مرسی ماریا جون از جوابتون والا من گیج شدم یکی از دوستام که 1 ساله رفته میگه اینجا خیلی گرونه برای حد اقل وسایل باید 5000 دلار بدی پس هر چی میتونی بیار ضمنا توی وقتتم صرفه جوئی میشه ..... این اقا میگه کل وسایلت 5میلیون میگرم میبرم واین وسط 5 میلیون سیو میشه حالا غیر از یخچال و لباسشوئی ال سی دی رو بیارم؟؟؟ اونجا به نظرتون کار میکنه؟؟؟؟ پشتش نوشته برق 110 هم بهش میخوره !!!
سما جون بهتری از عملت راضی بودی؟ فی فی جون 5 ملیون خیلی زیاده به نظر من اینکارو نکن همه وسایلت رو بفروش و با پولش و این 5 ملیونی که می خوای برای پست بدی اینجا همه چی بخر دیگه خیالت راحته که هم برقش مشکلی نداره هم وسایلت گارانتی داره حتی اگه هم کمی گرونتر برات در بیاد که من بعید می دونم(بستگی داره از کجا خرید کنی) باز هم اینکار عاقلانه تره.ال سی دی رو هم بفروش پولش رو بیار اگه آوردی زدی به برق سوخت دستت هیج جا بند نیست ولی اینجا تو حراج خیی قیمت مناسب می تونی بخری من پارسال ال ای دی 55 سونی خریدم 1500 دلار. حالا بازم هر تور خودت صلاح می دونی.
سلام بچه ها.من یه مدت سر نزدم چه خبره. این ارشان من هنوز سر جاش محکم چسبیده و تکون نمیخوره دکتر گفتش تا جمعه اگه نیومد دیگه با آمپول فشار درش میارن. سما جون سادبری تو استان انتاریو هستش یعنی با تورنتو و اتاوا تو یه استان. فکر کنم ساسکتچون و منیتوبا شاید مهاجر بگیرن ولی مطمئن نیستم.