2789
حالا من اینهمه صحبت کردم ولی همچنان منتظرم یکی با دوکلمه دلداریم بده هههههه

حالا ونگوور نخواستیم
کسایی که تورنتو یا جاهای دیگر کانادان... با حواشی زندگی توی کانادا زود کنار اومدید? یعنی خودتونو تونستید عادت بدید? مثه خذبد اتوشویی نظافت منزل قنادی رستوران ...... حس می کنم با مهاجرتم دارم 30 سال چیزایی که تو ذهنم هک شده بود رو ریست می کنم
نگرانیام مسخرست نه? هههه
همبشه فکر می کردم ادم مستقلیم ولی الان میفهمم خیلی هم ظاهرا وابسته ام.وابسنه ی چیزای بیخود
نمی دونم شتیدم وابستگی نیست.ترس از اینده ی نامعلوممه
salam salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

khobeed hameeeeeeeeee man diruz kiyano vase avalin bar gozashtamesh daycare vase 4 saat chon kelas dashtam

az in be baed hafte ye bar ke kelas daram mibaramesh va roozayi ke kar darammmmmmmmmmm

mamnoon sama jooni na hanuz hamonjuri hastam faqat ye shekam qolombe ezafe shode alan mah 8 hastam kolan 8.......9 kilo ezafe kardam ke hamash niniye doki mige roshdesh khobe ba inke vazn ziyadi ezafe nakardi
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نلی جون ممنونم از جوابت
اتفاقا الان یادم اومد یه بار دوستم یه وبلاگی به اسم شما به من معرفی کرد
عکستون بچه ی خودتونه?نازه....

همین سوالای روزمره رو داشتم.برای اینکه یکم بیشتر از زندگی توی اونجا اشنا بشم.قبل اومدن

شما راضی هستید?
پسر من یکسالشه.چه امکاناتی براش هست?
بنظرتون قبل اومدنم بازم کلاس مکالمه برم یا در محیط یاد بگیرم بهتره?مکالمه ام در حدیه که بتونم گلیممو از اب بکشم ههههه

درکل راضی هستین?
سلام دوست جونا اینجا کسی هست از طریق دانشجویی اقدام کنه؟
ما این هفته خدا بخواد میریم برا ویزا
حدود200 هزار دلار بک استیتمنت داریم و گواهی سوءپیشینه و پاسپورت و ادمیژن لتر همسرم
.
اما ویزای دوستامون 18 هفته طول کشید تا بیاد
میترسم به ترم ژانویه نرسیم
.
سلام به همگی
من از این هفته دیگه سرکار نمیرم تسویه حساب کردم در نتیجه دیگه تمام وقت نشستم به مطالعه ونکوور دوست ندارم همین جوری سرمو بندازم برم فکر کنم تا برم کوچه پس کوچه هاشم یاد بگیرم :) از بس تو این گوگل ارت بالا پایین رفتمو کلی مپ دانلود کردم به علاوه کلی مقاله و ........... :) خلاصه کلی کار جور کردم واسه خودم :)

نسیم بانو خوبی خانوم ؟ چه میکنی با آرشان گله و مادری ؟ :) پدرشوهرت اومد پیشتون ؟ جا افتادی تو برنابی ؟ دیدم خبری ازت نیست گفتم حالت رو بپرسم .

نلی جونم تو چطوری ؟ نقل مکان نکردی به خونه جدید هنوز ؟ ایشالا بزودی برین که یه تغییری هم هست و جای جدید کلی جذابیت داره . خیلی خوشحال شدم وقتی گفتی خریدین :) من که این چند روزه حسابی نشستم پای نت خوندن و دیدن لوکیشن های مختلف هم برای زندگی هم کار . راستی نلی جان یه سوال فنی راجع به shopping mall های اونجا داشتم ازت بهترین مالها تو down town pacific mall va کنار دستیاشه ؟ تو ریچموند میدونم ریچموند سنتر معروفترینه تو برنابی هم همونی بغل خونه نسیم گله است :) و البته metro town
اونجا خیلبونی داره که معروف باشه مردم بیان راه برن کافی شاپ و رستوران باشه یه جورایی walking street داره تو مونترال میدونم داره اونجا چی ؟ به نظر خودت شلوغ ترین مال ها کدومن ؟ از بس تو اینترت در حال خوندنم گیج شدم :)
اگه حوصله کردی برام بنویس :)

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام دوستای گل خوبین؟

نلی جون اگه امتیازت به 57 برسه می تونی الان بفرستی بعد مدرک زبان البته اولش می گفتن نمی شه اما الان گویا می شه ما که امتیازمون نرسید واسه کبک.

سارا جون به سلامتی انشاالله این مدت هم به خوشی بگذره و به سلامتی زایمان خوبی داشته باشی.

میشاد دارم قاطی می کنم این جناب همسری زده تو فاز درس خوندن و زبان رو گذاشته کنار.داره واسه فوق می خونه.

پ ن:راستی مهسا جون مرسی خیلی لطف کردی بوس.
لیلیان جون میشه بگی از کدوم دانشگاهها و با چه شرایطی پذیرش گرفتید ؟ منظورم رشته و مقطع و معدله
به شوهر من که هیچ دانشگاهی جواب نداد برای پی اچ دی حتی نگفتن نه نمیشه فقط دانشگاه وینسور گفت معدل پایینه
بچه ها من این روزا مشغوال حمع اوری وسایلم و کمتر می رسم سر بزنم.دقیقا یکماه دیگه اسباب کشی داریم.
ممول و مهسای عزیز که در مورد ونکوور پرسیده بودین.
در لحظه ورود به ونکور چیزی که از همه بیشتر جلب توجه می کنه ارامش عجیب و سرسبزی اینجاست.ونکور و شهرهای همجوارش مثل محله های مختلف تهران هستن همه بهم چسبیدن و هیچ مرزی بینشون نیست.معمولا با یه پل روی اب به هم متصل هستن.تو ونکوور و شهرای اطراف بجز قسمت محدودی از دان تان خبری از برجها و هایرایزهای سربه فلک کشیده و اتوبان های تو در تو نیست.هر جا شم می گردونی فضای سبز می بینی.
هوای ونککور نسبت به بقیه جاهای کانادا معتدل تره.یعنی نه گرمای شدید داره تو تا بستون نه سرمای شدید تو زمستون.تقریبا 4 فصل بهاره.میزان بارندگی توش خیلی زیاده.و معمولا از پاییز تا بهار چند روز در طول هفته بارون داره.البته بارونش خیلی شدید و خسته کننده نیست و به مرور بهش عادت می کنید.
هر شهر حداقل 2-3 تا پاسا? معروف داره مثلا تو ریچموند ریچموند سنتر-لنزدان مال-آبردین سنتر هست و شهرهای دیگه هم همینطور.فاصله بین برنابی رو با ونکوور و رچموند مثل فاصله بین هفت حوض نارمک و سیدخندان تصور کنید ولی با یه ترافیک خیلی سبکتر و روون تر.
دوست داشتین این پستو هم بخونین:
http://neli-basi.blogfa.com/post-133.aspx