2789
آره میمی جون میدونم,فکر کن 3 سال پیش تا الان 3 برابر شده این پول که باید بدیم به دولت کانادا...متقاضی هم روز بروز بیشتر...راههای رفتن هم کمتر میشه,ولی خیلی زور میبره 300 میلیون تومان بی زبون رو بدیم که بره:(

مهسا جون وکیلمون اصلا راهنمایی نمی کنه,خیلی کند هست,خیلی پیگیر نیست...هر سری کارش داری پیداش نمیتونی بکنی...همه کاراشو منشیش انجام میداد و اون توی جریان کامل بود که اونم شوهر کرد رفت مشهد...دیگه کار ما پادر هوا مونده:(
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی جون این پول ما هسک که بی ارزش شده والا اونا بالا نگفتن وقتی به فکر این بیفتی پسریا دخترت تینیجر بشه چطور باید در ایران کنترلش کنی اون زمان حاضر میشی 10 برابرشم بدی اما راه رفتن نیست برو عزیزم
[خدایا شکر همه نعمتات]
نسیم جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگر همونی هستی که حدس می زدم.هم تو هم مهدی هم این تپل خوان که

یه لقمش کنم فداش بشم من جونم ماشاالله به هر سه تاییتون.بوس
مرسی‌ سما گله. من که داغونم تو این عکس بعد از ۲۴ ساعت تو بیمارستان بودن این عکس رو گرفتیم همش فکر می‌کردم نزدیک زایمانم شد آرایش می‌کنم که اولین عکسامون با نی‌نی قشنگ باشه ولی‌ واقعا اینقدر خسته بودم که به تنها چیزی که فکر نمیکردم آرایش بود
سلام دوستان
من خیلی ناامیدم . اخه تا 4 سال دیگه کی میدونه وضع کشور و قوانین مهاجرت چی بشه
اصلا هیچ نمیشه روش حساب کرد
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
دیگه توی این مرحله که وقت سفارتمونو دارن میدن که نمیتونم وکیلمو عوض کنم,تنها کسی هم که ازش مطمین بودیم که حداقل متقلب و دزد از آب در نمیاد این بود,چون هم آشنا هست هم آدم اصیلیه؛جد اندر جدشونو میشناسیم,هم خودش وکیله اینجا تو دادگستری شیراز,البته معمولا کانادا هستش ولی خوب سالی 2-3 بار ایران سر میزنه
ما ولش که داشتیم آمار شرکتای مهاجرتیو میگرفتیم,4 سال پیش یه شرکت مثلا معتبر,خیلی معروف بود بهمون معرفی کردن,5-6 تا شعبه هم توی ایران داشت,2 جلسه هم رفتیم پیششون واسه مشاوره,آقا دیگه بهمون شماره حساب دادن که 5000 دلار بریزیم بحسابشون که دیگه پروسمون شروع بشه قبل از پول ریختن رفتیم یه سر شرکت دیدیم درش بستس,از شرکت واحد بغلیشون پرسیدیم گفتن از اینجا رفتن؛یه شماره هم زده بود رو د که مثلا به این شماره تماس بگیرید که همش خاموش بود....بعدم فهمیدیم شرکت منحل شده....کلی ترسیده بودیم,گفتم شکر خدا که پولرو الکی نریختیم به حسابشون و قبلش رفتیم سر زدیم به شرکته!!! واسه همین خیلی برامون مهم بود که پیش آشنا بریم
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers