2777
2789
بچه ها راستی شرکت مطمئنی رو می شناسید که واسه پزشک عمومی بتونه job offer جور کنه؟فکر می کنید حدود هزینه اش چقدر بشه؟
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
سلام دوستان
بچه ها منم مثل شما از شنیدن این خبر شوکه شدم
میدونم که اعصاب همه بهم ریخته و دولت کانادا هر روز داره یه بازی در میاره . اما دوستان خوبم و مخصوصا سما جون نا امید نشید
شاید این تصمیمات یه مزیتی هم داشته باشند. به نظر من بزرگترین مزیت این قانون جدید اینه که تا 6 ماه دیگه هیچ پرونده ایی جلومون نمی افته و 6 ماه فرصت داریم که با خیال راحت زبان بخونیم و مدارکمون رو کامل کنیم. این خودش یه حسنه ها؟
بچه ها هیچ وقت توکل به خدا رو از دست ندید و همه چی رو به خودش بسپارید. اگه قراره بریم کانادا یا هر جای دیگه ، حتما میریم . شک نکنید که تا اوستا کریم نخواد برگی از درخت نمی افته.
موفق باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

salam salammmmmmmmmmmmmm

bacheha qose nakhorid dige eshala dorost mishe

omidvaram hame long weekende khobi ro gozaronde bashid

ma canada day raftim fireworks richmondhill kheyli khob bood jatoon khali ma har sal miraftim downtown enqade sholoq bood emsal ali bood rahat neshastim kiyan ham koli taajob karde bood az aval ta akhar sedash dar nayomad

nasim joon kojayi nakone nini omade ke nemiyay????????????????harja hasti salamat bashiiiiiiiiiiiii

boossss vase doostaye golam
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
مرسی شادان جان.

شیوا خوبی ؟ امتحان دادی چطور بودی ؟ چند شدی ؟ مدرکت رو فرستادی ؟؟؟ تو چه مرحله ای هستید ؟
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سلام دوستای گلم.

شیوا خیلی اروم شدما یهو انگاری مو به تنم سیخ شد :)

آره راست می گی امیدوارم ژانویه بگیره و نامردی نکنه.

دوستای گل اگه ما بخوایم جاب افر بگیریم و خودمون اقدام کنیم می شه؟اخه وکیل می گه 30 تومن واقعا زورمون میاد.

کسی می تونه کمک کنه دوستان؟
سلام
مهر و ماه جان ما امتحان دادیم . راستش من B1 که میخ.واستم آوردم اما همسرم A2 آورد که با این وجود نمرمون نمیرسید. حالا دوباره امتحان دادیم ببینیم چی میشه. دلم میخواد قبول شیم اما میسپارم به خدا چون هر وقت ته دلم یه کم استرس میگیره و تو فکر میرم فورا این شعر به خاطرم میاد و آروم میشم.
چه شتابیست به راه
شاید آن نقطه نورانی دشت
چشم گرگان بیایان باشد!!!
سلام شیوا
چه خوب که تونستی B1 بیاری. سخت نبود ؟ چند وقت بود میخوندی ؟ کفه کقم میخونی ؟

من هم میخوام امتحان بدم ولی مهر ماه اون موقع ها.البته خودم میخوام اونا که نمیخوان. دوست دارم بتونم B1 بیارم ولی یک مدت خییییییییییییییییلی کم میخونم. میترسم. استرس هم هر وقت بهش فکر کنم میاد سراغم.
شعرت هم کاملا بجاست ولی من واقعا میخوام از اینجا برم!!!!!!!!!!!!!!!!
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
راستی تا کی باید براشون مدرکتون رو بفرستی ؟