بچها من یه پارک قشنگ تو ریچموند هیل سراغ دارم که بزرگه برکه هم داره واشروم و پارکینگ هم داره که راحت باشیم میتونیم اونجا قرار بذاریم چون بیشتر اینورا هستیم
میتونیم هم تو یه مال قرار بذاریم که من میگم تابستون از هوای خوب استفاده کنیم
Ma be Richmond hill khili dorim ma down town zandegi mikoonim mitoonim eaton center ham gharareh bezarim too square dundas ham beshinim bazam agar kisi nazari dareh begeh
sara joon age manzooret mill pond hastesh man movafegham albateh ba mall va eaton center ham movafegham vali eaton ham moshkelate khodesho dareh ham dooreh ham parking sakhteh
سلام دوست جونا-امیدوارم همگی خوب باشید؟نلی باسی و شهرزاد جونم کم پیدائید؟یه سر اینورا بزنید-راستی نلی باسی نظرتو در مورد تصمیم ده سالم نگفتی؟چون یادمه با یک دو سال موندن مخالف بودی-حالا دوست دارم در مورد ده سال موندن نظرتو بدونم خواهر
راستی بچه ها من میخواستم چند تا جمله ضروری به دخترم به انگلیسی یاد بدم که اگر رفت مهد حداقل ضروریات رو بدونه-مثل اب میخوام-جیش دارمحالا میشه منو راهنمائی کنید یه چندتاجمله بهم بگیدهمین جیش دارم به انگلیسیش چی میشه راستی؟؟؟؟؟
bashe gol baqali joon sabr mikonim baqiye ham nazareshono began baed hame ye tasmim migirim ama downtown be aksar bacheha dore sholoqe parking nist ma ham ke hame ba bache miyaym bayad ye jayi bashe bacheha betunan bazi konan