2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممول جون مرسی گلم,شما الان ایرانی؟بعد از مصاحبه مدیکاله؟چقد طول میکشه؟من دی پارسال با خواهرم رفتیم آنکارا خواهرم میخواست بره سفارت آمریکا,شکر خدا ویزاشو گرفت ولی من پشت در سفارت از سرما یخ زدم,یعنی توی عمرم این حال نشده بودم,دیگه هیچ کدوم از اعضای بدنم حس نداشت؛تا فرداشم لبمو ناخونام که از سرما کبود شده بودن خوب نشدن....یعنی مونترال سرد تره؟؟!!وای نگو:((
ممنون پلنگ صورتی عزیزم...ایشالا همه به همه امید و آرزوهاشون برسن...شما هم همینطور...ما همشهری هستیم؟؟
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
سلام دوستان

نسیم جان عکس پسر نازت رو دیدم..مبارک..عکس فارغ التحصیلی..عروسی اش انشالله ..و عکس شادیهات رو بزاری..زنده باشه
همسرت هم مشخصه از اون درس خون هاست
خودت هم که به قول پلنگ تو دل برو.سما منم با خودت ببررررررررررررررررررررررررررررررررر
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدای من چقدر ارشان کوچولو نازه . هزار ماشاالله بهش. هم خودش و هم مامان خوشگلش. وای نسیم جون چقدر عکستون دوست داشتنیه . انشاالله سالهای طولانی به خوشی در کنار هم زندگی کنید .
گلی جون من چون اسپانسرشیپ بودم از زمان مدیکالم یکسال طول کشید چون کیسم سوریه بود ولی بعد منتقل شد ترکیه بعد مدیکالم باطل شد بهم گفتن دوباره بده تا مدیکالو دادم به یکماه نکشید که پاس ریکوست شدم آنکارا سرعتش زیاده مال من چون دمشق بود و منتقل شد طول کشید زود کارتون راه میافته نگران نباش
در مورد مونترالم بهت باید بگم که پاییز و زمستونهای بسیار بسیار سردی داره من شوهرم مهر اونجا بود گفت محال اونجا بمونیم
بخاطر همین تصمیم گرفتیم بریم ونکوور :)
ایشالا کار شما هم زودتر درست بشه
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
وااااااااااای خوش به حالتون که کانادایین یا در حال رفتن به کامادایید ما رو هم راهنمایی کنید که چی کارکنیم بتونیم بیایم وکیلخوب مشاور خوب دارید معرفی کنید من میخوام از این خراب شده برم خسته شدم
گلی جون خدارو چه دیدی دنیا کوچیکه شاید دیدیم همو
نه عزیزم من بچه ندارم فعلا آخه صبر کردیم بریم اونجا اقدام کنیم
من متوجه نشدم شما سه سال پیش اقدام کردین واسه سرمایه گذاری هنوز کارتون درست نشده !!! آخه سرمایه گذاری باید ٦ ماهه درست بشه وگرنه که نمی صرفه با این وضع دلار اون موقع ١٢٠ تا میخواستن الان خیلی بیشتره سرمایه گذاری کانادا ! مطمئنی وکیلتون آدم درستیه ؟
سلام بچه ها

من دنبال یه کلاس آمادگی برای آیلتس هستم

انگلیسیم خوبه ولی باید آیلتس بگیرم ...آیلتس 5 میخوام که متوسطه

ولی زمان ندارم خیلی

باید در مدت کوتاه مثلا 3 ماه بطور فشرده برم و قضیه رو جمع کنم بره

جایی سراغ دارید که بهم معرفی کنیدددددددددد کاراییش خوب باشه که هزینه و وقتم تلف نشه ترو خدا

مرسی میام میخونم
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
ممول جون هر زمان که apply کرده باشی شامل قانون همون موعه میشی,ما هم 2009 apply کردیم شامل 120 هزار دلار میشیم,که اون موقع 100 میلیون تومان میشد الان فکر کنم 300 میلیون تومان میشه با هزینه حوالش
ما 3 تا دوست بودیم که پروسه مهاجرت رو شروع کردیم,2تامون از شیراز وکیل گرفتن یکیمون از تهران
این که از شیراز بود مثل من سرمایه گذاری بود با یه وکیل دیگه,که مدارکشو که فرستاد قبولش نکردن واسه سرمایه گذاری؛گفتن شرایطشو ندارید...اون دوستم که از تهران بود 45 روز زود تر از من ایمل update مدارکش اومده....یعنی دست وکیلا نبوده که اینجوری دیر شده...بخاطر شرایط سوریه بوده دیر شده...فقط وکیل من خیلی خونسرده...همش من باید بهش زنگ بزنم بگم چی شد...خودش خیلی تماس نمیگیره بهم
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
گلی جون پس ایشالا مال شما هم بزودی میاد که برین برای مصاحبه فقط ایرادش همینه که گفتی اون موقع 100 ملیون بوده الان انقدره ایشالا زود زود درست بشه تا بیشتر از این دلار نرفته بالا
دوست جونا
من یه سوال فنی داشتم تو رو خدا هر کی میدونه جوابمو بده میخوام بلیط بگیرم موندم
من شوهرم اسپانسرم بوده خودش کارت pr شو از منترال گرفته یعنی اونجا لند کرده
حالا که کار منم درست شده میخوایم بریم ونکوور من چون بار اولمه میخوام لند کنم آیا حتما باید پورت ورودم مونترال باشه یا میتونم مستقیم برم ونکوور با شوهرم و اونجا تقاضای سین نامبر کنم؟
کسی رو میشناسین همچین تجربهایی داشته باشه ؟ خودتون این شرایط رو داشتین ؟
اونایی که از طریق کبک رفتن تورو خدا جواب بدن موندم بلیط کجا رو بگیرم ؟

نلی باسی جان اگه هستی میشه راهنماییم کنی؟