2789
وای ممنونم نلی جون.لطف کردی.مختصر و مفید جواب دادی.

ممول جان سلام.ببخشید من تازه اومدم این تاپیک, شما هنوز ایرانی?خوشحال میشم بیشتر باهات اشنا شم
من یکی دو صفحه ی پیش شرح حالمو نوشتم.نهایت تا 6 ماه دیگه باید بریم.دوست دارم مثل شما قبل رفتنم,اشنا باشم با محیط
میتونی راهنماییم کنی کجاها رو مطالعه کنم?

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخ جون سارا جون یه نی نی جدید توپول موپولی.جونم.اونم پسری.آخ که عاشق پسر بچم.هی.

انشاالله که به سلامتی و شادی و دل خوشی زایمان خوبی خواهی داشت.بچم کیان رو کی نگه می داره می ری بیمارستان؟

خاله قربونت بره کاش می رسیدم ها :* وبلاگت رو هم دیدم پیام گذاشتم ماشاالله به این طلا.
سلام دوست جونای کانادائی یه سئوال مسخره داشتم تو رو خدا بهم نخندینا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگم اگر من هفته ای یک بار قرمه سبزی نخورم میمیرم حالا اونجا سبزی تازه هست بخریم درست کنیم از اینجا که نمیشه اوورد
آخی فی فی جان.

ببین سبزی خشک از اینجا ببر.بعد هم حتما اونجا هست.غذا های آماده ی هانی هم خوبه.هم می تونی ببری هم اونجا بخری.چون کانادا اکی برای بردن اینجور چیزای بسته بندی.
سلام.من لیسانس حقوق دارم شوهرم هم لیسانس کامپیوتر.کجا بهتره؟کلا از شروع تا رفتن به کانادا چقدر هزینه میشه؟یعنی چقدر پول باید داشته باشیم؟پروسه اش چقدر طول میکشه؟ممنون.
بچه ها سلام خوبین همگی؟ بسلامتی سارا جان ایشالا زایمان خوبی داشته باشی

مهسا جان آره عزیزم من فعلا هستم بلیطم نوامبر
من هنوز شرح حالتو نخوندم که چه جوری دارین میرین ولی فکر کنم واسه شروع بهتره مپ ونکوور رو فایل pdf شو دانلود کنی محله ها رو و شهرو بشناسی بعد کلی وبلاگ جور وا جور هست ایرانی که مال نلی باسی عزیز هم یکیشه که کلا راجع به مهاجرته سرچ کنی ونکوور مهاجرت اونا میاد
بعد باید بری سراغ سایتهای خارجی که راجع به بریتیش کلمبیا و ونکوور یه سری اطلاعات میده که با یه سرچ ساده کلی سایت میاد برات
مرحله بعدیتم اینه که اگه دنبال خونه هستین سایتهای ملکی رو ببینی اگه دنبال استخدامین جایی باید شروع کنی cv بفرستی البته بسته به زمان رفتنته
خلاصه بسته به اینکه چیکار میخواین بکنین همه چیز رو با سرچ تو گوگل میشه دراورد :)
اگه سوال خاصی داری بگو اگه بلد باشم کمکت میکنم آخه من خودمم تازه کارم :)
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
ممول جان نمیدونم با من بودی یا نه ولی سوالمو میپرسم عزیزم.خانمی شوهرم میگه رفتن کلی هزینه داره میخوام اول از لحاظ مالی بررسی کنم چطوریه؟بعد کاررو میشه از اینجا پیدا کرد یا باید همونجا باشیم؟کلا اوضاع اونجا چطوریه؟ممنون.
نسیم بانو خوبی خانوم ؟ چه میکنی با آرشان گله و مادری ؟ :) پدرشوهرت اومد پیشتون ؟ جا افتادی تو برنابی ؟ دیدم خبری ازت نیست گفتم حالت رو بپرسم

سپیا جونم تو چطوری خانومی ؟ نلی خوبه؟ مدرسه میره ؟ خودتون چه کردین ؟ جایی فرستادین Cv ؟ مواظب خودت باش .
نینا جون سلام من در جواب مهسا اون توضیحاتو دادم ولی در مورد شما بگم که عزیزم هر تغییری سخته چه برسه به مهاجرت من خودم شخصا مهاجرت رو به اونهایی پیشنهاد میکنم که واقعا انگیزه داشته باشن واسه رفتن
هزینه هم داره خوب بالاخره زندگی تو یه کشور جدید هزینه بره و با ایران قابل مقایسه نیست اصلا مقایسه معالفارقه
یعنی نباید مقایسه کرد
حالا شما اقدام بکنین تا کارتون درست بشه کلی زمان مبره و اون موقع بهتر میتونی تصمیم بگیرین
راستی نینا جان من اطلاعی ندارم راجع به رشته های جدید بچه های دیگه بهتر میتونن کمکت کنن
هزینه های پروندتون و کل کیستون زیاد نیست هزینه مهاجرت و بردن پول اونجا زیاده که شما حالا حالا ها کار دارین تابه اون مرحله برسین :)
بچه ها از طریق کار می شه اقدام کرد ؟
اونایی که از طریق کار اقدام کردند ممنون میشم که اطلاعاتشان رو بدن
چون ما در حال پیدا کردن راهی هستیم که به کانادا بریم ؟
ممنونم از همه شماها