2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تارا جون من ادت میکنم عزیزم کدوم شهر کانادا هستی؟
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
salammmm

nasim joon man hafte 18 hastam

are manam vasvasi hastam hameye doostam az in bimarestan razi hastan inam ke kheyli behem nazdike

doki man stacy grosman hastesh kheyli mahe hamash donbale karam hast khodesh behem zang mizane az ya chizaye digaro yadavari mikone

oki tara joon man behet email mikonam khoshal misham baham ashena beshim

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
من تازه prc گرفتم,اما 2سالی هست که با 1نفر به قصذ ازدواج اشنا شدم
به نظرتون کی به صورت رسمی ازدواج کنیم بهتر و سریع تر می تونیم مسائل مربوط به اقامت همسرم و حل کنیم؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...
یاسمین جون نمیدونم منظورت از تنها بودن چیه؟ اینجا اول باید بری پیش دکتر خانوادگیت که اون تو رو به متخصص زنان معرفی کنه. بعد معمولا حدود هفته 20 دکتر زنان بهت وقت میده تا هفته 26 وقتهات هر 4 هفته یک بار هست بعد میشه هر 2 هفته تا 36 هفته و بعدش هر هفته. روز زایمان هم اول باید بری یه بخشی که تشخیص بدن اصلآ واقعا وقت زایمانت شده یا درد ها الکی هستن بعد که بفرستنت بخش زایمان یه اتاق تکی داری با دستشویی و حمام. تا دو نفر همراه هم بهت اجازه میدن با خودت تو اتاق داشته باشی بعد از اینکه بچه به دنیا اومد اول بچه رو وزن میکنن و فقط با یک دستمال تمیزش میکنن چون میگن بوی مایع آمنیوتیک بائس میشه نوزاد سریع شیر بخوره بعد هم بچه رو تا یک ساعت تو همون اتاق لخت میزارن رو بدان مادر و پدر که میگن بائس میشه هم دمای بدن بچه تنظیم بشه هم اینکه ضربان قلبش تنظیم شه. بعد میبرنت بخش مادر و کودک اونجا اگه تقاضا اتاق خصوصی کرده باشی و اتاق خصوصی داشته باشن که باز میری اتاق خصوص که معمولا $50 باید بابتش بدی. اگه هم که تقاضا نکرده باشی که اتاق ها معمولا2 تا 3 نفره هستن من شنیدم بعضی از بیمارستان ها اتاق 4 نفره هم دارن بچه رو هم میزارن پیش خودت رو یه تکه دیگه پرستار هم بعد از مدتی میاد و بچه رو میشوره و بهت یاد میده چجوری بهش شیر بدی و پوشکش کنی و از این داستان ها. اگه همه چیز هم خوب باشه و زایمانت طبیعی باشه سر 24 ساعت میتونی بری خونه. طبق قانون هم هر بچهی که تو کانادا به دنیا میاد کانادایی هستش حتی اگه پدر مادرش نباشن ولی خوب تا 18 سالش نشه و کار نداشته باشه برا پدر مادر نمیتونه اقدام کنه.
عسل جون شما اگه PR کارت رو گرفتی دیگه هروقت ازدواج کنین میتونی اقدام کنی. فکر نمیکنم نیازی به وکیل باشه مگرینکه مشکلی پیش بیاد و بهتون شک کنن . مجبور هم هستین که مدارک رو تو کانادا بفرستین اول دفتر کانادا صلاحیت شما رو تایید میکنه بعد میفرسته دفتر ترکیه که اون ها مدارک همسرتون رو چک کنن. حدودا 1 تا 2 سال هم طول میکشه قبلا 4 ماهه میدادن الان خیلی طولانی شده من دوستم یک سال پیش برا همسرش اقدام کرد تازه 2 ماه هستش که از کانادا مدارک رفته ترکیه.