از هزینه زندگی رو تو در بیاری
مثلا حداقل کار ها ساعتی 15 دلار در آمد داره در روز 10 ساعت و در ماه 20 روز کار کنیمیشه 3000$

.