2777
2789
سلام دوست جونیا خوبین؟

آخ نسیم و تیستو جونم خدا نکنه ما تو ایران نی نی دار بشیم.واقعا خدا نکنه.اصلا دوست ندارم نی نی اینجا دنیا بیاد.

چون اینجوری همه ی برنامه هامون بهم می خوره.بعد هم من هنوز کوچولوام.نی نی می خوام چی کار.

بعد هم شرایط نداریم اصلا به خصوص از لحاظ روحی چون من خیلی عصبی شدم.همش هم از استرس توی ایرانه.

بیرون می ری جنگ و اعصاب تو خونه نشستی یه جور.خلاصه که از خدا می خوام نی نی ما رو فعلا بده به اونایی که

می خوان بعد به ما بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سما جون...
ممنونم از راهنماییت. عزیزم چرا اینقدر نگرانی خانم.؟
ما یه پرونده نیروی متخصص کبک داریم که الان یک سال و نیم میگذره و هنوز برای مصاحبه دعوت نشدیم. و یک پرونده کارآفرینی و سرمایه گذاری در مانیتوبا داریم.
سلام دوستان
سپیا جون به سلامتی در حال جمع و جوری...خدا رو شکر
این استرس ناراحتی کاملا طبیعیه..من یک بار طی کردم این مراحل رو...
سما من هم کلاس آیلتس میرم....
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه دوستان

باران جون.ما فعلا داریم زبان می خونیم و چون رشته ی جفتمون پر شده بود باید منتظر بمونیم تا تیر ماه و لیست جدید فدرال.
اما اگه رشتمون نبود باید جاب افر بگیریم و برای نیروی متخصص منیتوبا اقدام کنیم.(حالا نمی دونم حتما باید جاب افر داشته باشیم یا نه)

البته همسرم سربازه و اگرم تازه ایلیتس داشتیم نمی تونستیم اقدام کنیم چون تا 4 ماه دیگه پاسش میاد خانمی.حالا می بینی چرا این همه نگرانم :)
سلااااااااااااااام من زری هستم 20 سالمه
خیلی وقت به فکر مهاجرتم دیدم امریکا و استرالیا و کانادا از همه بهترن...
نمیخوام فقط برای درس خوندن (موقت)برم..میخوام مهاجرت کنم چون اگه موقت برم هزینه ها خیییییییییلی میزنه بالا
رشته خودم تجربیه و تو یونی میکروبیولوژی میخونم ولی میخوام رشته ی دبیرستانمو تغییر بدم و دوخت و دوز بخونم تا بتونم تو رشته طراحی لباس وارد بشم....

چون نمیخوام به خانوادم فشار بیارم خودم اونجا هم کار کنم هم درس بخونم...به نظرتون میتونم از عهده مخارجش در بیام؟؟؟؟؟؟
به نظرتون کلا چه قدر برام تموم میشه؟
i will survived
سلااااااااااااااام من زری هستم 20 سالمه
خیلی وقت به فکر مهاجرتم دیدم امریکا و استرالیا و کانادا از همه بهترن...
نمیخوام فقط برای درس خوندن (موقت)برم..میخوام مهاجرت کنم چون اگه موقت برم هزینه ها خیییییییییلی میزنه بالا
رشته خودم تجربیه و تو یونی میکروبیولوژی میخونم ولی میخوام رشته ی دبیرستانمو تغییر بدم و دوخت و دوز بخونم تا بتونم تو رشته طراحی لباس وارد بشم....

چون نمیخوام به خانوادم فشار بیارم خودم اونجا هم کار کنم هم درس بخونم...به نظرتون میتونم از عهده مخارجش در بیام؟؟؟؟؟؟
به نظرتون کلا چه قدر برام تموم میشه؟
i will survived