2777
2789
vay mimi alan khondam ey babaaaaaaaaa

eshala ke dorost mishe yani alan ta 2013 hich kari nemikonan dige vase zire phd

chi begam be khoda ina ham qati kardan az bas ozae donya beham rikhtast

eshala zoodtar tamom beshe baba chiye in donya hame pore doroqo kalak shode ah ah ah heyyyyyyyyyyyy
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که کارامونو انجام میداد گفت لازم نیست اول مدارکو بفرستین با 1 گواهی اشتغال به زبان بعدا مدرک تف را بدید خودمم گیج شدم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
اره میشاد جون گفتم که اون اقا این جوری گفت ....................تازه حالا که میگن اصلا دیگه نمیپذیرند چه با مدرک چه بی مدرک شما خبری داری ؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
ما را خیلی معطل کرد از پارسال تا حالا مثلا داریم مدارکمونو جمع اوری میکنیم هر دفعه 1 چیزی را میگفت بدید امروزم قرار بود بیاد مدارکو بگیره با پول که از طریق خود سفارت پولو بریزه بعدم اونا را پست کنه
بچه ها یکی راهنمایی کنه چطور باید یه تقاضای کار از کانادا گیر بیارم من داروسازممممممممممم بدجوری دپ شذم آخه حساب کرده بودم رشتم دکتراست دیگه 25 امتیاز داره اما گفتن 20 امتیاز حساب می شه نمیدونم چراااااااااااا حالا امتیاز کم دارم باید یه تقاضای کار گیر بیارم اصلا نمیخوام بهم حقوق بدن فقط تقاضا کار بدم حاضرم یه پولی بذم نمیدونم چی کتر کنم بع دادم برسیددددددددددددددددددددددددددددددددددد
بچه ها یکی راهنمایی کنه چطور باید یه تقاضای کار از کانادا گیر بیارم من داروسازممممممممممم بدجوری دپ شذم آخه حساب کرده بودم رشتم دکتراست دیگه 25 امتیاز داره اما گفتن 20 امتیاز حساب می شه نمیدونم چراااااااااااا حالا امتیاز کم دارم باید یه تقاضای کار گیر بیارم اصلا نمیخوام بهم حقوق بدن فقط تقاضا کار بدم حاضرم یه پولی بذم نمیدونم چی کتر کنم بع دادم برسیددددددددددددددددددددددددددددددددددد
سلام دوستان

من سرم شلوغ بوده از هیچی خبر ندارم. چی شده ؟

تکلیف ما که فایل نامبرمون اومده چی میشه؟ به مصاحبه دعوت میشویم ایا ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سپیاجون و بقیه دوستان که جواب منو دادین ممنون ازتون

ما پرونده مون ورشو هست و باید به ورشو زنگ بزنیم ولی خودشون گفتن تماس نگیرین تا خبرتون کنیم ، حالا دوستای من سئوالم اینه از تو سایتشون با کدوم لینک میشه فهمید کجای کاره پروندمون؟ منکه هرچی فایل نامبر رو میزنم پیام میده اطلاعاتتون غلطه بعد سه بار هم غیرفعال میشه

واقعا واسه خودمون متاسفم اگه مملکت درست و حسابی داشتیم اینقدر واسه دررفتن دست و پا نمی زدیم

راستی مهر و ماه عزیز فکر کنم شما که فایل نامبر دارین که شامل این تبصره جدید نباشین یعنی پرونده تون مسیر عادی اش رو طی میکنه
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -