2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام : از همین حالا اعلام میکنم که اگر میپرسید شیری یا روباه خودم به ضرس قاطع میگم روباه دم دراز و از همین حالا بهت.ن توصیه میکنم برید آیلتس ارمنستان یا ترکیه .
توی سایت نوشته بوددربهای محل برگزاری آزمون ساعت 7:30 بسته خواهدشد و امتحان راس ساعت 8:30 شروع خواهد شد .منهم گفتم 11:30 خلاص!!!
من ساعت 7:30 رسیدم و ماراودر گروههای 50 نفری پذیرش کردن .هرچی بجز مدادو خودکار و پاک کن بود رو تحویل دادیم و بنا به شماره صندلی رفتیم داخل طبقات .تا اینجا همه چیز عالی بود .موقع بالا رفتن نفری یه بطری آب دادن بهمون و چون من سابقه میگرن دارم ،هی کم کم ولی مستمر اب میخوردم که سردرد نگیرم .برای کل جمعیت حاضر برای امتحان 4 تا دستشویی وجودداشت .رفتم بالا که برم داخل سالن آزمون .بهم گفتن اگر بری داخل دیگه تا دهدقیقهبعد از شروعreading اجازه خروج نداری . یه سر رفتم دستشویی و چون کلا " آدمی هستم که زیاد میرم دستشویی ، صبر کردم تا 20 دقیقه ا ز آخرین آب خوردنم بگذره .ایستادم توی راه پله که هم گرم بود و هم کثیف با خودکار و مداد توی دستم .ساعت 5 دقیقه به هشت اومده بودم بالا و اون دو نفری که جلوی درب سالن امتحان بودن میگفتن امتحان ساعت 9 شروع میشه .خلاصه تا 8:20 این پا اون پا کردم و یکبار دیگه رفتم دستشویی و رفتم تو ... از بیست ذقیقه به 9 دوباره حس کردم بایددستشویی برم ،فضای سالن امتحان از نظر نور و خنکی عالی بود .به یکی از مراقبا گفتم ، گفت نمیشه بگذار مسول سالن بیاد وگرنه الان نمیشه . حالا همه داشتن با هم حرف میزدن و نه برگهسوالی بود و نه جوابی .منم گفتم ولش کن انشا ا...فراموش میکنم ...ساعت دهدقیقه به 9 با سوالات و پاسخنامه ها اومدن .از ساعت 9 تست صدادر طبقاتو توضیحات هزارباره شروع شد و چشمتون روز بعد نبینه listening تازه ساعت 9:20 شروع شد .وضع منم هی بدتر میشد. اخر listening دیگه چشمام موج زرد میزد .خلاصه در حال انفجار بودم و کلیه هام درد گرفته بود.برگه های listening رو که جمع کردن، بیصیپبرانه منتظر reading بودموبه محض اینکه اعلام کردن شروع کنین به پسر مراقبمون گفتم ببین من دارم منفجر میشم ... قاعدتا " بنا به گفته خودشونباید 10 دقیقه مینشستم ولی نمیدونم پسر بیچاره موج زرد رو توی صورتم دید ، هیچ چی نگفت و کارت من رو برداشت و منم دنبالش رفتم بیرون و برگشتم ولی ضررش رو زده بود . اولا که زمان رواز دست دادم ؛ ثانیا " بخاطراینکه یکساعتی خودم رو منقبض نگهداشته بودم ، بدنم اصلا " ریلکس نبود و هرچی متن رو میخوندم هیچ چیز نمیفهمیدم . از 40 تا سوالreading بخدا بگم 10 تاش رو با اطمینان زدم دروغ گفتم اصلا " جواب هارو پیدا نمیکردم .هیچ کدوم از تکنیک ها ی skim ,scan بدررم نخورد....خلاصه فکر کنم توی reading نمره 3 هم نیارم ....هنوز باورم نمیشه ولی اتفاق افتاده . توی هیچ گدوم ازتمرینات ریدینگ با این وضعیت مواجه نشده بودم .حالا شما بفرمایید نمره کل من چند میشه !!!!
جهت اطلاع هم تا اومدم بیرون ساعت یکربع به یک بودو زنگ زدم ذفتر شرکت و دیدم هنوز دستور چک تسویه ام رو ندادن .چند سال پیش که سنجش امتحان داده بودم ، کل زمان انتظارمون برای امتحان 10 دقیقه هم نشد و تا قبل از شروع امتحان میتونستی بری و بیای ولی بعد از شروع امتحان بهت اجازه خروج نمیدادن . اگر همون قبل ازشروع امتحان گذاششته بودن برم شاید یهتر بود .
شادان ، چرا زنگ نمیزنین CIC ازشون استعلام کنین؟ البته بهتره حدود ساعت 8:30 صبح اونجا زنگ بزنین و بین بییست دقیقه تا نیم ساعت هم پشت خط بمونید .فکر کنم ارزش ریسک داشته باشه .
پلنگ صورتی ، جای همسری پیشا پیش خالی نباشه .بچه ها درکشون خیلی بالاتر از تصور ما است .بعد تازه میتونین با هم skypeکنین و براش جالب هم خواهد بود که باباش رفته توی کامپیوتر !!!!
اونوقت این اطلاعیه cicچه بید ؟!!!!یعنی مثل استرالیا شد ؟

سما وای خیلی باحال گفتی

سپیا آخه عزیز من به خودت یه فرنگی وصل میکردی یا باهاش صحبت میکردی که من امتحان دارم لطفا تحمل کن.....یعنی چی روباه.....؟درست میشه

منم شنیدم ارمنستان خوبه...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوست جونام

خوبین؟خوشین؟

اومدم حالی‌ بپرسم و برم

ساما جونم اعصاب منم سر این قضیه‌ خورد شد....وقتی‌ شوشو گفت که اعلام نمیکنن به یاد تو افتادم.....ایشالا که هر چی‌ خیرو صلاحه پیش بیاد

مواظب خودتون باشید

بوووووووووس
راستش بچه ها ، من همیشه توی تمثیل شیری یاروباه ،میدونم شیر مال موفقیته .و قاعدتا " باید روباه مال شکست باشه !!!!حالااز اونجا که متاسفانه اسکیل ریدینگ هم یقینا " روی تمام نمراتم تاثیرمیگذاره ، یعنی هرچی زحمت کشیدم ، دود شد و رفت هوا .عیبی نداره ، شاید باید اینجوری میشد .
باور کن میشاد ، موقع امتحان فکر کردم ای کاش پوشک بزرگسال پوشیده بودم !!!!!
اعصاب مصاب نداریم من و شوشو.

بی لیاقتا واقعا حالم از این کانادا بهم می خوره.

خدا ذلیل کنه لعنت کنه اوون عوضیی رو که مملکت رو به این روز انداخته که ما دست به دامن اینا بشیم.

نمی ذارن مثل انسان تو این مملکت که مثلا وطنمون زندگی کنیم.

خیلی بی اعصابم.
نه میشاد جون گند زدن دیگه.تا 2013 دیگه اعلام نمی کنن لامصبا.

البته اگه واقعا 2013 اعلام کنن ممکنه به نفع ما باشه چون ما تا نزدیکی های ژانویه نمی تونستیم اقدام کنیم.نمی دونم.

نه بابا کبک ..................کی حالا فرانسه داره
سلام به همه دوستان منو یادتون هست ؟ 2-3هفته پیش سوالی پرسیدم وهمتون لطف کردین جوابمو دادین میخواستم زود به زود بیام سر بزنم اما نشد چون متاسفانه مادر بزرگ خوبم را از دست دادم و مراسم بود

راستی چه خبرا مابرای واریز پول ثبت نام (قبل از پست مدارک)قرار شده از طریق خود سفارت اقدام کنیم یعنی دوستمون که پاسپورت کانادایی داره بره داخل وپولو بریزه بنظر شما چطوره ؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا