2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما واسه کبک و از لیست مشاغل. من مهندس عمرانم و همسرم مهندس مکانیک. کلا مثل اینکه پروسه کبک طولانی تر شده متاسفانه.

میگن نوبت مصاحبمون میشه تابستون سال بعد احتمالا!!!!!!!!!!!!!!! تازه بعد اون اگه خدا بخوادو قبول بشیم باید بمونیم منتظر مدیکال. چقدر طول میکشه معلوم نیست. بعدشم ویزا.

مال دوستم که الان ویزاش اومده و یک بار هم رفته و اخر تابستون واسه همیشه داره میره کلا پروسه اش 3 سال طول کشید ولی الان میگن طولانی تر شده. نمیدونم والا. ما هم چشم انتظاریم.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سلام دوستای گل.

مهر و ماه خوشحالم دوباره اینجا دیدمت عزیزم.معلومه سخت مشغولی گلم امتحانت کیه؟

سوگلی جون به امید خدا امیدوارم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی100 زود بیاد ویزاتون.

دعا کن که تو لیست جدید رشتمون باشه بیشتر هم رشته ی همسریم چون حس ایلتس دادن ندارم فقط دارم می خونم.
سلام سما جان. به خدا به زورررررررررررررررررررر وقت کنم درس بخونم. یک مدت مریض بودم بعدشم که کار و بچه داری ولی دارم سعیمو میکنم.

من امتحان ندارم ولی اگه بشه دوست دارم یک بار امتحان بدم خودمو محک بزنم.

از شیما خبری ندارید ؟؟؟ اصلا شیما بود یا شیوا ؟؟؟ حواس ندارم که.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
چه میدونم سما جان. هی بهمون گفتن پروسه فدرال خییییییییییییییییییییلی طولانیه. کبک سریعتره. وگرنه که انگلیسی میخوندم واسه آیتلس بهتر ازفرانسه خوندن بود. البته شیرینه دوست دارم ولی خب سخته دیگههههههههههههههه

البته الانک که کلی پرونده ور فدرال برگردونده. مثلا دوستم خودش و همسرش هر دو مهندس برق بودند ولی پروندشون رو برگردوندند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایشاءا... که هست. رشتتون چیه ؟

سما جان دیگه وقت آیتلس خوندن ندارم به خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

نمیدونم اینطور شنیدم شاید زودتر باشه. البته امیدوارم.
من از الآن به فکر سختی‌های چند ماه اول هستم. . . . نداشتن کار و خوردن از جیب خیلی زور داره. . . . .همسر من برای کار تو رشته خودش باید چند تا امتحان بده. . . . تا اون موقع باید یه کار دیگه پیدا کنیم. . . . نمیدونم از پسش بر میام یا نه ....میترسم حسابییییییییییییییی
مرسی fairyجون-باحرفهات باز بهم امیدواری دادی-امروز با رییسمون صحبت کردم گفت برو و به اینده ی کاریت هم فکر نکن یه مرخصی یکساله بدون حقوق بنویس مامیفرستیم دفتر تهران شاید موافقت بکنند ولی هروقت برگشتی نیروی خوب ما بودی بالاخره تاجائی که بشه همکاری میکنیم و خلاصه بهم دلگرمی داد-میدونین محیط کارم-وکلا رییسای خوبی دارم-برعکس محیط کار همسرم-میدونین میخواستم ببینم اگر یکروزی برگشتم وخواستم همینجادوباره بیام سرکار ببینم نظرشون مثبته یانه ؟گفتم یک درصد احتمال واسه برگشت هم اگر بدم کارمو حداقل تایکسال ازدست ندم-هرچندمبنام ده ساله هست