2789
دوستان که کانادا زندگی میکنید میشه بگید برای همسرم که الان لیسانس مهندسی نرم افزار داره دیگه چه رشته ای خوبه بخونه که وقتی اومدیم اونجا مشغول بکار بشه ..آخه شنیدم رشته ای که خونده در کانادا براش زیاد بازار کار نیست برای همین هم میخواد تا وقتی که زمان داره اینجا یک رشته دیگه بخونه یا دوره ای بگذرونه که در کانادا بتونه باهاش کار کنه مثلا رشته MBA اونجا بازار خوبی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ یا دوره های فنی حرفه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟//// خواهشا راهنمایی کنید
سلام دوستان
نلی باسی جون شما که کمک دهنده هستی و بی دریغ و بیچشمداشت کمک میکنی مطمئنا پاداشت نزد خدا محفوظه
خو یک کاری هم برای من بکن.....اینجا یک نفر دارد جان میسپاردددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزی جون چرا پست نمی کنن.

بچه ها یه سوال الان خواهر شوهر ازی جون که کانادا درس می خونن می تونن برای مادر پدر سوپر ویزا بگیرن یا این فقط شامل کسایی می شه که ویزای دایم دارن؟

مهسا جون هر چی زنگ می زنم به شرکت جواب نمی دن چرا؟
سما جون ممنون از جوابت در مورد قرمه سبزی
مرسی نلی باسی جون که جوابمو دادی خیالم راحت شد حالا برم سراغ مشکلات دیگه............
نینا جون من هنوز نرفتم ولی دیگه دم رفتنیم همه خرجها تا حالا بدون پول وکیل چون ما خودمون اقدام کردیم حدود 18 میلیون شده و همینطور شما برای سال اول حد اقل سی هزار دلا رباید با خودتون ببرین
فی فی 18 تا خرج کردی تا الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!وای ...میشه بگی برای چه چکارهایی البته اگر امکان داره؟منظورت فی دولتی هم هست با این 18 تا؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.