2789
سما جون هیچ میلی به دستم نرسیده ت وپوشه اسپم رو هم چک کردم

درست فرستادی؟؟؟

سوالی ازم نپرسیدی توی سایت من نمیتونم اینجا بهت بگم باید خصوصی باشه حتما.

aol.katy@yahoo.com

چند بار سنت کن
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام
مهسا جان شما که از طریق جاب آفر میخوای بری ، اقامتتون به چه صورت ؟موقت هست؟؟چقدر هزینه وکیل رو دادی؟غیر از اون فی که میخوای با خودت ببری؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
من حتی اینجا که هستم یه معلم خصوصی گیر نمیاد که فرانسه رو بخونم....اموزشگاه هم که بخوای بری حداقل 3 سال طول میکشه...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
میشاد دقیقا مثل خودمی :) افسرده

دورازجون البته.نگو اینجوری.

ببین می رم بیرون فقط فحشه که می دم اه.

چی کار کنیم میشاد؟

ساهاراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خواهشا بهم میل بزن
آزی جون سلام.عزیزم این خانم ویزا نمی گیرن.فقط مدارکتون رو می برن و به سفارت تحویل می دن.باید حتما دعوتنامه داشته باشی.
این خانم تحویل می دن و وقتی ویزاتون صادر شد براتون میارن.مثل پست.البته اگه منظورت رو درست متوجه شده باشما.

آزی جون یادمه شما برای کبک اقدام کرده بودین درسته؟
بچه هایی که هنوز مدارکتونو برای اسکیل ورکر بخش کبک نفرستادید قبل هر اقدامی اینجا رو بخونید که الکی وقتتونو تلف نکنید.بجز این گروههایی که اعلام شده
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/informations/applications-receipt.html
کسی نمی تونه برای باز کردن پرونده کبک تا اخر مارچ 2013 اقدام کنه.
گروههاهی هم که اعلام شده یا باید در حال حاضر تو کبک باشند یا مدرکشون از کبک باشه یا جاب افر از کبک داشته باشید یا اینکه رشته خودتون یا همسرتون در جدولی که لینکش هست و در قسمت Dipl?me
?tranger تیک داره باشه می تونن افدام کنن:

•You or your accompanying spouse hold a diploma awarded by a teaching institution in an area of training allowing you to get 6 (see list, in French, 38 kb), 12 or 16 points under the area of training criterion of the ion grid for skilled workers (see list, in French, 35 kb). The number of years of study required to obtain your diploma must be at least equal to the number of years required to obtain that diploma in Qu?bec. This diploma was obtained less than five years before the date of your application. Failing that, you must have practised, on a full-time basis and for at least one year out of the five years preceding the date of your application, a profession or trade in an area related to that diploma.
برای همین تا مطمئن نشدید وقتتونو با فرانسه خوندن تلف نکنین و به حرف وکلایی که می گن هنوز از کبک می شه اقدام کرد گوش ندید و وقت و پولتونو تلف نکنین
سما جون آره غزیزم من برای کبک اقدام کردم ..امتجان تف رو دادیم که خدا روشکر نمره امان خوب شد یکی b1 و یکی a2 گرفتیم .. شوهرم هم آیلس داد که اونم نمره خوبی گرفت .. تا 2 هفته دیگه مدارک رو میفرستیم .. اگه خدا بخواد ببینیم بالاخره فابل نامبر میاد
من این خانم رو برای مادر شوهرم میخوام سال گذشته توریستی رفتن کانادا حالا امسال که دیگه ویزا رو سفارت کانادا تو ایران نمیده خواستم ببینم این خانوم میتونه بگیره ؟ البته دعوتنامه هم میتونن بفرستن چون دخترش کانادا درس میخونه در واقع میخواد بره اون رو ببینه ..ممنون میشم راهنماییم کنی