2777
2789
سلام نسیم جونم خوب به سلامتی عزیزم هر چی خیره.جیگرشو برم من اخ.بوس100

آره راست می گی نسیم.هی.اره ساسکاچوان و منیتوبا می گره اما جاب افر می خواد.

سرزمین های شمالی رو نمی دونم الان می گیره یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستای گل

شیوا چون تبریک میگم میشه بیشتر توضیح بدی راجع به کتابهایی که خوندی و خود امتحان ......................
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید من سخت درگیر تف بودم دیگه همین روزها نتایج اعلام می کنند
شیوا جون شما کی امتحان دادید؟
سما جون شما هم از طریق پارس کانادا اقدام کردید؟
نلی جون اگه رشته شما جزء لیست مشاغل اداره مهاجرت باشه و خوب فرانسه بخونید برای کبک می تونی اقدام کنی؟
سلام دوستان
راستش ما کتاب alterago 1 رو تموم کردیم ، در کنارش کتابهای comperasion oral 1,2 و experansion oral 1,2 رو هم کار کردیم. فیلم زیاد میدیدیم . کتابهای grammaire du francais , vocabulaire en dialogues , tef 250 activites , tcf 250 activites قسمتهای اورال و اکوتش رو کار کردیم.
یک ماه مونده به امتحان tcf سفارت هم نمونه سئوالهای امتحانات سفارت رو حفظ کردیم و خیلی تاثیر داشت.
سلام به دوستان گلم :
بالاخره رسیدیم !!!
پلنگ صورتی ، من بجز یخچال ها و ماشین لباسشویی و ماکرو فر و جاروبرقی و فرش بزرگم و پرده هام ،چیزی نفروختم . همه رو گذاشتم توی جعبه و اومدم ....مخلوط کن و گوشت کوب برقی ام رو کادو دادم به دوستم که خودش به اصرار 100 تومن بهم داد .اکثر وسایلم (لیست بالا ) رو هم مامان بابای خودم برداشتن و بجاش قرار شد به حساب نلیسا پول بریزن .
اینهمه میگفتن اینجا گرمه ...هوا عالیه ، مثل خرداد شماله . دیروز هم بارون اساسی اومد .جات خالی مریم ...
نسیم عزیزم ، پسرها کمی تنبل تشریف دارن . انشا ا... به خوب یو خوشی هفته دیگه این موقع توی بغلته ...خیلی دوست داشتم ببینمت ولی خیلی پا به ماهی ... انشا ا... منم یه کم جا گیر بشم تا ببینم چی میشه .
دیروز رو به استراحت گذروندیم تا یک کم ریلکس بشیم . دور از جون بچه های اینجا ... حالم از جماعت ایرانی دروغگو بهم میخوره ...تجربه جالبی توی هواپیما پیدا کردم . کارت های اظهار نامه مالی رو که نوی هواپیما میدن ، به کل فراموش کرده بودم از بجه های اینجا یا از روی سایت بپرسم و ببینم برای ما که بعنوان pr وارد میشیم چه جوری باید تکمیلش کنیم . توی هواپیما ایرانی زیاد بود ، ما مونده بودیم باید ارزش بار ورودیمون رو اعلام کنیم یا وقتی خارج شده بودیم باید مقادیر خریدممون از کانادا رو وارئ کنیم . شوشو رفت از یه آقایی سوال کرد و اومد گفت میگه اگر جواهرات دارین ، نگین ، این کانادایی ها میخوان ازتون مالیات بگیرن ...سر آقا هم یه کم گرم بود ....بعد دوباره من از سه تا خانم جلوییم که محجبه بودن پرسیدم ، اونها هم حتی نمیدونستن قسمت بالای کارت رو چه جوری باید پر کرد .سه تا آقا عقب هواپیما بودن داشتن حرف میزدن ، هر چی به شوشو گفتن برو بپرس دیدم دل دل میکنه ...خودم رفتم و بحض اینکه بهشون رسیدم بوی تند الکل به مشامم خورد .هر سه تاشون دوره ام کردن که اگر بگی 9 ماه از کانادا رفته بودی بیرون ، بهت سیتیزن شیپ نمیدن !!! گفتم خوب بابا مهرش توی پاس ایرانی خورده ...گفتن روش قهوه بریز !!!!!بعد یکیشون که اینقدر گنده بود و ادعاش میشد 28 ساله کانادا و آمریکا بوده و از شدت بزرگی شکم روی دو تا صندلی جا شده بود بهم گفت ببین ابجی ، اینجا اگر راستش رو بگی بیچاره ات میکنن . الان بفهمن نبودی ، کارت PR ت رو قیچی میکنن ...برای سیتیزن هم اینقدر باید بری بیای تا منصرف شی . من همینجور هاج و واج مونده بودم که منکه کار غیر قانونی نکردم . خلاصه با شوشو مشورت کردیم و تصمیم گرفتیم راستش رو بنویسیم ، بقول شوشو ما اگر میخواستیم ذروغ بگیم ، توی همون ایران میموندیم . راستش رو میگیم ، هرچی بادا باد .....فوقش بر میگردیم .خلاصه استرس سه ساعت آخر بابت مشورت با این اقایون ، خیلی من رو بهم ریخت و هی به خودم گفتم شوهر پلنگ صورتی بوده ، اون دوست چینی ام که سال پیش باهاش آشنا شدم و بعد از 2 سال اومده بود ، بوذه و...
با خستگی راه و افکار پریشون رسیدیم به بخش وردی که کارت رو چک میکنن ، افیسرمون دختر جوون با خود درگیر بود !! جوری که توی کارتمون هی اطلاعات رو مینوشت و بعد خط میزد بعد پرسید چرا تا حالا ایران بودین . منم راستش رو گفتم که موندیم تا کارمون رو سر وسامان بدیم و بیایم . یه 3xبالای کارتمون زد وregثبت کردو بعد یه سوالی کرد که من ظاهرا " نمیفهمیدم چیه . با عصبانیت پاسمون رو انداخت جلومون و اومدیم .منکه نمیدونستم این علامات چیه ، گفتم الان میفرستنمون بخشimmigration که شکر خدا مثل بقیه مردم رفتیم پایین سراغ چمدونامون . بخیر گذشت !! تا من باشم دیگه از این جماعت که بقول شوشو مشروب مفت گیر اوردن ، نمیتونن ازش بگذرن ، مشورت نکنم ...
میدونین ، مونده بودم این جماعت به دروغگویی عادت کردن ، برای چی میان اینجا و باز هم دروغ میگن ؟
دیروز رو به استراحت گذروندیم و از هوا لذت بردیم . دیشب هم دوست شوشو بهش زنگ زده و میگه من جات بودم الان دنبال کار نمیرفتم ....به ایرانی ها کار نمیدن . خودش کار میکس فیلم انجام میده و میگفت بخاطر تحریم های ایران خیلی ها قراردادشون رو با من تنظیم تمدید نکردن !!!خلاصه هی فعلا " موج منفی میاد ولی من فعلا " الکی خوشم ....
راستی بار فریتمون 500 کیلو شد و 1.800.000 با klmاادیم. پلنگ صورتی شما که نزذیک ابی بارت رو راحت میتونی با کشتی فریت کنی . زمان بیشتری میبره ولی ارزونتره .
فعلا "روابطم با مشاوران املاکی که داشتیم قطع شده و امروز تلاش میکنم ببینم میشه گیرشون آورد ...دعا کنین برامون بچه ها ....
سپیده جون خوشحالم به سلامتی رسیدین کاش انقدر خودتو اذیت نمیکردی با حرفهای مزخرف ایرانیهای بی فکر
منم شوهرم کات pr داره ولی من هنوز لند نکردم ایشالا oct اینطورا مخوایم بیایم مشکلی نداره بیرون بوده با کارت pr فعلا استراحت کنین تا انرژی داشته باشین واسه شروع
حرف این ایرانیهارم گوش نکنین کی میگه کار نمیدن بسته به سابقه ومهارتتون کار هست ربطی به نژاد نداره
٥٠٠ کیلو رو 1.800 دادین تا کجا یعنی کدوم شهرین آخه ما میایم ونکوور به امید خدا میخوام ببینم با کشتی چون بندره بهتره

نسیم جون اینهمه صبر کردی یکم دیگه هم صبر کن آمپول فشار نزن گل خانوم میاد ایشالا خودش :)
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
وای سپیده خوشحالم که راحت اومدین. قوانین اینجا قبلا این بوده که نباید بیشتر از ۶ ماه خارج از کانادا باشین ولی‌ الان چند ساله عوض کردن اگه تو ۵ سال ۳ سال اینجا باشین می‌تونین سیتیزن بشین اگه هم تو ۵ سال ۲ سال باشین می‌تونین pr رو نگه دارین. متأسفانه جماعت ایرانی‌ اطلاعات غلط زیاد میدن. این دوست شوهرت هم الکی‌ گفته اگه یه شرکتی فقط به خاطر اینکه ایرانی‌ هستین بهتون کار نده می‌تونین ازشون شکایت کنین شوهر من رو هم که خودت میدونی‌ تازه ۴ ماه پیش کار پیدا کرد تو شرکتشون هم کلی‌ ایرانی‌ هستش. من نمیدونم چرا مردم هی‌ میخوان انرژی منفی‌ بدن. من هم خیلی‌ دوست دارم قبل از اینکه برم ونکوور ببینمت حالا آقا آارشان که لطف کرد به دنیا اومد باهات تماس میگیرم که همدیگرو ببینیم.

ممول جون وای چقدر ما بهم شبیه هستیم. ایشالا اکتبر میبینمت. در مورد آمپول فشار هم دیگه دست خودم نیست اگه تا جمعه نیاد دیگه مجبورم برم
سپیده عزیزم.

خیلی به یادت بودم هی می گفتم به مصی الان رفتن الان می رسن.الانم با مصی پستت رو خوندیم تکه کلامت عین خودمه خواهر مصی هی نگام می کرد و به علامت اینکه مثل همین :))))))))))))))))
:****************

واقعا دورازجون این بچه ها از بعضی این ایرانی ها متنفرم اه.

خیلی حال کردم با انست بودنتون و اینکه همسری گفتن اگه می خواستیم دروغ بگیم ایران میموندیم.ای ول همسری.ای ول سپیده ای ول نلی گلم.بوسسسسسسسسسسسسسسسس.