سلام دوستهای گل کانادائ میشه لطفا به من کمک کنید چون من میخوام وسائل خونه رو فریت کنم ولی دوستان عزیز نظرشون این بود که این کارو نکنین. حالا به نظر شما من lcd samsung دارم که نو هستش اونو میتونم بیارم برقش کار میکنه ؟؟ به یه جائی زنگ زدم برای فریت وسائل که اون اقا میگفت تمام وسائل حتی یخچال و لباسشوئی هم اونجا کار میکن و من دارم مرتب تمام وسایل مردم رو به کانادا فریت میکنم میشه لطفا منو راهنمائی کنید ممنون میشم..........
نسیم جان من دیدم یه چند روزی نبودی گفتم به سلامتی ارشان اومده ایشالا همین روزا میاد دیگه چیزی نمونده عزیزم آخرشم مردادماهی میشه تیری که نشد :) مواظب خودت باش خانومی
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
فی فی جان اونکه می خواد ازتون پول بگیره خوب معلومه که به همه می گه همه وسایلت رو بیار دلش نسوخته که مردم چه اشتباه بزرگی رو دارن می کنن ولی می بینی که هر کی تو کانادا هست شدیدا مخالف اینکاره حالا هر تور خودتون صلاح می دونید.
مهسا جون به نظرم 5 ماه خیلی کمه مگه بخواد بصورت فشرده بهتون یاد بده که فکرنمیکنم کارایی لازم رو داشته باشه و اینطوری خوندن انگیزه آدم رو کم میکنه و یه جورایی زده میشی از فرانسه من تجربه اش رو داشتم ولی نمیشه گفت که اصلا ً امکانش نیست شما تلاشتون رو بکنید انشالله که میشه ولی نگفتی توی این چند ماه قراره به چه Level برسی این مهمه یعنی توی فرم هاتون امتیاز زبان فرانسه رو چند زدید ؟
یه چند روزی شمال بودیم.جاتون خالی هوا اصلا خوب نبود :)
نسیم جونم هی تو یادت بودم گفتم بیام عکس گذاشتی از ارشان ها.
پلنگ صورتی جونم خوبی؟اره خودمم اصلا از عینک خوشم نمیاد :) اما همه می گفتن بهت میاد نمی دونم والا از بس گفتن شبیه لاله صبوری هستی عمل کردم حالا دیگه شبیه خودمم.راستی با اوون قضیه چه می کنی؟تصمیم گرفتی