2777
2789
سلام ، تهوع آوره . ولی واقعیته .
قرار بچه های تورنتویی خوش بگذره .
نسیم جون با عرض معذرت ،‌قرص ها رو بسته ای چند میگیری ؟من اینجا الان هر بسته (‌مصرف یکماه )‌رو 17000 تومان میگیرم .
ضمنا "‌یه سوال دیگه هم دارم ،‌برای بچه هایی که انگلیسی بلد نیستن ،‌میگذارن اولش با مادرشون سر کلاس بیان یا نه ،‌از همون روز اول بدون مادر میان سر کلاس ؟
ضمنا "‌از مادرانی که بچه هاشون رو مدرسه فارسی زبان میبرن ،‌یه سوال دارم ،‌چقدر هزینه برای یکماه بچه تون میشه ؟
ممنونم .
باران جان ، راستش خود من تجربه یکماه با بچه 3.5 ساله و بدون همسر رو توی تورنتو داشتم . به خودم سخت گذشت چون اصلا "‌آزادی عمل نداشتم و فکر کنم بچه هر چی کوچکتر باشه سخت تر میشه . بنظرم از همین حالا برو به فکر بچه دار شدن باش .
بعد هم شما میتونین لند کنین و برگردین ،‌چون برای تمدید pr ، دو سال از از پنج سال کافیه توی کانادا باشین . چ.ن شما خودت مین هم هستی میتونی مثل من بمونی کارتها رو بگیری و برگردی . کارت من و شوشو سر 6 هفته رسید دستم ولی مال نلیسا 6 ماه بعد رسید !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

salam

bacheha be nazare man khodemoon mitunim khondan neveshtano yade bacheha bedim kam kam

sepia joon ye kartaye amozeshi iran hast ke male amozesh khondan neveshtane az oona ba khodet biyar ban ben bon fek konam esmeshe khaharam goft behem hala man in dafe raftam iran migiram vase kiyan
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
salam khanuma

zari joon man khodam to iran tarahi dokht khondam inja age bekhay oon kararo edame bedi ke mishe fashion desigen bayad kheyyyyyyyyyyyyli herfei bashi va asheqe karet bashi ta movafaq beshio daramad khobi dashte bashi

raqib sar sakht ham ke ziyad khahi dasht badam mohite kari khasiye esteres ziyadi daran kolan man ke dige donbalesh nistam choon sakhte kheyli sakhte ta beresi be ye jayi ke betooni az eidehat pol darbiyario kasi tarhato bekhare

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستای گلم :
نسیم جون ممنون . فکر کنم آزادش هم قیمت ایران در بیاد !!!!!
ولی حتما " برای چند کاه اول میارم تا ببینیم خدا چی میخواد .
میدونین امروز شوشو چی میگه ؟‌میگه نکنه بریم گرسنه بمونیم !!!! گفتم نه ،‌میرم پیتزافروشی کار میکنم برات هرشب پیتزا میارم .
ساراجون براش بن بن بن رو میارم ولی دوست دارم توی محیط فارسی زبان هم باشه . ادبیاتش ما شاا... جلوتر از سنشه .دیشب به باباش گفته بگذار، دارم اینو تحلیل میکنم !!!! اما نمیدونم از پسش بر میایم یا نه که بتونیم پس از یکی دو ماه بگذاریمش مدرسه فارسی زبان . چون اونجا بابت همه چی پول میدیم ،‌میخوام یه تخمینی از هزینه های آموزشی نلیسا داشته باشم .میدونم باله اش ماهیی 100 دلاره . میخوام بدونم مدرسه فارسی زبانش چقدر در ماه هزینه داره .
نسیم جون ،‌برای بچه هایی مثل دختر من که تازه میخوان وارد مجیط انگلیسی زبان بشن آیا از اول بچه ها رو تنها تحویل میگیرن یا تا چندوقتی با مادرشون میان سرکلاس ؟ طفلکی نلیسا . ...امروز صبح همچین سرش رو گذاشت روی شونه مربی مهدش مثل پیشی !!! ...از همه دلبستگی هاش باید کنده بشه . خودم هیچ ،‌دلم برا ی دخملم هم بدرد میاد . اگر جوون باشید و بدون بچه برید دیگه این فشار رو ندارید .
سلام
سپیده من پسرم الان دو روز در هفته میره مهد. هر چقدر که من بخوام میتونم پیشش بمونم.

اوایلش واقعا ازم جدا نمیشد. ولی الان دیگه راحت میره. خیلی هنوز نه زبانشون رو میفهمه نه چیز زیادی یاد گرفته. البته از اول ماه می رفته! یه ماه هم نیست.

ولی خب مشکلی نداشت مهدشون با بودن من تو کلاس حتی فول تایم!!