سماجون سعی کن اینقدر حساس نباشی میدونم سخته ولی اینجوری عرصه رو بر خودت تنگ میکنی چون شرایط که روز بروز بدتر میشه این وسط اعصاب توهست که روزبروز داغونتر خواهد شد
سلام به دوست های خوبم بنده به عنوان مدیر تایپیک مسابقه عکاسی از شما دوستان علاقه مند دعوت میکنم که در مسابقه این هفته با موضوع ( عکس خلاقانه ) شرکت کنین فقط کافی هست بیاین به این ادرس: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=2
سوگلی جون خوشحالم که باهات آشنا شدم. فقط میخواستم بگم که چرا تورنتو رو انتخاب کردید؟ کلا شهرهای بزرگ برای پزشکها گزینه خوبی نیست. من دوستان زیادی دارم که پزشکن و همه اون امتحانها رو هم قبول شدن مهم قبولی تو اون امتحانها نیست مهم اینترویوست که باید پزشکها بگیرن برای اینکه جایی استخدام بشن و متاسفانه در پزشکی اینقدر مافیا قدرتمنده و نمیخوان دست توش زیاد بشه که معمولا یا برای اینترویو کسی رو نمیخوان یا اگر هم بخوان یکجوری قبولش نمیکنن. نمیخوام ناامیدت کنم ولی این یک واقعیته شرایط برای پزشکان بخصوص در تورنتو که من هستم اصلا خوب نیست. من بیش از 5 تا دوست متخصص دارم که همه از معتبرترین دانشگاههای تهران فارغ التحصیل شدن و الان بعد از چند سال هنوز هیچی به هیچی. در حالیکه من شنیدم شهرهای کوچکتر و بد آب و هواتر خیلی اوضاع بهتره.
سما فقط یه چیز رو بهت بگم...هرچی بیشتر حساس باشی بیشتر اتفاقات ناجور رو به خودت جذب میکنی. میدونی همونطور که میگن هرچی مثبت فکر کنی همونطور پیش میره برعکسش هم همونه.
باور کن با اونایی که بی خیال هستن اگه صحبت کنی هیچوقت این بلاهایی که سر تو میاد سرشون نمیاد و نیومده!!ههههه
ولی در کل میگم سعی کن تو هم همونطوری بی خیالی رو پیشه کنی من تو ایران بودم میگفتم هرچی کرکره رو بکشی پایین راحت تر زندگی میکنی!!!! هرچی حساس تر باشی به همون نسبت هم بیشتر عذاب میکشی. اونی که لایی میکشه اونی که آشغال میندازه اونی که... همه و همه اگه مثل تو فکر میکردن مطمئنن این عمل زشت رو انجام نمیدادن!! ولی خب شعورشون در همون حده. تو هم باید در همون حد بپذیریشون!
فکر کن دیوونه ان. اصلا همه دیوونه ان!! راحت بگذر. چون فقط تویی که عذاب میکشی بقیه ککشون هم نمیگزه.
همونطور که دوستان مقیم کانادا هم گفتن اینطور هم نیست که اینجا همه مبادی آداب باشن...نه...مطمئن باش توشون خیلی بد رفتار بد شخصیت و...پیدا میشه
ولی یک...قانون دستشون رو بسته!!! جریمه های آنچنانی رانندگی...نمرات منفی که وقتی به یه حدی میرسه گواهینامه ضبط میشه و...باعث شده به نظر خوب جلوه کنن. وگرنه اینا رو هم بذاری تو ایران یا کشوری با قوانین ایران مطمئن باش بهتر از اونجا نمیشه!!!
دو ...جمعیتشون خیلی کمه تو اکثر شهرهاشون .مثلا همین کلگری جمعیتش یک میلیون و سیصد هزارتاست. 5مین شهر پرجمعیت کاناداست و مساحتش اندازه تهران بزرگه با 8 میلیون جمعیت!!! خب ...تو یه گستردگی به این عظمت اصلا کل کانادا فقط 34 میلیون هست. معلومه که اون مسائل منفی به چشم نمیاد
بعدش هم مگه همین ایران خودمون دوران خاتمی نبود؟؟؟ هنوز مدت زیادی ازش نگذشته...حتی قوانین سخت تر از الان نبود ولی باور کن من که اون دوران دانشجو بودم یادمه مردم خیلی به هم احترام میذاشتن همدیگه رو دوست داشتن و ...یا اصلا چرا راه دور بریم یه ماهه قبل از انتخا-با-ت 88 یادته مردم چقدر همدیگه رو دوست داشتن؟؟؟
پس مشکل از جای دیگه سرچشمه میگیره که مردم رفتارشون نسبت به هم انقدر....هیچی ادامه ندم بهتره
سارا جون امیدوارم که رایان گل هم به سلامتی به دنیا بیاد
شهرزاد جون ممنون از راهنماییت عزیزم. . . . . در مورد سوالت تا جایی که همسرم و من تحقیق کردیم , یه پزشک وقتی که میاد کانادا و امتحاناتش رو میده و قبول میشه نمیتونه وارد بازار کار بشه بلکه باید تازه شروع کنه و از سال مثلا دوم دستیاری درس بخونه . . . . در واقع تازه میشه دانشجو و تو این مدت هم بهش حقوق میدن . . . . حالا من نمیدونم که دوستان شماچی کار کردن ولی نهایتا بعد از اینکه ما این مراحل رو گذروندیم که فکر کنم 4 سالی طول بکشه برای کار میریم شهر کوچیکتر. . . . . در مورد دوستانتون هم اگه بهم بیشتر اطلاعات بدی ممنون میشم
سلام به همه دوستان خوبم الهام سپیا میشاد سما پلنگ صورتی فایری از همتون ممنونم که جوابمودادین خیلی قوت قلب گرفتم از اینکه اینهمه دوستای خوب پیدا کردم مدتهای زیادیه که دارم به این موضوع فکر میکنم که واقعا برای چی؟ از اول عروسیمون یعنی 12 سال پیش تصمیم به مهاچرت داشتیم اول کانادا که پول نداشتیم ونشد چند سال بعد استرالیا که 1 ادم ؟؟؟نظرمونو عوض کرد وحالا دوباره کانادا که اینبار دیگه مصمم هستیم اما هنوز دودل هستم که ایا کار درستیه یانه چون 1 دختر 11ساله دارم ونگران اونم بهرحال هرچی که روشنفکر باشیم بازم تربیت اونجا با ما فرق داره ومثلا نمیتونم اجازه بدم با پسری باشه و.......... اما هدف اصلیمونم همین بچه هاند که به سرنوشتی که ما توی این مملکت دچار شدیم دچار نشوند خلاصه شده جمع اضداد!!!!! راستی من به همسرم پیشنهاد دادم 1 سفربریم کانادا را ببینیم بنظر شماها سودی داره؟منظورم قبل از رفتنه چون ما هنوز مدارکمونم نفرستادیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1
ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
ببخشید پرحرفی میکنم اخه چشمم به 1 عده دوست خوب افتاده سوالاوحرفام هم زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
مااز طریق کبک میخاهیم بریم 1 نفر از دوستای شوشو که 8 سال اونچا بود والان برگشته داره کاراشو میکنه هرچند خیلی طولش میده هردفعه 1 مدرکو میگه بیارید الان رسیدیم به مرحله پست کردن وارسال پولش راستش اطمینان ندارم همینطوری پولو بدیم دستش اصلا نمیدونم روش متداولش چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شمایی که رفتید یا در شرف رفتنید این مورد را چکار کردین پولو چطوری فرستادین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1
ایده های ناب و جالب برای شب یلدا