2777
2789
سلام دوستای گلم.

چشمام رو عمل کردم و خیلی عالیه از عینک راحت شدم. :)

نسیم جونم خوبی؟ارشان امد؟

سپیده جونی خوبی خانمی؟بوس.

میشاد از وقتی عمل کردم نرفتم سر زبان .دیگه حس ندارم.

سارا جونی پس برین حسابی بگردین و جای ما رو هم خالی کنین.

پلنگ صورتی جون خوبی شما؟روزهای اخر خوش می گذره؟سلامت باشی عزیزم.

ماری عزیز خوش بگذره ایران بهتون.

ساهارا چه می کنی خواهر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام-چندروزی نبودم چقدر اینجاسوت و کوره-طاعاتتون قبول-سماجون امیدوارم دیگه هیچوقت رنگ عینک هم نبینی-چه جالب اون تصوری که از تو توی ذهنم داشتم اصلا عینک بهش نمیومد خوب شد عمل کردینسیم جون هم فکر کنم دیگه زایمان کرده ان شالا بسلامتی باشه-خواهر بیا از خودت و پسملمون یک خبری بده-سپیاجون تو هم بیا مادر یک خبری ازخودت بده ببینم در چه وضعی؟بقیه هم امیدوارم حالشون خوب باشه -منکه فکرنمیکردم چوب حراج بزنم به وسایلم-چقدر وسایلو ارزون میخرن به اسم دست دو-فکر کنم ببخشمشون سنگین تر باشم-فریت که نمیتونم کنم چون کیلو 15000 تومان از شیراز میگیرن که اصلا مقرون به صرفه نیست-نگه هم نمیتونم بدارم چون فضای زیادی اشغال میکنن-مجبورم ردشون کنم-یک باربی کیو داشتم دادم 30000تومن-تستر هوگل دادم 35000تومن-چندتا میوه خوری شیک و نو دادم دونه ای 10000-هنوز سراغ یخچال و گاز و... هم نرفتم-سپیاتوچیکارکردی وسایلتو؟؟
سلام دوستان خوبم. چند وقته نیومدم سر بزنم دلم براتون تنگ شده بود.
نسیم جون باور کن بیشترین دلیلم که امروز اومدم این بود که ببینم شما در چه حالی که دیدم هنوز گل پسری رضایت نداده بیاد بیرون
انشالله زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی .
بچه ها نمیدونم گفتم یا نه اما خدا رو شکر ما تو امتحان tcfq واسه سفارت رو قبول شدیم ، همسرم B1,B1 آورد و منم B1,B2 آوردم .
از این به بعد منتظریم ببینیم اونا واسمون چه تصمیمی میگیرن.
از این به بعد بیشتر میاو سر میزنم چون وقتم آزادتره
البته همسر برای اطمینان خاطر میخواد یه امتحان آیلتس هم بده و الان مشغول انگلیسی خوندن هستیم اما نمیدونم چرا دیگه انرژی ندارم . این امتحان فرانسه خیلی انرژی ارمون گرفت.
سلام دوستای عزیز کانادایی من یه سوال داشتم و امیدوارم بتونم از راهنمایی شما استفاده کنم
من ایران زندگی نمیکنم الان سئول هستیم کره جنوبی ما قصد خرید یه واحد اپارتمان داریم تو کانادا خیلی مهم نیست کجاش باشه بیشتر مهمه به پول مابخوره حدود 600 هزار دلار میخواستم بپرسم اصلا امکان داره یا نه؟ و اصلا خرید خونه امتیازی برا ویزا یا اقامت هست؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان
پلنگ صورتی نمیتونی وسایلت رو بزاری خونه مادر..تا به موقع بفروشن...چوب حراج نزن به وسایلت

شیوا چقدر وقت برای خوندن فرانسه گذاشتید؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
میشاد جون من از مامانم اینا دورم.وسایلو اگر بخام ببرم اونجا دوباره یک هزینه نقل وانتقال باید بدم-ضمنا اگر بذارم بعهده اونا همش وسایلمون جلو چشمشونه و ماخودمون نیستیم و همش میدونم موجب دلتنگی مامان اینا میشه واسه همین میگم یکم ارزون بدم ولی جلوچشم اونا نباشه بهتره-ولی واقعا ضرر میکنم -همینها رو بخوام الان بخرم خیلی گرونتراز این حرفهاست-
خواهشا اگر کسی تازگی ها اقدام کرده بگه بهم همسرم داره برای نیوزلند اقدام میکنه اما من کانادا رو دوست دارم 8 ترم فراانسه خوندم بخاطرش همسرم فوق عمران داره با 9 سال سابقه کار من لیسانسم با 9 سال سابقه کار
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید برام ایمیل کنید
سلام
خوب هستید ؟

شیوا جون تبریک میگم بابت نتیجه امتحان میشه بگی توی این 9 ماه از چه منابعی استفاده کردی و چه کتاب هایی رو خوندی ؟

فایل نامبر گرفتید یا تازه میخواهید اقدام کنید ؟ رشتتون چند امتیازی است ؟

ممنون
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435