2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نسیم جونم بدون ارایش هم ماهی خواهر.بوس.

گلی جون شما 2009 اقدام کردی؟خوب الان می خوای دوباره اقدام کنی؟کامل نخوندم پستت رو شما هم جزء برگشت خورده ها بودی؟
واقعا که نامردیه در حق شما ها دیگه.

نسیم دعا کن زودتر پاس مصی بیاد و بهمون ویزا بدن .نسیم اگه اونجا مغازه ای چیزی بخریم می تونیم کاری رو پیش ببریم به نظرت؟
من یه روز نبودم چرا پس نمیتونم عکسهای آرشان و نسیمو ببینم !!!!!!!!!!!!!!
لینکش باز نمیشههههههههههههههه
نسیم جونم خواهشن بازم لینکو آپلد کن منم ببینم این پسره گلتو
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
وای گلی جون چه لباسای خوشگلو مامانی خریدی ایشالا به سلامتی هم کارتون درست میشه هم بچتو به سلامتی دنیا میاری
نه عزیزم برگشت نخوردیم ,تازه بعد 3 سال الان ایمل دادن که مدارکتونو آپدیت کنید برا زمان و مکان سفارت برا مصاحبه
ما احتمالا مصاحبمون مونترال هستش ولی وکیلمون میخواد یه کاری کنه آنکارا بیفته,واسه همین فکر کنم 6 ماه طول بکشه تا مصاحبه شیم

من هنوز نینی ندارم از بس ذوق نینی داشتم جلوجلو رفتم واسش لباس و وسایل خریدم هر مسافرتی که رفتم
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
نسیم جون مبارکه عزیزم عکساتونم خیلی خوب بود خودتم خیلی مهربونی و پسرت خیلی شبیه خودته انشالله همیشه سایه پدرو مادرش بالا سرش باشه
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
وای نسیم جونم عکساتو دیدم کلی ذوق کردم ماشالا اول یه اسپند براش دود کن
ایشالا سالیان سال در کنار هم خوش باشین چقدر پسرت نازه خودتم خیلی خوبی من که با آرایشتو ندیدم ولی بر آرایشتم خیلی قشنگی اونم تو این حال که همه درب و داغونن
مواظب پسر گلت خیلی باش میبوسمش از راه دور خدارو چه دیدی شاید تا چند ماه دیگه که اومدم دیدمتون از نزدیک
راستی کی میرین ونکوور ؟
گلی جونم ایشالا تو هم بزودی مامان میشی خوب کردی گل خانوم رفتی جلوتر خریدی حالا کیفشو بکن تا خودشم بیاد
من از آنکارا ویزامو گرفتم ایشالا مصاحبتون بیافتده آنکارا که مونترال خیلی سرد میشه تا چند وقته دیگه
بنده از همین تریبون اعلام میکنم که هر کی موقعیتشو داره که از مملکت بره تو این شرایط بد یک لحظه هم تردید نکنه