2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام .دوستان خوبم ما هنوز در حال استقراریم . سه روزه اومدیم خونه خودمون .. با حداقل امکانات داریم زندگی میکنیم . بارمون رو از ایران یادشون رفته بود بفرستن و نصف شب دیشب شوشو زنگ زده به تهران و طرف گفته یکساعت دیگه زنگ بزن ولی صبح کهشوشو بیدار شده بود دیده بود بارمون مشخصاتش روی نت اومده ولی تازه پس فردا با هوآپیما میره آمستردام و تا یگ هفته دیگه تورنتو است . ما هم احتمالا آین هفته میریم آیکیا مبل و تختتمون رو میگیریم تا بآرمون بیاد جا گیرش گنیم . نسیم جان خیلی لطف کردی اولین عکس سه تایی تون رو گذاشتی چون این عکس خیلی با ارزشه. ضمنا بدون آرایش هم خیلی قشنگی . ما این چند روزه به لطف دوستامون که زحمت جابجایی مون رو داشتن اینطرف اونطرف رفتیم . هنوز دنبال کار نرفتیم و البته من بیشتر از شو شو دلم شور کار رو میزنه . فی فی جان خواستم ازت تشکرکنم اینقدر به فکرم هستی . ممول جان . من فکر میکنم شما باید حتما ورودت در یکی از شهرهای کبک باشه . یکی از دوستان نلی باسی از کبک پذیرش داشت اونجا لند کردن و بعد از یک هفته اومده بودن تورنتو . بعدا میتونی جابجآشی ولی لندت باید کبک باشه
S .
سما جان . پرسیده بودی همه چی آرومه؟واقعا همه چیز آرومه . فقط من باید یک کم کانادایی بشم ... یعنی ریلکس تر باشم . من کلا آدم عجولی هستم ولی برعکس من همسرم خیلی آرومه و میگه بذار آروم اروم بریم جلو . سیستم همسر من با اینجا جورتره . راست هم میگه . دارم سعی میکنم آروم باشم و حوصله کنم .تا ببینیم چی پیش میاد.
ممنون سپیا جونم ازراهنماییت ایشالا زودتر وسایلتونو بگیرین و جابجا شین شوهرت درست میگه که باارامش برین جلو ولی من خودمم مثل تو هستم و شو هرم برعکس ریلکس وهمه چیز دقیقه اخر ه اگه این جوری میگی که باشه کارم در اومد باید مونترال لند کنیم یک شب بمونیم من سین نامبر تقاضا کنم بعددوباره بریم ونکوور:( اخه همشمیگم ویزام که فدراله پس نباید ایراد بگیرن حالا اگه لندم کبکنباشه چی میشه؟ کسی تجربه اینو نداره؟ همه ریسک نمیکنن و لندمیکنن همونجا ولی واقعا نمیدونم اگه نکنی مثلا میخوان رات ندن که بعید میدونم قاطی کردم بخدااینجوری سخت میشه مامیخوایم فوریه بریم اونوقت بیچاره میشیم مونترالم بخوایم وایسیم :(
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
مونا جون دانشجویی خیلی سریع تر میره جلو جاب افر خیلی طول میکشه حداقل 3-4 سال
تازه الانم که نمیگیرن این وکیلا چرت میگن واسه اینکه پول بیشتر بگیرن اخرشم می گن ببخشید از این طریق نمیشه
اگه می تونین دانشجویی بگیرین تا سریع تر برین
[خدایا شکر همه نعمتات]
سلام به همه.

سپیده جونم خیلی برات خوشحال ببین از این پست های عالیت باز هم بذار شانس من مصی هر وقت تو پست می ذاری میاد می شینه پیشم.
هی خوب بگو هی تعریف کن بلکه جور بشه بیایم پیشتون.:)

داریم یه سرچی می کنیم واسه دانشگاه اما لامصب گرونه اگه بورس نشیم نمی تونیم.دعا کن دیگه خیلی.
نلی رو ببوس.
مونا جون خودت خیلی راحت تر می تونی انجام بدی اگه فقط یکم زبانت خوب باشه احتیاجی به هیچکدوم از اونا نداری حیف از اون پول بی زبونی که بخوای بدی به اونا
ان شالله به زودی کارت درست میشه
[خدایا شکر همه نعمتات]
ممول جان من فک نمیکنم الزامی باشه شما کبک لندکنین
دوست من از طریق کبک مهاجرت گرفت اما لندش دز تورنتو بود

میتونم بپرسم کار اسپانسریتون چقد طول کشید؟ایا الان همسرتون ساکن مونتریاله یعنی از کبک اسپانسر شما شد؟
چون دوستم اسپانسر همسرش شده میخواهیم تخمین زمانی داشته باشیم .اینکه شنیدم اسپانسرایی که از کبک اقدام میکنن پروسه طولانی تره
ممنون
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!