2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشاد جون من موسیقی خوندم ولی کلا پروسه معلم شدن اینجا به این صورت هستش که شما باید اول یه لیسانس داشته باشین مهم هم نیست تو چه رشته ای بعد از لیسانس باید برای لیسانس آموزش اقدام کنین که فقط اسمش لیسانس هاست ولی فقط یک دوره یک ساله هستش. (البته تو انتاریو تو بازی از استان ها دو سالست ) . اگه قبول بشین که بعد از پایان اون دوره میتونین در خواست کار تو مدارس رو بکنین. دانشجو های دوره معلمی هم به سه گروه تقسیم میشن گروه primary - junior از پیش دبستانی تا کلاس 6 رو میتونند درس بدند Junior - Intermediate از کلاس چهارم تا دهم رو میتونن درس بدند و Intermediate - senior که از کلاس هفتم تا دوازده رو میتونند درس بدند البته بعد از پایان دوره اگه بخاین دوره های آموزش حین خدمات هستش که بتونین مجوز درس دادن تو مقاطع دیگر رو هم بگیرین من الان میتونم هر درسی رو از پیش دبستانی تا کلاس دهم درس بدم اگه سوال دیگه ای مونده بپرس که حتما بهت جواب بدم
مونا جون متاسفانه فقط در این حد میدونم که معمولا اطلاعات اینجوری تو سایت CIC هستش ولی اینکه اون مردی که شما میخاین کجای سایت باید دنبالش بگردی رو نمیدونم دوستانی که الان خودشون تو پروسه هستن یا تازه مهاجرتشون درست شده بهتر میتونن کمکت کنن
سلام دوستان گلم-سماجونم خوبی مرسی که بیادم بودی امیدوارم فردا خبرهای خوب به تو و میشاد و سپیا برسه-نسیم جون وسارا جون امیدوارم شماهم هفته های باقیمانده رو بخوبی سپری کنید-شادان جون منم متاسفانه دراین مورد اطلاعاتی ندارم-دوستان منتظرهم امیدوارم هرچی خیره واستون اتفاق بیفته-فقط اینوبگم که منم با سپیاموافقم-سعی کنیدزندگیتونو کنید و خوش باشید و درکنارش کارهای مهاجرت رو هم انجام بدید-مثلا اگر تصمیم به بچه دار شدن دارید بذارید باردار بشید ومنتظر جواب مهاجرت نباشید چون معلوم نیست پروسش واسه هرکس چقدر طول میکشه-نلی و شهرزاد جون هم که سرگرم کار حتما هستن وامیدوارم موفق باشن-خودم هم مشغول خوندن زبان(البته کم)جمع کردن وسایل (کم) و ... هستم که روی هم رفته میتونم بگم هیچ کار مثبتی نکردم منتظرم مامانم اخر هفته بیاد پیشم تاکارهامو بکنم-همسرم هم اخرهفته داره میره و هنوز من باورم نشده و بیشتر از خودم نگران دخترم هستم که توی این دوماه بهونه ی باباشو میگیره چی بهش بگم؟؟؟؟؟
مثل اینکه درسته تو سایتش هم این رو گذاشته
Note: As of July 1, 2012, CIC will temporarily stop accepting applications for the Federal Skilled Worker Program (FSWP). This temporary pause does not apply to those with a qualifying job offer or applying under the PhD stream. We will likely start accepting applications again when the revised FSWP ion criteria take effect. Proposed FSWP changes should come into force in early 2013.
SALAM DOOSTAN

akhey chera nasin joon esteress nadashte bash azizam eshala be salamati zayman mikonmi chizi namonde dige

mamanet az iran omadan??????????????khosh behalet mami pishete negaran hichi nabash age ye vaqti komaki soali chizi dashti hatman be man zang bezan golam

kheyli movazeb khodet bash
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
شهرزاد جان آره الان توی سایت خوندمش

عزیز اطلاعی نسبت به رشته های قبلی اسکیل ورکر فدارل داری؟اونها به قوت خود باقی هستن؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.