2777
2789
هیلا جون میشه منو راهنمائی کنی چطوزی ویزای تحصیلی گرفتی؟؟؟؟من ادبیات انگلیسی خوندم....شوهرم حس درس خوندن نداره...ولی من می تونم ...اگه منو راهنمائی کنید ممنون میشم از وقتی پرونمون کنسل شی همش دنبال یک راهم...تو رو خدا!
ساهارا جون خیلی‌ هم اینجوری که استادتون گفت نیست من وقتی‌ اومدم خیلی‌ زبانم خوب نبود ولی‌ اینجا اینقدر خارجی‌ هستش که استاد‌ها درک میکنند البته سخت بود نه‌که سخت نباشه ولی‌ تو محیط آدم خیلی‌ سریع تر از اون چیزی که فکر میکنه پیشرفت میکنه شوهرم هم تقریبا همزمان با من اومده بود کانادا برا فوق اون زبانش از من هم ضعیف تر بود به طوری که نتونسته بود تافل رو بگذرونه و به جاش یه ترم زبان تو دانشگاه ورداشته بود اون هم میگفت ترم اول خیلی‌ بهم سخت گذشت ولی‌ بعدش باورم نمی‌شد که راه افتاده باشم. از ترم دوم هم به عنوان کمک استاد میرفت سر کلاس حال تمرین بچه‌های لیسانس و کلاس‌ها رو میچرخوند. البته تو رشته‌های علوم انسانی‌ یه کم سخت تره تا مهندسی‌ و هنر ولی‌ من خودم همون ترم اول یه کرس تاریخ موسیقی‌ داشتم که از لحاظ زبان خیلی‌ سنگین بود و باید کلی‌ مقاله می‌نوشتیم ولی‌ به هر حال گذشت. من فکر کنم استاد شما خیلی‌ زیادی داره سخت میگیره و واقعا آدم تو محیط سریع تر راه می‌افته.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلاسلام :
ذ دوستان گلم .امیدوارم همه خوب و خوش باشید .هیلا جان ، در هر سطح زبانی ، بنظر من باید شش ماهی توی کانادا زمان بگذاری .تا راه بیفتی چون اونجا لهجه انگلیسی تمام دنیا رو میشنوی . دوست خود من با آیلتس 7 رفت ولی بقول خودش ترم اول داشت معلق میزد .بعد هم میگه اینقدر توی دانشکده شون ایرانی زیاده که دربان جلوی در به فارسی بهشون سلام میده !!!دوستم توی ادمونتون درس میخونه .
و اما دوستان ؛ یه خبر خوب !اونم اینکه آیلتس 6 شدم . البته با اونی که میخواستم فاصله دارم خیلی زیاد ولی از اونچیزی که ففکر میکردم بهتر شد .بدرد کالج ها میخوره تا ببینیم چی پیش میاد .
نسیم جونم !!!!بدادم برس !!! حوالی یورک میلز با شماره 1338 یه خونه پیدا کردم عالی !!! فقط مشکل مدرسه دارم !اسمش roywood که اصلا " در رنکینگ مدارس نیست و من نمیدونم این یعنی چی ؟!!!
بچه های PR !!کسی بهم نگفت موقع خروج از کشور با کارت pr باید عوارض بدیم یا ندیم ؟!!!!

بچه ها کسی میدونه شرایط کارآفرینی چیه؟

سایتهای مختلف رو خوندم نوشته باید دارایی خالص 300 هزار دلار کانادا باشه... ما تقریبا 100 میلیونی کم داریم و لی سوالم اینه
میشه آدم مثلا این 100 میلیون رو از کسی بگیره تا کارش راه بیفته پرونده رو تشکیل بده ؟ یا میان حتما دارایی خالصت رو چک میکنند؟ ما تقریبا همه شرایطشو داریم شوهرم بیزنس داشته تقریبا دو ساله یعنی شرایط اولیش بهمون میخوره فقط اون 300 هزار دلار اولیش رو تقریبا 100 میلیونی کم داریم... کسی میتونه راهنمایی کنه؟
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سپیا برات الان نگاه کردم مدرسه متوسطی هستش نه خیلی‌ تاپه نه خیلی‌ پایین مثلا تو ریدینگ میانگین بورد هستش ۶۴ مال این مدرسه ۷۰ تو رایتینگ ۷۴ هستش که با میانگین بورد دقیقا یکی‌ هستش و تو ریاضی‌ میانگین بورد ۷۰ هستش ولی‌ مال این مدرسه ۵۹.
دوستان یه سوال

با مدرک موقت هم میشه اپلای کرد یا نه باید صبر کرد مدرک اصلی آماده بشه؟؟؟
دالترجمه و دادگستری تایید میکنه؟؟؟

مربوط به دانشگاه علمی کاربردی میشه

هر کی میدونه جواب بده برای یه بنده خدایی میخوام
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام دوستان عزیز

monaجان ما هنوز ویزا نگرفتیم دوست شوهرم برامون دانشگاه ubcپذیرش داشت می گرفت البته خودشون ونکور هستن ولی متاسفانه معدل شوهرم پایین بود و فعلا نتونستین ودوست شوهرم قراره دانشگاههای دیگه پذیرش بگیره تا همین حد هستیم فعلا ولی خیلی عجله داریم می ترسیم همین راه تحصیلی جلوشو بگیرن مدرک شوهرم مهندسی عمران از دانشگاه دولتی که اصلا برای اونا مهم نیست و فقط معدل مهمه حالا اگر سوالی داشتی می خوای از شوهرم بپرسم البته مدرکمونو ترجه کردیم و فرستادیم و در حال حاضر سخت مشغول زبان خوندنیم�
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام ،
نسیم جونم مرسی .خیلی لطف کردی .خواستم ازت بپرسم هفته چندمی که دیدم نوشتی هفته 39 . انشا ا... کی میرین ونکوور ؟اگرتورنتو باشی حتما میام ببینمت .
ساهارا جان ، الان تقریبا "دوساله که تمام ورودی منابع مالی چک میشه .جوری که وکیل ما سال پیش میگفت اگر پول به مبالغ بالا وارد حسابتون بشه ،حتما باید منبعش مشخص بشه که مثلا " ارث بوده و...یک کم بعید میدونم با این سختگیری که روی پول ایرانی دارن میکنن بشه 100 تومان قرض بگیری و بگذاری توی حسابت .
ذوستان PR، کسی نبود جواب من رو بده ؟ پلنگ صورتی ؛ نلی -باسی ، شهرزاد ...آیا ما باید موقع خروج از کشور عوارض بدیم یا خیر ؟

"
سلام دوستان
سپیا جان با پی ار عواض خروج نمی خواد بدین.ما امسال ایران امدیم و موقع برگشت فقط پی ار هامونو نشون دادیم.
ممول جان خواهشا حرف گوش بده یخچال و وسایل برقی اصلا بدردت نمی خوره اینجا.اینجا همه خونه ها حداقل یخچال و گاز رو دیگه دارن.تازه ممکنه سایز بخچالی که می خوای بیاری اصلا به اشپزخونه ات نخوره.برقش هم که یه مساله دیگه است.سرویس مبل و اینا رو هم به نظر من بی خیال شو یا حداقل بذار دفعه های بعد بیار.فقط یه لیست از وسایلی که می خوای بیاری درست کن موقع اومدن نشون قسمت مهاجرت در بدو ورود بده.اینجا معملا یه مبل سه نفر یه دنفره بسته.که اونم با 1500-2000 دلار می تونی بخری.اینجا خونه ها کوچیکه مخصوصا اپارتمانها سالونهای کوچیک داره و جای مبل و میزناهارخوری های ایران بخوص سرویس استیل نیست مگر اینکه یه خونه( house)بزرگ بخری حالا خود دانی.
ساهارا جان با معلم زبانت موافق نیستم هر کاری سخت هست ولی نشد نداره.درس خوندن به زبان انگلیسی هم شدنیه.

نسیم جان تو پستهای قبل دیدم دنبال دکتر زنان هستی.اکثر دوستای من زیر نظر دکتر اندرسن بودن:
Dr. Robert B. Anderson
خواستی گوگل کن و review هاشو بخون.موفق باشی و امیدوارم نی نی به سلامت بدنیا بیاد.
salammmmmmmmmmmm

vayyyyyyyyyy nasim hafte 39 residi dige hamin rooza lahzehast ke nini bepare to baqalet azizammmmmmmmmmm eshala zayman khb rahati dashte bashiiiiiiiiii

akhey samayi eshala ke abehetoon visa bedan biyay age omadi toronto hatman ye sar be ma bezannnnnnnnnn

salam negin joon khosh omadi are shomaram hamone azizam

doostaye golam movazeb khodetoon bashiddddddddddddd
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
majeed 5 rooz dige bere sare ka r tatilat t lat tabestooni shoro mishe ye 2 haftei tatile ke khodesh koliye

vase zaymanam ham ke parental leave migire 8.......9 mah vare dele khodame bachehamono baham bozorg mikonim tanha nis nistam shayad ham 2.....3 mahesho biyaym iran age beshe

boooossssss booosss

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...