2789
اصلا حتی تصور پشیمونی هم نکن که امروز دلار شده 2600 مطمئنا بزودی میشه 5000 پس حالشو ببر که رفتی خانمی................ما موندیم که وقتی ما خواستیم بیایم چه بکنیم که هر روز مثل برق داره اندوخته هامون دود میشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام بچه ها ماداربم میریم مونترال البته تحصیلی
برای بچه ها مهد دولتی میده دولت کانادا 200 دلار فول تایم میشه و از ابتدای سال دوم به ازای هر بچه ماهیانه 350 دلار دولت کانادا و 150 دلار دولت استان کبک کمک هزینه میده(جمعا 500 دلار)
و همراه دانشجو(همسر ) میتونه تو کلاس های فوق العاده و خوب والبته فشرده زبان فرانسه شرکت کنه به طور مجانی
و زمانی که بتونیم پی آر بشیم (ابتدای سال سوم) حق شهر وندی داریم و میتونیم از دانشگاهای خوب شهر مونترال با شهریه 5000 هزار دلار در سال برای ارشد درس بخونیم.
و وقتی حساب بانکی و گردش مالی داشته باشی میتونی با داشتن تنها 10 درصد پول خرید خونه وام 90 درصدی بگیری با بهره پائین و بلند مدت
بچه ها از سن 5سالگی مدرسه میرن
مدرسه ایرانی هم هست

اینا کل اطلاعاتی بود که داشتم

مونترال بی نظیره به دلیل حمایت های دولت فدرال

همین مهد دولتی کانادا رو شما نمیتونید توی تورنتو استفاده کنید چرا که هم مادر هم پدر حتما باید شاغل باشن!
.
سلام لیلیان از طریق تحصیلی برای مهاجرت اقدام کردید؟منبع درآمدی از ایران در حین تحصیل دارید؟؟؟مطمئنی بعد از سه سال پی آر میدن؟یعنی از اونجا درخواست مهاجرت دائم میدی ؟
ببخش چقدر سوال پرسیدم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
یک خبر جدید:همسرم میگه بیا قید کانادا رو بزن و غیر قانونی از این محترمانه ها بریم انگلستان...........
اما من میترسم.........
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه

لیلیان جون به سلامتی عزیزم تونستی با من در تماس باش در مورد اوون موضوع که گفتم.

راستی از کدوم دانشگاه پذیرش گرفتن همسرتون.برای فوق دارن میرن؟من فکر می کردم که برای دکتری میرن.پس امیدی هست؟
:)

لیلیان جون فقط دعا کن که کبک از کانادا جدا نشه .

میشاد ایول به همسر ریسک پذیرت.

من هی می گم بیا همه چیز رو بفروشیم بریم اما خداییش پناهندگی رو کار جالبی نمی بینم.

دیشب کلی با مصی صحبت کردیم و قول داد قبل از سن 30 باید یه جایی باشیم.حالا کجا دیگه معلوم نیست.
سلام به روی ماه همگی
خواهش میکنم میشاد جوون راستش بعد از این که اون متن رو نوشتم همسرم اطلاع داد ما بعد 1سال میتونیم برای پی آر اقدام کنیم
چون حد اقل امتیاز برای پی آر شدن 63 هست که ما حساب کردیم بعد از سال اول 65 امتیاز حد اقل داریم

canadaimmigration.blogveb.com/Tag/مهاجرت، کانادا، اقامت، ویزا، روادید، پی آر، پاسپورت کانادایی، خورشید
این پیج رو بی زحمت ببینید توش هست
و از زمان ارسال مدراک برای پی آر 6 ماه طول میکشه که شما رو پی آر کنن
یعنی 1.5 سال بعد از ورودمون انشا... پی آریم
ووقتی هم پی آر شدیم در سال 5000 $هزینه بیمه و 10000$هزینه تحصیل و 10000$هزینه زندگی دولت فدرال کبک بهمون میده(جمعا 25000&)به نفعمون خواهد بود
همسرم فاند دکترا داره عزیزم.

سماء جان قربونت برم مرسی...
دوستم فکر نکنم کبک جدا بشه البته فرقی هم نمیکنم چون امتیازات شهروندی توی کبک بهتر از استان های دیگه ست من که میگم کانادا یه مزیته و مونترال یکی از بهترین مزیت هاست
شما فکر کن اگه من تورنتو برم بهم مهد نمیدن بچه هامو بذارم و روزی باید برای هر کدوم40$پیاده بشم
اینکه تورنتو به اندازه مونترال برای تحصیل مزیت نداره
اینکه شما فوری میتونی پی آر بشی و هزینه های درمانی و بیمه و تحصیلت خیلی کم میشه
و اینکه مونترال دومین شهر پرجمعیت کاناداست اما خیلی کم هزینه تر از تورنتو و ونکووره
و اینکه شما توی مونترال اجازه پیدا میکنی که زبان فرانسوی یاد بگیری مفت و مجانی

ایناست که باعث شد ما اصلا به امریکا فکر نکنیم با بحث مالی بهتر.حداقل برایدانشجووی مونترال بهتره

ضمنا میشاد جان اگه از طریق پناهندگی اقدام کنید خیلی بهتون سخت میگذره یکی از دوستای ما که از ارامنه ایران هستن از طریقunاقدام کردن میگفت 3 سال عین کولی ها چادر نشین شدیم!!!
میتونی این وضعیت رو تحمل کنی؟
.
سلام لیلیان عزیزم.

گلم می شه اسم دانشگاه همسریت رو هم بگی و اینکه می شه ازشون بپرسی ببینی مثلا برای همسر من که می خواد فوق بخونه به چه صورته؟
بورس هم می تونه بشه همسرم؟
مرسی عزیزم.رشته همسرم صنایع هست.مرسی.
سلام لیلیان جون همسرم 10 سال مونترال بوده مک گیل دکترا گرفته و چند سالی هم بومباردیه کار کرده در نهایت تورنتو رو برای زندگی انتخاب کرده همه این مزیتهائی که گفتی درسته به علاوه اجاره خونه و بیمه ماشین هم خیلی اونجا کمتره ولی به همون نسبت که مخارج کمه سطح زندگی هم پائینتره کلا شهر پیشرفت نیست مثل اینکه شما تهران زندگی کنی و سطح زندگی و درآمدت بالاتر باشه ولی هزینه هات هم بالا یا اینکه بری شهرستان. در هر صورت هر دوتا انتخاب هم مزایا و هم معایبی داره.

من خودم شهر مونترال رو برای مسافرت خیلی دوست دارم.
سلام عزیزان

ماریا جان خوب مکگیل بهترین دانشگاه کانادا محسوب میشه همسر منم فاند مکگیل برای دکترای برق رو داره
وقتی تو مدرک مکگیل رو داری همه جا تو رو رات میدن

ما که بعد تحصیل گمون نکنم کانادا بمونیم و هدفمون انشا... امریکاست وقتی تو دانشجویی مونترال و کانادا خوبه
و وقتی رفتی سر کار باید بحث مالی برات مهم باشه که از این نظر نظام امپریال بهتره(امریکا)
منم فقط برای موقعیت دانشجووی گفتم نه مهاجرتی مصلما خودت قبول داری که دانشجوهای تورنتو از نظر مالی و کیفیت زندگی مثل دانشجوهای مونترال نیستن این چیزی که من میگم خیلی بهش فکر کردیم و تحقیق کردیم و بخاطر چیزایی که گفتم روی امریکا و بهترین دانشگاهاش خط زدیم
چون ما بچه داریم و نمیخوایم بچه هامون بدون بیمه باشن میخوایم اونجا در رفاه باشیم
راستش ما الان که ایرانیم هیچ ارگانی ازما حمایت نمیکنه و با حداقل حقوق و زندگی دانشجویی میگذرونیم خب برای من مونترال بهشته
من واقعا دلم میسوزه برای جوونا و بچه های مملکتمون
خدایا کی میشه ما به نیت این چیزا ترک وطن نکنیم
!
سماء جونم عزیزم ایمیلمو دیده بودی دیگه؟
منو که یادت نرفته؟
.

لیلیان جون امیدوارم موفق باشید. کاش جامون باهم عوض میشد ما داریم میریم امریکا ولی من چون خواهرم کاناداست دلم میخواد کانادا باشم . از نظر کیفیت زندگی هم کانادا با امریکا قابل مقایسه نیست .چون خواهرم هم از امریکا رفتن کانادا دارم میگم. حالا بعدها خودتون می فهمید. کاش ما هم می تونستیم بیایم کانادا به جای امریکا که نه امنیت درست حسابی داره نه بیمه درست حسابی و نه خیلی چیزهای دیگر.