2789
سما چرا می‌خواد این کار رو بکنه. اینجا هرچی‌ تحصیلات میره بالا کار پیدا کردن هم سخت تر میشه میگن over qualified هستی‌ اگه مهدی لیسانس بود خیلی‌ زودتر کار می‌گرفت. حتا اگه می‌خواد حتما دکترا بگیره اول فوق بگیره بعد یه چند سال کار کنه دوباره بره برای دکترا اینجوری کار راحت تر پیدا میکنه. لیست دانشگاه‌ها رو هم اینجا میتونی‌ پیدا کنی‌
http://www.aucc.ca/canadian-universities/our-universities

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلی ک ونکور هستید
بچه ۱ سوال شماdoktor family خوب مشناسید دکتر من شاهرخی هاست و من اصلان ازش رازی نیستم
بچه جون در ضمن کسی از قیمتivf یوف ان جا خبر داره البته با داروها
کسی hست دکتر زنان خوب ایرانی سراغ داشته باشه مر۳۰
نسیم یه فرم رو پر کردم برای مهاجرت بهم میل زد یه وکیل که اکی هست شرایطتون و ما می تونیم براتون جاب افر بگیریم.

بهش میل زدم پری شب هی نشستم منتظر جواب :) از طریق بیزینسی زدم.حالا نمی دونم چقدر می گیره ازش پرسیدم فعلا که هیچی
دوستان یکی دو تا سئوال معمولی دارم:
1- برای خانمها عکس کارت اقامت یا همون pr با حجاب هستش یا اجباری نیست؟
2- بعد از اینکه 5 سال تموم بشه و بخواییم سیتیزن بشیم میتونیم اسم و فامیلیمون رو عوض کنیم؟مثلا معنی انگلیسی فامیلیمون رو برای خودمون بذاریم؟
سلام دوستای گلممممممممممم

خوبی؟خوشین؟
وای که چقدر دلم براتون تنگیده

من 20 صفحه آخر تاپیک رو نخوندم ....گفتم اول حالتون رو بپرسم بعد برم بخونم ببینخم چه خبر بوده

نسیم جون تولد نی نی گلت هم مبارک

میبوسمتون
بانوی ایرانی برای چی باید عکس پی آر باحجاب باشه؟ مگه اینجا ایرانه؟ اما اگه سوالت برعکس باشه یعنی بخواهی بدونی که میشه عکس باحجاب باشه باید بگم به گمانم بله میشه.
و اما در مورد عوض کردن اسم بهتره که قبل از سیتیزن شیپ اقدام کنی چون بعد که پاسپورت کانادایی صادر بشه عوض کردن اسم سخت تره. من خودم الان فامیلم رو عوض کردم خیلی راحته فقط یک سری فرم پر میکنی و یک وکیل امضا میکنه و میفرستی و بعد از طی مراحلش برات یک مدرک میفرستن که اسم یا فامیلت تغییر کرده و با اون مدرک باید بری سر وقت عوض کردن همه کارتها و مدارکی که داری مثل گواهینامه و اکانت بانک و ...
سلام تیستو جون
ببخشید یه سوال داشتم می خواستم بدونم زمستونای کلگری چطوریهةمخصوصا از لحاظ رفت امد با ماشین شخصی
تو اون بوران اصلا روشن میشه و یا وقتی برف تمام جلوی در خونه رو گرفته چطور باید وارد عمل شد چون بالاخره یکی دو روز که نیست چند ماه سال همینطوریه
ممنون میشم یکم راهنماییم کنی
[خدایا شکر همه نعمتات]
میمی جان من تا حالا زمستون اینجا نبودم ولی تا جایی که میدونم خیابونهای اصلی رو زود پاکسازی میکنن ولی تا حالا خودم نبودم که ببینم چطوره. با اینحال ملت زندکیشون تعطیل نمیشه و حتی مدارس بازه . پس حتما یه فکری به حالش میکنن.

شهرزاد جان تغییر فایمی هزینه ای نداشت؟ البته میدونم گواهینامه و اینجور کارتها تغییرشون هزینه داره. من فامیلیم دو تیکه است و خیلی طولانی
راستی تمام ماشینها اینجا به چیزی مجهزن به اسم بلاک هیتر. یه سیم از کاپوت بیرون اومده که شیهای سرد میزننش به برق اینجوری موتور ماشین گرم میمونه و مشکلی برای روشن کردنش نیست حتی تو چهل درجه زیر صفر
سلام دوستان
خوبی شهرزاد جون، مرسی عزیزم
گفتم شاید چون از ایران اقدام میشه حجاب هم زوری باشه، خدا رو شکر
برای فامیلی زمانی که اقامت دائم گرفتیم باید اقدام کنیم،یعنی اینطوری نیست که به علت داشتن تابعیت ایرانی برگرده ایران از اونجا درست بشه؟همون جا عوض میکنن؟چون اسم و فامیل من مذهبیه ،ایران هم عمرا عوض کنه.