2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیده جون دو مدل مدرسه ایرانی هست یکی مال ایرانه که کارنامه ایرانی میده و برای کسائی که می خوان برگردن ایران خوبه یکی هم دولت کانادا میزاره که به جدیت اونیکی نیست ولی خوب از هیچی هم بهتره همین که خوندن و نوشتن فارسی یاد میدن خوبه هزینش هم خیلی کمتره اولی ماهی 80 دلاره ولی دومی سالی 10 دلار!
پلنگ صورتی جان می خوای 6 تا فرش بیاری؟؟!!
خیلی زیاده.به مساحت خونه ای که می خوای اجاره کنی/ بخری فکر کن.ما الان یه خونه حدودا 70/80 متری هستیم که یکخوابه.فقط سالنش رو یه فرش سه متری گذاشتیم.فرش 6 متریمونو هم از ایران نیاوردیم. اتاق خواب با تخت پر شده.الکی این همه فرش نیار که دست و پاگیر می شه.نهایتش یه سه متری بسه.
سلام .
ممنونم بچه ها .
وا... پلنگ صورتی اینجوری فقط چمدوناتون با شش تا فرش پر میشه . البته شنیدم که اونجا خوب مبخرن ولی میدونی فریت فرش دستباف قبول نمیکنه ؟ یعنی باید توی چمدون بگذاری ببری . منکه متاسفانه 2 تا 6 متری دارم وگرنه همون رو هم دو تا 3 متری میخریدم که کافی بود .
حالا هم داره میزنه به سرم که اول فرش ماشینیم رو بیارم و بعد ها بیارم فرش ها ی دستبافم رو با خودم برگردونم . هرچند وزنشون با چمدون 25 کیلو میشه و باید اضافه بار بدم .
ممنون تی تی جون ،نسیم جون و ماریا جون . راستش من فکر نکنم دیگه نلیسا به مهد کودک برسه ، چون 4 سالش تمام شده و باید پیش دبستانی (‌junior kindergarten )‌بره .
ضمنا " دخمل من به قطعیت آستیگمات تشخیص داده شد و اونم با درجه نسبتا " زیاد . فکر کنم مادرزاد استیگمات بوده !!! کلی غصه خوردم از دیروز !!! بابت اینکه بچه ام هیچ چی نمیدید ،‌روی پای من نشسته بود ،‌خط چهارم تابلوی چشم رو با عینک هم درست نمیدید .حالا هم دنبالش هستم ببریمش بیمارستان فارابی براش فریم نانوی نشکن بگیریم و تازه تنبلی چشم هم داره که باید چشماش بسته باشه .
سلام
منم یکی از خوانندگان پروپا قرص تاپیکتون هستم هنوز هم هیچ اقدامی نکردیم و راستش یه کم هم بی برنامه هستیم و تصمیم نداریم
ولی چون دیدم سپیا جون خیلی نگرانه گفتم بیام و براش بنویسم
عزیزم پسر من یکسال و نیمگی رفت مهد (ما امارات زندگی میکنیم) و اون زمان در حد یکی دو کلمه حرف میزد ولی به طور یکدفعه همین کلمات متوقف شد تا دو سالگی که شروع کرد فارسی و انگلیسی حرف زدن و جمله گفتن (یعنی مرحله کلمه گفتن رو نگذروند)
و توی 3 سالگی پرفکت انگلیسی حرف میزد که رفت مهد المانی! به جز سی دی پینوکیو المانی هیچ چیز المانی نشنیده بود و باید بهت بگم 0 و من تا مدتها گریه میکردم که اشتباه کردم و چزا محیطش رو عوض کردم و من خودم نمیتونم به اون زبان حرف بزنم و ولی دقیقا از روز دوم شروع کرد به کلمه گفتن و در کمتر از یکماه و نیم تمام جملات رو متوجه میشه و الان که 3.5 سالش نزدیکه ترجیح میده همش المانی حرف بزنه.اینم بگم توی یکماه اول که درست زبان رو متوجه نمیشد خیلی بهانه گر بود تو خونه و توی مهد پرخاشگر و لی بد از یکماه همه این مشکلات کاملا حل شد.
نگران دختر گلت نباش تطبیق پذیری بچه ها خیلی بیشتر از ما هست
نمونه دیگش هم دختر جاریم هست که از 7 سالگی با 5 زبان حرف میزنه (بان مادری روسی- زبان ارتباطی مادر و پدر اذربایجانی- زبان پدر با بچه فارسی- زبان مهد المانی و زبان مدرسه انگلیسی) و همه رو عالی حرف میزنه
سارا مامی مرسی از کمکت ..من میخوام اینجا دیپلم طراحی بگیرم بعد وارد دانشگاهای اونجا بشم از شرط معدل و اینا خبر داری؟دیپلم کارو دانش گرفتی دیگه؟درسته؟در مورد دانشگاهاش چی؟دانشگاهی که این رشترو ارائه بده میشناسی؟؟///
i will survived
سارا مامی مرسی از کمکت ..من میخوام اینجا دیپلم طراحی بگیرم بعد وارد دانشگاهای اونجا بشم از شرط معدل و اینا خبر داری؟دیپلم کارو دانش گرفتی دیگه؟درسته؟در مورد دانشگاهاش چی؟دانشگاهی که این رشترو ارائه بده میشناسی؟؟///
i will survived
ممنونم نینا 2.
راستش توی اون دو ماهی که اونجا بودیم ،نلیسا نشد که مهد بره ولی کلا " تمایلی به بازی کردن با بچه ها نداشت چون نمیفهمید چی میگن . شکر خدا توی اون محل که بودیم ایرانی زیاد بود . نلیسا اول میرفت و بعد میدید نمیفهمه چی میگن برمیگشت توی بغل من ،بعد بچه های ایرانی میفهمیدن که فارسی حرف میزنه ،میومدن باهاش فارسی حرف میزدن ،با احتیاط میرفت بازی میکرد . برای همین نگرانم . ممنون از دلداریت .
سپیا جان اولش باید سعی کنی توی محیط هیچ کس به جز خودتون باهاش فارسی صحبت نکنه تا زودتر راه بیافته
بعد هم وقتی بره مدرسه و کسی نباشه و مجبور باشه یاد بگیره با سرعت نور یاد میگیره- اون 2 ماه براش کاملا مسافرت بوده نه زندگی
پسر من دقیقا تا 3-4 ماه پیش اگه میفهمید کسی فارسی صحبت میکنه کاملا انگلیسی صحبت کردن رو باهاش ایگنور میکرد و فارسی جواب میداد ولی الان به خصوص (ما فکر میکنیم) فکر میکنه زمان فارسی از بقیه جداش میکنه و برای همین تمایلش به انگلیسی و به خصوص المانی حرف زدن بیشتر شده (چون به جز ما دیگه دوروبرمون کسای زیادی رو نمیشناسه که فارسی صحبت کنن و بهترین دوستاش باهاش المانی صحبت میکنن) و من حتی متوجه شدم زبان عربی رو هم خیلی دوست داره یاد بگیره چون میبینه دوستاش با هم عربی صحبت میکنن
هیلا جان خوشحالم که کارتون درست شده-اره جالبه شماهم بوشهرید-البته من بوشهری نیستم بخاطر کار شوشو اومدیم بوشهر یعنی یکی از گرمترین استانها و حالا میخوایم بریم کلگری یعنی یکی از سردترین جاهای روی کره زمین-خدا بدادموون برسه!!!!!
پلنگ صورتی فرش رو میتونی فریت کنی ولی یه مالیاتی بهش تعلق میگیره. من بازار فرش اینجا رو واقعا نمیدونم ما خودمون چون وسایل رو فریت کرده بودیم دیگه فرش آوردیم .البته دوتا قالیچه 4 متری ابریشمی بود که به نسبت سبکتر بود.

به نظر من هم اون شش متری ها رو نیار. چون خونه های اینجا شاید جای مناسب نداشته باشه. البته ما خونه ای که الان اجاره کردیم به نسبت جاش بزرگه و من اگه برم ایران حتما فرش شش متری خودم رو میارم. الان یه اتاق سوممون خالیه!

بعد درباره مهدکودک راستش من اصلا سراغ مهدکودکهای کلاس زبان و...نرفتم یعنی الان زبان رو کلاسهاش رو دنبالش نرفتم نمی دونم چی به چیه. ولی یه کلاسی که الان میرم که مال مهاجرانه. و از این childcare ها در کنارش داره خب فقط همون ساعتی که کلاس هستم بچه ام باید اونجا باشه . که خب نمیشه که من هم همراهش باشم...کلاسم چی میشه؟؟؟

ایالت به ایالت قانونش فرق میکنه. شنیدم تو تورنتو بچه های این سن میرن school ولی تو کلگری این سن تا 5 سالگی preschool محسوب میشه.
دولتی هاش فقط کلاسهای دو روز یا سه روز در هفته دارن در حد دو ساعت. من چون میخوام زودتر برم دنبال کار نمیتونستم این رو بنویسم daycare خصوصی اسمش رو نوشتم که روز کامل باشه از 6ونیم صبح تا 6 عصر. البته مسلما پسر من الان این مدت رو نمیمونه.
salam palange soorati be anzare man aslan farsh nayar alan bikhod bareto sangin mikoni polatam kharj mishe

bezar dafe baed ke rafti iran ba tavajoh be khone va vasayelet migiri alan nagir baedam ye farsh kafiye be nazare man to halet bendazi baqiye jahake farsh nemikhad
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...